تیتر سه سرویس

  • صادرات مصری‌ها برای کسب ارز خارجی

    سیاست‌های دولت مصر برای مواجهه با تورم و افت ارزش پول ملی

    صادرات مصری‌ها برای کسب ارز خارجی

    از اوایل سال ۲۰۲۲، مصر در یک بحران اقتصادی خردکننده و بی‌سابقه فرو رفته است. این کشور با کمبود خطرناک ارز خارجی مواجه است که برای واردات محصولات ضروری مانند گندم حیاتی است. اخیرا نخست وزیر مصر تأیید کرد که طرح صادرات مصری‌ها به خارج از کشور، اولویت دولت او است؛ راه‌حل دولت مصر برای حل بحران، به کار انداختن مهاجران مصری و دلارهای ناشی از کار آنهاست. از سال ۲۰۱۶، این مهاجران به تامین‌کنندگان اصلی ارز کشور تبدیل شده‌اند.

  • درآمد کمتر مادران بریتانیایی نسبت به پدران در سال قبل

    درآمد کمتر مادران بریتانیایی نسبت به پدران در سال قبل

    به نظر می‌رسد که «جریمه مادر بودن» و دریافت حقوق کمتر مادران در مقایسه با پدران، در کشورهای مختلف در حال افزایش است و شکاف دستمزد بین زنان و مردان حتی در بریتانیا از سال ۲۰۲۰ بیش از ۹۳درصد افزایش نشان می‌دهد.

  • مقررات سختگیرانه اتحادیه اروپا برای هوش مصنوعی

    مقررات سختگیرانه اتحادیه اروپا برای هوش مصنوعی

    پارلمان اتحادیه اروپا برای قوانین سختگیرانه‌تر حاکم بر هوش مصنوعی(AI) در اتحادیه اروپا چراغ سبز نشان داد و اکثریت نمایندگان در استراسبورگ به اولین قانون در این زمینه رأی دادند.

  • شکاف استخدام زنان و مردان در بخش فناوری کمتر می‌شود

    شکاف استخدام زنان و مردان در بخش فناوری کمتر می‌شود

    سهم زنان از مشاغل فناوری در اقتصادهای پیشرفته از زمان همه‌گیری افزایش یافته است؛ مسئله‌ای که به یاری تقاضای قوی، سیاست‌های برابری جنسیتی و تحمل بیشتر برنامه‌های کاری، انعطاف‌پذیر بوده است.

  • وضعیت، چالش‌ها و حواشی کارآفرینی در ایران

    آتیه‌آنلاین به مناسبت روز ملی کار آفرینی بررسی می‌کند:

    وضعیت، چالش‌ها و حواشی کارآفرینی در ایران

    برنامه‌های ایجاد شغل برای حمایت از کارآفرینان به عنوان سنگ بنای استراتژی‌های توسعه اقتصادی در سراسر جهان ظاهر شده است. این برنامه‌ها شامل انواع ابتکارات با هدف پرورش استعدادهای کارآفرینی، تامین منابع و تسهیل دسترسی به منابع مالی است.

  • آیا شرکت‌های تولید دارو می‌توانند سود خود را حفظ کنند؟

    نبرد بر سر سود تریلیون دلاری داروهای لاغری

    آیا شرکت‌های تولید دارو می‌توانند سود خود را حفظ کنند؟

    داروهای کاهش وزن با نام علمی آگونیست‌های glp-۱ به مصرف‌کنندگان این امکان را می‌دهد تا چربی‌های خود را کاهش دهند و از شر اثرات منفی چاق خلاص شوند. بر سر این داروهای لاغری رقابت فشرده‌ای بین شرکت‌های مختلف وجود دارد. از ژوئن ۲۰۲۱، زمانی که Wegovy، اولین داروی لاغری glp-۱ در آمریکا راه اندازی شد، ارزش بازار ww (سابق Weight Watchers) ۹۰٪ سقوط کرد. حتی در ۲۸ فوریه، اپرا وینفری اعلام کرد که از هیئت مدیره شرکت رژیم غذایی استعفا می‌دهد و تمام سهام خود را می‌فروشد تا از تضاد منافع در مورد استفاده او از glp-۱ جلوگیری کند. در این بازی، حتی غول‌های غذایی مانند نستله در حال برنامه‌ریزی برای آینده‌ای هستند که در آن مصرف این داروهای لاغری،  تقاضا برای تنقلات شیرین را کاهش می‌دهند.

  • آموزش، کلید ورود به کشاورزی محیط‌زیست محور

    چگونه الگوهای کشاورزی بر مبنای نیازهای مناطق مختلف در حال تغییر هستند

    آموزش، کلید ورود به کشاورزی محیط‌زیست محور

    پس از تسلط کشاورزی صنعتی بر شیوه تولید کشاورزی که از اواخر قرن ۱۹ در جهان ترویج شد، امروزه بسیاری از منتقدان این نوع از کشاورزی در سراسر جهان به انواع دیگر کشاورزی روی آورده‌اند که در تعادل با محیط زیست و طبیعت مناطق مختلف کشت باشد. پژوهشگران معتقدند که نقش آموزش در تغییر شیوه‌های کشاورزی به شیوه‌های سازگار با محیط زیست بسیار مهم است. امروزه سازمان‌های مختلفی در سراسر جهان در حال ترویج این نوع نگاه و آموزش کشاورزی مبتنی بر سنت هستند که اثرات مخرب کشاورزی صنعتی را معکوس می‌کند، با این همه مسئله اصلی تغییر دیدگاه نسبت به شکل تولید کشاورزی صنعتی است که تنها راه حل تامین نیازهای غذایی جمعیت روبه رشد جهان دانسته می‌شود.

  • چگونه نروژ به ابرقدرت خودروهای الکتریکی تبدیل شد؟

    چگونه نروژ به ابرقدرت خودروهای الکتریکی تبدیل شد؟

    بیش از ۹۰ درصد خودروهای جدید فروخته شده در نروژ برقی هستند. و همه چیز از آنجایی شروع شد که برخی از ستاره‌های فرهنگ پاپ با خودرو فیات پاندا در حال تردد بودند. داستان ماشین برقی در نروژ به سال ۱۹۸۹ بر می‌گردد. زمانی که «هارالد نیلز روستویک» استاد بازنشسته برنامه‌ریزی شهری در دانشگاه «استاوانگرو» و سه دوست دیگرش که از ستاره‌های موسیقی پاپ نروژ بودند، یک فیات پاندا را خریدند و به یک خودروی برقی تبدیل کردند.

  • چالش‌های الکتریکی‌کردن حمل و نقل در آمریکای لاتین

    چالش‌های الکتریکی‌کردن حمل و نقل در آمریکای لاتین

    بیش از هشت کشور از هر ده کشور در قاره آمریکا در حال حاضر متعهد به برنامه‌های حمل و نقل الکتریکی برای کاهش انتشار CO۲ و حرکت به سمت کربن زدایی هستند. این مسئله منجر به پیشرفت‌های زیرساختی در این زمینه شده است که این بخش را عملیاتی نگه می‌دارد. اگرچه کشورهایی مانند شیلی اکنون پس از چین دومین ناوگان بزرگ اتوبوس‌های برقی جهان را دارند، اما برای بسیاری دیگر برقی کردن حمل و نقل یک چالش بزرگ است. در حالی که پیشرفت‌هایی در زمینه آموزش و آگاهی از مزایای زیست محیطی برق‌رسانی حمل و نقل حاصل شده است، سرمایه‌گذاری در این بخش با چالش‌ها و ضرورت‌هایی همراه است.

  • پایتخت‌های چاقی جهان

    مطالعات نشان می‌دهد که چاقی در تمام کشورها در حال افزایش است

    پایتخت‌های چاقی جهان

    با این که زمان زیادی از وقتی که مردم چیز زیادی برای خوردن نداشتند نمی‌گذرد، اما اکنون کفه‌ی ترازو به سمت پرخوری چرخیده است. مطالعه‌ای که در ۲۹ فوریه در ژورنال پزشکی Lancet منتشر شد، نشان می‌دهد که در سال ۲۰۲۲، آخرین سالی که داده‌های مربوط به آن در دسترس است، بیش از یک میلیارد نفر به عنوان افراد چاق طبقه‌بندی شده‌اند. یافته‌های این تحقیق که بر اندازه‌گیری وزن و قد بیش از ۲۲۰ میلیون نفر از تقریباً ۱۹۰ کشور جهان استوار است، نشان می‌دهد که میزان چاقی در میان بزرگسالان از سال ۱۹۹۰ دو برابر و در میان کودکان و نوجوانان چهار برابر شده است.

  • ثروتمندان جدید هند، جوان‌تر و ماجراجوتر شده‌اند

    ثروتمندان هندی چه کسانی هستند؟

    ثروتمندان جدید هند، جوان‌تر و ماجراجوتر شده‌اند

    جشن عروسی آنانت آمبانی در جامناگر، یک شهر صنعتی در غرب هند، تمامی هندیان را متحیر کرد. آمبانی پسر موکش آمبانی، ثروتمندترین مرد هند و رئیس Reliance، یک شرکت غول‌پیکر است. بیل گیتس، مارک زاکربرگ و ریحانا، و انبوهی از سرمایه‌داران تجاری هندی، اسطوره‌های کریکت و چهره‌های بالیوودی همگی در این مراسم حضور داشتند و دولت مجبور شد به طور موقت فرودگاه داخلی محلی را به یک فرودگاه بین‌المللی تبدیل کند. برای صدها میلیون هندی که این مراسم مجلل را در تلویزیون، رسانه‌های اجتماعی و روزنامه‌ها دنبال می‌کردند، این جشن‌ به‌عنوان خلاصه‌ای از سبک زندگی و قدرت ثروتمندان هند قلمداد شد.

  • مادران بریتانیایی در سال ۲۰۲۳ ساعتی ۴.۴۴ پوند کمتر از پدران درآمد داشته‌اند

    مادران بریتانیایی در سال ۲۰۲۳ ساعتی ۴.۴۴ پوند کمتر از پدران درآمد داشته‌اند

    به نظر می‌رسد که «جریمه مادر بودن» و دریافت حقوق کمتر مادران در مقایسه با پدران، در کشورهای مختلف در حال افزایش است و شکاف دستمزد بین زنان و مردان حتی در بریتانیا از سال ۲۰۲۰ بیش از ۹۳% افزایش داشته است.  

  • چه چیزی موجب شکاف بازار مسکن در ایالات متحده شده است؟

    چه چیزی موجب شکاف بازار مسکن در ایالات متحده شده است؟

    بازار مسکن ایالات متحده در سال جاری دستخوش نرخ‌های بهره بالا است. خریداران مسکن از یک طرف نگران بی‌ثباتی وضعیت اشتغال خود و از طرف دیگر نگران هزینه‌های بالای حفظ مسکن در آمریکا هستند. همه اینها به کنار برای دریافت تسهیلات مسکن متقاضیان آمریکایی باید نرخ بهره بالایی را بازپرداخت کنند که از توان مالی آنها خارج است. با این همه بازار مسکن لوکس به اوج خود رسیده است و میلیونرها خانه‌های گران را به صورت نقدی خریداری می‌کنند.

  • از روبات بوکسور تا هدبندی برای تمدد اعصاب

    نگاهی به چند فناوری معرفی شده در سالی که گذشت

    از روبات بوکسور تا هدبندی برای تمدد اعصاب

    فناوری روزبه‌روز در حال پیشرفت است و یکی از چالش‌های مهم این روزهای صنعت جهانی، تصمیم به استفاده از فناوری‌هایی است که پشت سرهم وارد دنیای مدرن زندگی بشر می‌شوند. در سالی که گذشت، دنیای فناوری نوآوری‌های قابل‌توجهی را به خود دید. به نوعی که می‌توان ادعا کرد سال 1402 سال اختراعات و فناوری‌های متعددی بود. گجت‌ها، نرم‌افزارها، تجهیزات، ریزپردازنده‌ها، اینترنت اشیا، بلاکچین و بسیاری دیگر از امکاناتی که در دنیای فناوری به جهان معرفی شدند و رونمایی هرکدام از آن‌ها در صنعت‌های مختلف منجر به تحولات مؤثر شد. در این مقاله با ما همراه باشید تا به بررسی برخی از این فناوری‌ها که در یک سال گذشته معرفی شدند بپردازیم و کاربردهای هرکدام را واکاوی کنیم.

  • حقوق کارگران در این مناطق در حال نقض شدن است

    وضعیت کارگران نساجی در ترکیه بعد از زلزله

    حقوق کارگران در این مناطق در حال نقض شدن است

    طبق گزارش جدید کمپین لباس پاک، زمین لرزه‌های عظیمی که کمی بیش از یک سال پیش بخش وسیعی از جنوب شرقی ترکیه را ویران کرد، باعث شده تا حقوق کارگران صنعت بزرگ نساجی و پوشاک در این منطقه به شدت نقض شود.