• درمانگاه شماره ۲ کرمان؛ نیازمند گسترش خدمات تخصصی پزشکی

    رئیس یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

    درمانگاه شماره ۲ کرمان؛ نیازمند گسترش خدمات تخصصی پزشکی

    رئیس درمانگاه شماره ۲ کرمان با توجه به واقع شدن این مرکز درمانی در منطقه محروم شهر کرمان، میزان استقبال از خدمات درمانگاه را بسیار چشمگیر بیان کرد و به دلیل افزایش بار مراجعه به درمانگاه در سال‌های اخیر، گسترش خدمات تخصصی را ضروری دانست.

  • مراجعه بیماران ۳ شهرستان به درمانگاه بافت

    سرپرست یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی اعلام کرد

    مراجعه بیماران ۳ شهرستان به درمانگاه بافت

    سرپرست درمانگاه تأمین‌اجتماعی بافت (کرمان) گستره پوشش درمانی این مجموعه را بسیار وسیع بیان کرد؛ به نحوی که ساکنان سه شهرستان خدمات خود را از این مرکز دریافت می‌کنند و ماهانه حدود ۶۰۰۰ نفر به این درمانگاه مراجعه و ویزیت می‌شوند.

  • ورزش‌های مناسب برای بیماران مبتلا به  پوکی استخوان

    یک کارشناس ارشد آسیب‌شناسی ورزشی در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    ورزش‌های مناسب برای بیماران مبتلا به پوکی استخوان

    ورزش سبب افزایش ذخیره‌سازی توده استخوانی می‌شود و نه تنها می‌تواند سرعت از دست رفتن توده استخوانی را کم کند و آن را به تأخیر بیندازد بلکه می‌تواند از بروز آن هم پیشگیری کند. متاسفانه بسیاری از کسانی که دچارپوکی استخوان می‌شوند، نه تنها سراغ ورزش و فعالیت جسمی نمی‌روند، بلکه حتی آن را خطرناک و دردسرساز هم می‌دانند. برای همین هم ترجیح می‌دهند زندگی بی‌تحرکی داشته باشند تا مشکلی برایشان پیش نیاید. این در حالی است که بیماران مبتلا به پوکی استخوان باید در شروع، خیلی کنترل‌شده و ملایم ورزش را تحت نظر مربی آغاز کنند تا جلوی پیشرفت بیماری را بگیرند.

  • هیچ مشکلی در چرخه تامین ماده اولیه و تولید شیرخشک وجود ندارد

    هیچ مشکلی در چرخه تامین ماده اولیه و تولید شیرخشک وجود ندارد

    سخنگوی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی در چرخه تامین ماده اولید و تولید شیرخشک در کشور وجود ندارد،از تأمین و توزیع ۱۲ میلیون و ۶۰۰ هزار قوطی شیرخشک رگولار در آذرماه امسال خبر داد.

  • روش‌های نگهداشت پزشکان و اجرای طرح دارویاری

    مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان قزوین بررسی کرد:

    روش‌های نگهداشت پزشکان و اجرای طرح دارویاری

    در حال حاضر از جمعیت یک میلیون و۳۰۰ هزار نفری استان قزوین حدود ۶۷ درصد جمعیت، معادل ۸۶۶ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی قرار دارند که ۲۷۱ هزار نفر بیمه‌شده اصلی، ۸۹ هزار و ۳۰۰ خانوار مستمری‌بگیر را شامل می‌شوند که از خدمات درمانی ارائه شده در مراکز درمانی و دو بیمارستان ملکی در شهرهای قزوین و تاکستان استفاده می‌کنند. با مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان قزوین درباره روند ارائه خدمات، اجرای طرح دارویاری، چالش‌های نگهداشت پزشکان و اجرای پروژه‌های عمرانی گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید.

  • چگونه از بیماری‌های قلبی عروقی اجتناب کنیم؟

    رئیس پیشین اداره بیماری‌های قلبی وزارت بهداشت در گفتگو با آتیه‌آنلاین توضیح داد:

    چگونه از بیماری‌های قلبی عروقی اجتناب کنیم؟

    بیماری‌های قلبی عروقی یکی ازبیماری‌های شایع در دنیاست که سالانه ۲/۱۷ میلیون نفر را به کام مرگ می‌کشاند، از این تعداد ۷/۲ میلیون نفر به علت بیماری ایستمیک قلبی، ۵/۵ میلیون نفر به علت بیماری عروق مغزی ۳/۳ میلیون نفر به دلیل فشار خون بالا و بقیه به علت‌های دیگر، فوت می‌کنند.‏ از اینرو شناخت راه‌های پیشگیری از این بیماری بسیار مهم است در کشور ما نیز ۳۸ درصد مرگ‌ها و ۲۳ درصد از ناتوانی‌های جسمی به علت بیماری‌های قلبی عروقی است. این بیماری‌ها که اولین علت مرگ و میر در کشورهای پیشرفته شناخته شده، متاسفانه در کشورهای در حال توسعه به سرعت رو به گسترش است.

  • اثرات و مضرات مکمل‌های دارویی

    معاون آموزشی انجمن داروسازان ایران در گفتگو با آتیه‌آنلاین تشریح کرد:

    اثرات و مضرات مکمل‌های دارویی

    مکمل‌های دارویی در اشکال مختلف تولید و مصرف می‌شوند. این داروها کامل‌کننده نقش سایر داروها و غذاها در بدن هستند. این مواد موجب حفظ سلامتی افراد و پیشگیری از بروز کمبودها، بیماری‌ها و عوارض جانبی آنها در افراد می‌شود. این در حالی است که پزشکان مصرف این مکمل‌ها را به عنوان بخشی از مراحل پروسه درمانی توصیه می‌کنند. ممکن است تمام مواد مغذی مورد نیاز خود را با خوردن انواع غذاهای سالم دریافت کنید، اما مکمل‌ها می‌توانند برای پرکردن شکاف‌های موجود در رژیم غذایی مفید باشند. البته برخی از مکمل‌ها هم ممکن است عوارض جانبی داشته باشند، به‌ویژه اگر قبل از جراحی یا همراه با سایر داروها مصرف شوند. از اینرو نحوه مصرف این ویتامین‌ها باید با تجویز پزشک باشد و نباید خودسرانه ‌مصرف شود.

  • پیشنهادهایی برای تغذیه سالم سالمندان

    یک متخصص طب سالمندان در گفتگو با آتیه‌آنلاین تشریح کرد:

    پیشنهادهایی برای تغذیه سالم سالمندان

    سالمندی فرآیندی است توقف‌ناپذیر که تنها با داشتن زندگی سالم، تغذیه مناسب و مراقبت‌های ویژه می‌توان این دوران را با سلامتی طی کرد، افزایش تدریجی سن، روند تغییرات فیزیولوژیکی و بروز برخی از مشکلات مانند اختلالات قلبی و عروقی، فشار خون بالا، پوکی استخوان، تحلیل رفتن قدرت عضلانی بدن در این دوران اهمیت توجه به تغذیه را دو چندان می‌کند این در حالی است که در سالمندی تغذیه فرد دستخوش تغییرات بسیاری می‌شود.

  • سالمندان در زمان آلودگی هوا باید چه نکاتی را رعایت کنند؟

    در گفتگو با رئیس انجمن علمی سالمندان ایران مطرح شد:

    سالمندان در زمان آلودگی هوا باید چه نکاتی را رعایت کنند؟

    آلودگی هوا یکی از شناخته شده‌ترین مشکلات جوی است که در کشور ما و به‌ویژه در پایتخت و شهرهای بزرگ شایع است و نفس هموطنمان را به شماره انداخته است. شاخص آلودگی هوا تقریبا در تمامی شهرهای ایران هرساله رو به افزایش است و این مورد به‌ویژه برای مردم تهران و جنوب کشور همه‌گیرتر شده است. آلودگی هوا بر اثر بالا رفتن غلظت گازها و ذرات مضر همچون دی اکسید کربن، مونوکسید کربن، ترکیبات آلی فرار ازون و … است که تاثیر مستقیمی بر مختل شدن زندگی انسان‌ها و تهدید سلامتی آنها دارند به خصوص زنان باردار، افراد مسن، افراد دارای بیماری‌های قلبی و ریوی و کودکان بیشتر از همه دچار مشکلات عدیده و گاهی غیرقابل بازگشت می شوند. در عین حال آلودگی هوا به شدت می‌تواند زمینه‌ساز بیماری‌های مختلفی شود.

  • شیر خشک با کد ملی نوزاد و قیمت قبلی عرضه می‌شود

    وزیر بهداشت:

    شیر خشک با کد ملی نوزاد و قیمت قبلی عرضه می‌شود

    وزیر بهداشت با بیان اینکه وضعیت موجودی شیرخشک در کشور بسیار بهبود یافته، گفت: در حال حاضر شیرخشک با قیمت مصوب قبلی و با ارائه کد ملی نوزاد و ثبت UID در سامانه تی تک، عرضه می شود.

  • پوشش بیمه‌ای ۱۰۰ درصدی مبتلایان ام پی اس در مراکز دولتی

    مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران خبر داد:

    پوشش بیمه‌ای ۱۰۰ درصدی مبتلایان ام پی اس در مراکز دولتی

    مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران گفت: خدمات توانبخشی مورد نیاز افراد مبتلا به موکوپلی ساکاریدوز (ام پی اس) در مراکز دولتی تحت پوشش صد درصدی است.

  • لزوم استفاده از کرم‌های ضد آفتاب در همه فصول

    در گفتگو با یک متخصص پوست و مو مطرح شد:

    لزوم استفاده از کرم‌های ضد آفتاب در همه فصول

    نور خورشید علاوه بر فواید بیشماری که دارد می‌تواند صدمات جبران ناپذیری را به پوست وارد کند که عامل اصلی در بروز بعضی مشکلات پوستی ار قبیل آفتاب سوختگی، چین و چروک، پیری پوست، لکه‌های پوستی، حساسیت نسبت به نور و بدخیمی‌های پوستی است. این در حالی است که حدود ۹۰ درصد تغییراتی که بر روی پوست ایجاد می‌شود بر اثر نور خورشید ایجاد می‌شود. نور خورشید به راحتی با عوامل پیری دست به یکی می‌کنند و روند پیری را سرعت می‌بخشند. یکی از راه‌های محافظت در برابر نور خورشید استفاده از کرم‌های ضد آفتاب است. متاسفانه عده‌ای تصور می‌کنند آفتاب سوختگی و مضرات پرتوهای خورشیدی روی پوست، تنها به تابستان محدود می‌شود. به همین دلیل در فصل پاییز و زمستان از ضدآفتاب استفاده نمی‌کنند در حالی که باید در تمام طول سال با استفاده از کرم‌های ضد آفتاب، از پوست‌ محافظت شود.

  • ورزش‌های استقامتی راهی به سوی تندرستی

    ورزش‌های استقامتی راهی به سوی تندرستی

    امروزه ورزش‌های استقامتی به یکی از پرطرفدارترین ورزش‌ها در دنیا تبدیل شده است. تمرینات قدرتی نه تنها عضلات را قوی و محکم می‌کند بلکه با افزایش قدرت بدنی، افراد می‌توانند کارهای روزانه‌ی خود را بهتر انجام دهند. ورزش‌های استقامتی باعث بهبود عملکرد ورزشی ورزشکاران می‌شود و سرعت و قدرت عضلات آنان را به میزان قابل‌ توجهی افزایش می‌دهد.

  • انجام ۱۳۵ هزار مشاوره ژنتیک در سال گذشته

    مدیرکل پیشگیری از معلولیت‌ها و تلفیق اجتماعی سازمان بهزیستی کشورخبر داد:

    انجام ۱۳۵ هزار مشاوره ژنتیک در سال گذشته

    چندی است برخی در فضای مجازی از کمبود کیت‌های غربالگری جنین خبر می‌دهند. اما ماجرا چیست؟ چیزی که بیشتر از همه محل بحث است موضوع قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و اصلاحاتی در روش‌های غربالگری است تا جایی که حتی شایعاتی درباره حذف غربالگری‌ها  نیز مطرح است که البته واقعیت ندارد. درواقع بر اساس این دستورالعمل قرار است «بررسی ناهنجاری‌های کروموزومی جنین در مادران باردار استانداردسازی شده تا زیر نظر پزشکان متخصص زنان و زایمان و با رعایت الگوی فنی از جنین‌های سالم تا هنگام تولد مراقبت ‌شود.» صابر جباری رئیس اداره جوانی جمعیت وزارت بهداشت، در توضیح دستورالعمل «حفظ و مراقبت از جنین سالم» گفت: «براساس این دستورالعمل، مادران باردار کمتر از ۳۵ سال که سابقه تولد فرزند دارای مشکلات ژنتیکی و سندروم داون ندارند نیاز به غربالگری ندارند، اما مادران بالای ۳۵ سال و کسانی که سابقه زایمان فرزندی با مشکلات ژنتیکی یا سندروم داون دارند، باید تحت غربالگری قرار گیرند که با مراجعه به متخصصان زنان و زایمان در سطح کشور بر اساس این دستورالعمل می‌توانند خدمات غربالگری را دریافت کنند.»

  • راه‌های پیشگیری از سرطان پروستات

    راه‌های پیشگیری از سرطان پروستات

    رعایت کردن برخی نکات باعث می‌شود که ریسک بروز سرطان پروستات کاهش پیدا کند. می‌توان برای کاهش خطر ابتلا با رعایت رژیم غذایی مناسب، فعالیت‌های ورزشی منظم و چکاپ‌های دوره‎‌ای از این سرطان پیشگیری کرد. راه‌های پیشگیری از این سرطان عبارت‌اند از:

  • آمپول‌های هورمون‌ رشد و عوارض آن بر کودکان

    در گفتگو با یک داروساز سازمان تامین اجتماعی بررسی شد:

    آمپول‌های هورمون‌ رشد و عوارض آن بر کودکان

    هورمون رشد تاثیر زیادی در رشد قدی در کودکی و نوجوانی، متابولیسم بدن، عضله‌سازی و ترمیم سلولی دارد. این در حالی است که خواب کافی، تغذیه سالم و فعالیت بدنی کافی از راه‌های افزایش این هورمون در کودکان و نوجوانان است. متاسفانه در سال‌های اخیر بازار آمپول افزایش قد یا هورمون رشد به شدت داغ شده است. بعضی از والدین با مراجعه‌های مکرر به پزشک، بازار سیاه دارو و یا بعضی باشگاه‌های بدنسازی این آمپول را تهیه و خواهان تزریق آن به کودکانشان هستند تا قدشان بلندتر شود. این در حالی است که این دارو ها را نباید بدون تشخیص پزشک و انجام آزمایش‌های مختلف انجام داد زیرا عوارض دراز مدت این هورمون‌ها مشخص نیست و ممکن است سلامت کودکان را در آینده با خطر روبرو کند.

  • ۱۴۰ میلیون مراجعه سالانه به مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی انجام می‌شود

    ۱۴۰ میلیون مراجعه سالانه به مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی انجام می‌شود

    پوشش بیمه‌ای حدود ۴۶.۵ میلیون نفر از جمعیت کشور که بیش از نیمی از افراد جامعه را شامل می‌شود، سازمان تأمین‌اجتماعی را در مقام بزرگترین نهاد بیمه‌ای کشور قرار داده است. این سازمان بر اساس قانون «الزام» موظف است کلیه تعهدات درمانی را از بخش‌های دولتی و در صورت نیاز از بخش خصوصی با رعایت تعرفه‌های رسمی تأمین کند.

  • «بیماری خاموش» سلامت کودکان را تهدید می‌کند

    بنیانگذار انجمن دیابت ایران در گفتگو با آتیه‌آنلاین:

    «بیماری خاموش» سلامت کودکان را تهدید می‌کند

    دیابت در سراسر جهان در حال افزایش است و نه تنها بزرگسالان بلکه کودکان هم به شدت در معرض خطر ابتلا به این بیماری هستند. اما دیابت در کودکان بیماری‌ای نیست که آن را نادیده گرفت زیرا که این بیماری خاموش با گذشت زمان می‌تواند به قلب، رگ‌های خونی، چشم‌ها، کلیه‌ها و اعصاب آسیب برساند و باعث مشکلات مزمن و مرگ زودرس شود. این در حالی است که والدین با شناسایی بیماری و کنترل آن به رشد و تکامل طبیعی کودک مبتلا به دیابت دیابتی کمک می‌کند.

  • سرطان پروستات، خطری که سلامت مردان را تهدید می‌کند

    سرطان پروستات، خطری که سلامت مردان را تهدید می‌کند

    سرطان پروستات شایع‌ترین سرطان بدخیم در مردان است و بعد از سرطان ریه دومین علت مرگ ناشی از انواع سرطان در مردان تشخیص داده شده است. بررسی سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد شیوع این سرطان در جهان به شکل قابل‌توجهی بالاست، به‌صورتی که از هر هفت مرد، یک نفر در طول زندگی‌اش به سرطان پروستات مبتلا می‌شود. طی ۲۰ سال گذشته میزان شیوع این سرطان در کشور افزایش پیدا کرده و تقریباً ۲.۵ تا ۳ برابر شده است. ریسک ابتلا به سرطان پروستات، با بالا رفتن سن افزایش می‌یابد، به‌طوری که حدود ۶۰ درصد از تشخیص‌های ابتلا به این سرطان، در سنین بالای ۶۵ سال دیده می‌شود. این در حالی است که حفظ سلامت بدن و رعایت اصول مربوط به آن بخصوص انجام دادن آزمایشات دوره‌ای و راه‌های پیشگیری از آن باعث  کمتر شدن ریسک بروز ابتلا به سرطان پروستات می‌شود.

  • بازار شیر خشک به سمت اشباع می‌رود

    بازار شیر خشک به سمت اشباع می‌رود

    سخنگوی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه به دنبال اقدامات انجام شده، بازار شیرخشک کشور دارد به سمت اشباع شدن می‌رود، تاکید کرد که این محصول با کد ملی نوزاد، بدون تغییر قیمت در داروخانه‌ها در حال عرضه است.

  • تسهیل ارائه خدمات درمانی به بیماران خاص و صعب‌العلاج

    تسهیل ارائه خدمات درمانی به بیماران خاص و صعب‌العلاج

    مدیر خدمات بیمارستانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، از دریافت حواله دارویی بیماران خاص بدون مراجعه حضوری به معاونت درمان دانشگاه خبر داد.

  • پذیرش روزانه ۲۰۰۰ نفر در دی‌کلینیک تأمین‌اجتماعی شهید سلیمانی

    در گفت‌وگو با رئیس یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی مطرح شد

    پذیرش روزانه ۲۰۰۰ نفر در دی‌کلینیک تأمین‌اجتماعی شهید سلیمانی

    ساختمان «مرکز جراحی محدود تأمین‌اجتماعی شهید سلیمانی» تهران از ۶۰ سال پیش تاکنون همچنان پابرجا به مردم و بیمه‌شدگان خدمت‌رسانی می‌کند. واقع شدن این مرکز در منطقه شهرری به عنوان یکی از کهن‌ترین شهرهای ایران و جهان که گفته می‌شود سیزدهمین شهری است که در دنیا ساخته شده ارزش و ابهت جایگاه این مرکز را در سایه حرم عبدالعظیم (ع) فزونی می‌دهد. با فعالیت کارخانجاتی مانند تهیه روغن و چیت‌سازی در این منطقه در بیش از نیم قرن پیش، بافت ساکنان محل به اقشار کارگری تبدیل می‌شود و ارائه خدمات درمانی تأمین‌اجتماعی در کنار خدمات بیمه‌ای رونق می‌گیرد.

  • انجام رایگان پیشرفته‌ترین اعمال جراحی قلب در بیمارستان شهید لواسانی

    انجام رایگان پیشرفته‌ترین اعمال جراحی قلب در بیمارستان شهید لواسانی

    بیمارستان تأمین‌اجتماعی شهید دکتر لواسانی مرکز درمانی ویژه قلب سازمان تأمین‌اجتماعی است که در محدوده شرق پایتخت واقع شده است و وجود تجهیزات به‌روز و جمعی از متخصصان صاحب‌نام قلب و عروق در این مرکز باعث شده است که این بیمارستان یکی از قطب‌های جراحی قلب در کشور باشد که خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی و نیز امکان انجام پیشرفته‌ترین اعمال جراحی قلب را به‌صورت رایگان برای بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی فراهم کرده است.

  • مرکز نوآوری سلامت علوم‌پزشکی ایران افتتاح می‌شود

    مرکز نوآوری سلامت علوم‌پزشکی ایران افتتاح می‌شود

    مرکز نوآوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی ایران برای استقرار شرکت‌های دانش‌بنیان افتتاح می‌شود.

  • کلسیم، عنصر اصلی در استحکام استخوان‌ها

    در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح شد

    کلسیم، عنصر اصلی در استحکام استخوان‌ها

    کلسیم یک ماده معدنی ضروری است که همه موجودات زنده، از جمله انسان‌ها، برای ادامه زندگی به آن نیاز دارند. بدن نمی‌تواند کلسیم را خودبه‌خود تولید کند از اینرو باید آن را از طریق مواد غذایی دریافت کند. اهمیت این ماده غذایی ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر علی ابراهیمی، مسئول فنی داروخانه شهید رحیمی بیرجند که در پی می‌آید:

  • سکته‌های مغزی سوغات زندگی ماشینی

    یک متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    سکته‌های مغزی سوغات زندگی ماشینی

    سکته‌های مغزی یکی از مهمترین بیماری‌های زندگی ماشینی است که متاسفانه در حال افزایش است. بررسی‌های انجام شده در کشور حاکی از این است که روزانه ۴۰۰ نفر در کشور دچار سکته مغزی می‌شوند و بنابر آخرین آمار سالانه ۱۵۰ تا ۱۶۰ هزار نفر در ایران دچار این عارضه می‌شوند که ۱۵ درصد آن منجر به مرگ می‌شود. بر اساس این تحقیق حدود ۳۰ درصد از افرادی که دچار سکته مغزی می‌شوند زیر ۵۰ سال سن دارند. میانگین سن ابتلا به سکته مغزی در ایران ۵۰ سال است و این رقم ۱۰ سال کمتر از میانگین جهانی است. کاهش چشمگیر سن شروع سکته مغزی در کشور هشدار دهنده است. این در حالی است که کنترل دقیق بیماری‌هایی مانند فشار خون و چربی بالا و دیابت در پیشگیری از سکته‌های مغزی بسیار موثر است.

  • پوشش خدمات کاشت حلزون شنوایی در صندوق صعبالعلاج

    پوشش خدمات کاشت حلزون شنوایی در صندوق صعبالعلاج

    مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران، جزییات خدمات کاشت حلزونِ شنوایی تحت پوشش صندوق حمایت از بیماران صعب العلاج، خاص و نادر را تشریح کرد.

  • ضرورت ارتقای درمانگاه بیجار به پلی‌کلینیک

    سرپرست یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی مطرح کرد

    ضرورت ارتقای درمانگاه بیجار به پلی‌کلینیک

    سرپرست درمانگاه تخصصی بیجار این مرکز را یکی از دو قطب اصلی تأمین‌اجتماعی در ارائه خدمات درمانی برشمرد و با توجه بالا بودن میزان استقبال از خدمات این مرکز، گسترش خدمات درمانگاه و تبدیل به پلی‌کلینیک و حتی بیمارستان را ضروری دانست.

  • پذیرش کارگران و ساکنان شهرهای اطراف در درمانگاه اخوت بم

    رئیس یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

    پذیرش کارگران و ساکنان شهرهای اطراف در درمانگاه اخوت بم

    رییس درمانگاه اخوت بم، این مجموعه را تنها مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی در جنوب شرقی استان کرمان برشمرد که بسیاری از کارگران کارخانجات خودروسازی و ساکنان این شهر و مناطق اطراف خدمات خود را از این مرکز دریافت می‌کنند.

  • افزایش سرعت تامین و توزیع شیرخشک در بازار

    رییس سازمان غذا و دارو :

    افزایش سرعت تامین و توزیع شیرخشک در بازار

    رییس سازمان غذا و دارو گفت: توزیع ماهانه شیر خشک در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش یافته است که نشان از افزایش سرعت تأمین و توزیع شیر خشک دارد و حاکی از آن است که کمبود شیرخشک رو به پایان است و بازار به سمت اشباع پیش می‌رود.