• خطرات دیابت نوع یک برای کودکان و روش‌های کنترل آن

    در گفتگو با یک متخصص کودکان مطرح شد:

    خطرات دیابت نوع یک برای کودکان و روش‌های کنترل آن

    دیابت کودکان یک بیماری خود ایمنی است که به موجب آن بدن نمی‌تواند به درستی از گلوکز به عنوان منبع انرژی استفاده کند. از اینرو بدن به اندازه کافی هورمون انسولین تولید نمی‌کند و کودکان مبتلا به این نوع دیابت به تزریق روزانه انسولین نیاز دارند. معمولا کودکان بیشتر به دیابت نوع یک مبتلا می‌شوند. متاسفانه آمار دیابت کودکان و جوانان در حال افزایش است و کودکانی که به این بیماری مبتلا می‌شوند در صورت عدم درمان به‌موقع، در معرض بیماری‌های قلبی و کلیوی، اختلال در یادگیری، کاهش هوش ذهنی و افسردگی قرار می‌گیرند. اهمیت این بیماری ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر امیدرضا الوندی متخصص کودکان که در پی می‌آید.

  • منگنز، یک ماده معدنی ضروری برای بدن

    یک داروساز سازمان تامین اجتماعی شیراز در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    منگنز، یک ماده معدنی ضروری برای بدن

    منگنز ماده معدنی ضروری است که به بدن کمک می‌کند که برای همه کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها هورمون‌های لازم را تولید کند. این ماده معدنی نه تنها عملکرد مغز را بهبود می‌بخشد و التهاب‌ها را کاهش می‌دهد بلکه استخوان‌ها را نیز قوی می‌کند. بدن منگنز را در استخوان‌ها، مغز، کلیه‌ها، کبد و لوزالمعده ذخیره می‌کند و باعث بهبود عملکرد عصبی، جلوگیری از لخته شدن خون و کنترل التهاب‌ها می‌شود. همچنین بدن برای داشتن استخوان‌های سالم، تولید مثل و ایمنی، ایجاد انرژی و جلوگیری از لخته‌شدن خون به این عنصر معدنی نیاز دارد. به‌رغم اینکه منگنز یک ماده معدنی کمیاب است، اما اثرات آن بسیار قوی است. از آنجا که منگنز در بسیاری از غذاها و خوراکی‌های موجود در رژیم‌های غذایی روزانه ما وجود دارد، کمبود این ماده معدنی مهم در افراد بسیار نادر است. به همین دلیل، نباید سرخود از مکمل‌های حاوی منگنز استفاده کرد. اهمیت این ماده معدنی ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر سید محمد مهدی هاشمی، داروساز سازمان تامین اجتماعی شیراز که در ادامه آن را می‌خوانید.

  • خدمات درمانی پلی‌کلینیک پاکدشت راضی‌کننده است

    گزارش میدانی از یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی

    خدمات درمانی پلی‌کلینیک پاکدشت راضی‌کننده است

    پلی‌کلینیک دکتر امانی در منطقه پاکدشت با بافت جمعیتی کارگری و کشاورزی، پذیرای بسیاری از بیماران تحت پوشش تأمین‌اجتماعی است. مردم منطقه و حتی ساکنان شهرستان‌های اطراف پاکدشت، خدمات درمانی خود را از این مرکز دریافت می‌کنند.

  • تعادل در سالمندان حرف اول را می‌زند

    یک کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی در گفتگو با آتیه‌آنلاین:

    تعادل در سالمندان حرف اول را می‌زند

    اختلال تعادل یکی از مسائل شایع دوران سالمندی است که می‌تواند سبب سقوط و ایجاد آسیب‌های جدی در آنان شود. تعادل به عنوان توانایی حفظ مرکز جرم بدن در داخل محدوده سطح اتکا تعریف شده است و این در حالیست که یکی از رایج‌ترین و جدی‌ترین پیامدهای سالمندی، سقوط و افتادن است. بررسی‌ها نشان می‌دهد که اختلال تعادل در بیش از ۷۵ درصد از افراد ۷۰ سال به بالا اتفاق می‌افتد. به دلیل بروز اختلالات تعادل و تأثیر بالقوه آن‌ها در عملکرد، مداخلات برای بهبود تعادل به هدف اصلی متخصصان در این زمینه تبدیل شده است. ارزیابی توانایی‌های تعادلی برای تشخیص اختلالات بالقوه، شناسایی خطر سقوط، طرح درمان و ارزیابی تغییرات در طول زمان مهم است. اهمیت تعادل در سالمندان ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با صدیقه مستقیم، کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی که در ادامه آن را می‌خوانید.

  • بیشترین مرکز ملکی کشور پس از تهران را در اختیار داریم

    مدیر درمان تأمین‌اجتماعی خوزستان‌:

    بیشترین مرکز ملکی کشور پس از تهران را در اختیار داریم

    خوزستان با بیش از ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت پنجمین استان پرجمعیت کشور به شمار می‌رود. وجود مزارع کشاورزی و دامپروری و نیز کارخانه‌هایی مانند سیمان و فولاد و شرکت‌های نفتی و گازی این استان را در مقام یکی از قطب‌های بزرگ اقتصادی و کارگری تبدیل کرده؛ به نحوی که اکنون حدود بیش از ۳ میلیون و ۲۷ هزار نفر از ساکنان این استان از پوشش بیمه‌ای برخوردارند که بیش از ۶۷ درصد جمعیت استان را شامل می‌شود.

  • پذیرش ماهانه ۲۷ هزار بیمار در بیمارستان تأمین‌اجتماعی بهبهان

    پذیرش ماهانه ۲۷ هزار بیمار در بیمارستان تأمین‌اجتماعی بهبهان

    بیمارستان تأمین‌اجتماعی شهید مصطفی خمینی بهبهان در مساحتی به وسعت ۱۰ هکتار در سال ۱۳۷۵ احداث شده است. این مجموعه درمانی نقطه ثقل درمان منطقه محسوب می‌شود؛ به نحوی که علاوه بر مردم محلی، شهرستان‌های اطراف و سطح خوزستان، ساکنان استان‌های بوشهر و کهگیلویه و بویراحمد نیز از خدمات آن بهره‌مند می‌شوند و ماهانه ۲۷ هزار پذیرش در بخش‌های بستری و سرپایی رقم می‌خورد.

  • پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری در مراکز دولتی

    پوشش ۹۰ درصدی درمان ناباروری در مراکز دولتی

    معاون دفتر خدمات تخصصی سازمان بیمه سلامت ایران گفت: خدمات فوق تخصصی درمان ناباروری در مراکز دولتی با تعرفه ۹۰ درصدی پوشش داده می‌شود.

  • عرضه اینترنتی دارو با محوریت نسخه الکترونیک انجام می‌شود

    عرضه اینترنتی دارو با محوریت نسخه الکترونیک انجام می‌شود

    رئیس سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه با «فروش» اینترنتی دارو مخالفیم، گفت: ابلاغ آیین‌نامه «عرضه» اینترنتی دارو با محوریت نسخه الکترونیک انجام می‌شود.

  • روزانه پذیرای ۳۰۰۰ مراجعه کننده هستیم

    رئیس بیمارستان تأمین‌اجتماعی آیت‌الله کاشانی‌:

    روزانه پذیرای ۳۰۰۰ مراجعه کننده هستیم

    درهای بیمارستان تأمین‌اجتماعی آیت‌الله کاشانی واقع در خزانه از سال ۱۳۴۱ به روی مردم و بیمه‌شدگان منطقه گشوده شده و در مدت ۶۰ سال فعالیت پذیرای بسیاری از بیماران و مردم منطقه بوده است. واقع شدن این مرکز درمانی در بافت جمعیتی متراکم و کارگرخیز جنوب تهران، خدمات آن را با استقبال بیمه‌شدگان مواجه و امکان دسترسی بیماران به درمان‌های پزشکی تخصصی، عمل‌های جراحی و خدمات تشخیصی و سرپایی را فراهم کرده است.

  • برای دریافت دارو و خدمات تشخیصی، کد رهگیری نسخه‌الکترونیک را از پزشک دریافت کنید

    اطلاعیه سازمان تأمین‌اجتماعی:

    برای دریافت دارو و خدمات تشخیصی، کد رهگیری نسخه‌الکترونیک را از پزشک دریافت کنید

    سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد با هدف ارتقای امنیت اطلاعات بیمه‌شدگان و نیز صیانت از حقوق ذی‌نفعان سازمان، کلیه بیمه‌شدگان باید جهت دریافت خدمات از داروخانه‌ها و مراکز پاراکلینیک، نسبت به ارائه توأم کد ملی و کد رهگیری نسخه الکترونیک به این مراکز اقدام کنند.

  • غول سرطان شکست خورده است

    یک فوق تخصص آنکولوژی در گفتگو با آتیه‌آنلاین:

    غول سرطان شکست خورده است

    یک فوق تخصص خون و آنکولوژی (سرطان‌شناسی) با تاکید براینکه امروزه غول سرطان شکست خورده است، تاکید کرد که سرطان از بیماری کشنده بسیار ترسناک تبدیل به بیماری درمان‌پذیر شده و طول عمر افراد مبتلا به این بیماری، افزایش یافته است.

  • پرداخت بیش از ۳۸۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی

    معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

    پرداخت بیش از ۳۸۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز طرف قرارداد تأمین‌اجتماعی

    معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت بالغ بر ۳۸۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی و غیردانشگاهی طرف قرارداد این سازمان و ادامه این پرداخت‌ها در ایام آتی خبر داد.

  • سالمندان و مشکلات بی‌نام و نشان

    در گفتگو با یک روانشناس مطرح شد:

    سالمندان و مشکلات بی‌نام و نشان

    دوره سالمندی با تغییرات زیاد ظاهری همراه است. ژنتیک، تغذیه، بهداشت و عوامل دیگری در روند پیری تاثیرگذار هستند. عموما سالمندان تغییرات جسمی مثل کاهش قدرت بینایی، شنوایی، بویایی، چشایی و همینطور کاهش قدرت بدنی و سرعت واکنش در برابر محرک‌ها را تجربه می‌کنند و همانطور که بدن افراد دچار تغییرات می‌شود مشکلات زیادی هم برای سالمندان رقم می‌خورد. از اینرو سالمندان برای زندگی سالم می‌بایست تلاش خود را برای سازگاری بیشتر محیط دو چندان کنند. پیرشدن جمعیت کشور در سال‌های آینده ما را برآن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر مرجان فتحی، دکترای روانشناسی سلامت و کارشناس مسئول واحد سلامت روان در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهرزیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران که در ادامه می‌خوانید.

  • سالمندان و آرزوی داشتن دندان سالم

    در گفتگو با یک دندانپزشک مطرح شد:

    سالمندان و آرزوی داشتن دندان سالم

    جمعیت سالمندان کشور در حال افزایش است. بر اساس برآوردهای مرکز آمار ایران جمعیت سالمندان به ۹ میلیون و ۵۲۱ هزار نفر رسیده است از اینرو وجود امکانات ویژه‌ برای رفاه و آرامش آنان الزامی است. بهداشت دهان و دندان یکی از مهم‌ترین موضوعات مرتبط با سلامت عمومی در سالمندان است که تاثیر مستقیمی بر روی جسم و روان آنان می‌گذارد. ضعف در بهداشت دهان و دندان نقش بزرگی در کیفیت زندگی سالمندان و تندرستی آنان ایفا می‌کند.

  • انجام بیش از ۱۰۰ آزمایش تخصصی در آزمایشگاه مرجع تأمین‌اجتماعی

    مدیرکل درمان مستقیم اعلام کرد

    انجام بیش از ۱۰۰ آزمایش تخصصی در آزمایشگاه مرجع تأمین‌اجتماعی

    سازمان تأمین‌اجتماعی در راستای یکسان‌سازی و صحه‌گذاری آزمایشگاه‌های ملکی خود، اقدام به تأسیس آزمایشگاه مرجع کرده است. این مرکز در سی‌ام فروردین‌ماه سال ۱۳۸۵ مصادف با روز «علوم آزمایشگاهی» افتتاح شد. از سال ۱۳۸۶ «آزمایشگاه مرجع سلامت» به عنوان نماینده قانونی وزارت بهداشت در امر نظارت بر فعالیت آزمایشگاه‌های تشخیص پزشکی، اجرای برنامه‌های «ارزیابی خارجی کیفیت» در مراکز آزمایشگاهی ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی را به آزمایشگاه مرجع این سازمان واگذار کرد.

  • چاقی کودکان و راه‌های پیشگیری از آن

    یک متخصص کودکان در گفتگو با آتیه‌آنلاین تشریح کرد:

    چاقی کودکان و راه‌های پیشگیری از آن

    از چند سال پیش، سازمان جهانی بهداشت زنگ خطر شیوع بالای چاقی در بین کودکان سراسر جهان را به صدا درآورده است. مشکل چاقی کودکان به عنوان یکی از مشکلات اصلی سلامت عمومی قرن حاضر در نظر گرفته شده است. در واقع چاقی دوران کودکی با افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف مانند دیابت، بیماری‌های قلبی‌عروقی، سکته مغزی، انواع خاصی از سرطان در سنین بالاتر، مشکلات اجتماعی و افسردگی مرتبط است. مطالعات جدید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان می‌دهد که چاقی کودکان زیر پنج سال در یک روند 10 ساله دو برابر شده است. این بررسی‌ها همچنین نشان می‌دهد 14 درصد کودکان 15 تا 23 ماهه در معرض اضافه‌ وزن هستند که این رقم در برخی استان‌های کشور به 20 درصد هم می‌رسد. این یعنی با ادامه این روند باید منتظر بسیاری از بیماری‌های غیرواگیر مانند بیماری‌های قلبی عروقی، فشارخون بالا، چربی‌خون بالا و کبد چرب در آینده باشیم . اهمیت این موضع ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر ناهید یزدانی، متخصص کودکان که در ادامه می‌آید.

  • راه‌های جلوگیری از شکستگی استخوان‌ها در سالمندان

    یک ارتوپد در گفتگو با آتیه‌آنلاین تشریح کرد:

    راه‌های جلوگیری از شکستگی استخوان‌ها در سالمندان

    استخوان‌ها و ستون فقرات ما همیشه در معرض آسیب‌های فیزیکی و شکستگی هستند و عوامل مختلفی مانند تصادفات، زمین‌خوردن یا افزایش سن می‌تواند موجب آسیب‌پذیرتر شدن آنها شوند. شکستگی استخوانی در ناحیه مچ دست، مهره‌های ستون فقرات به‌ویژه مهره‌های ناحیه کمری و لگن از شیوع بالایی برخوردار است که شدیدترین میزان آن مربوط به شکستگی در استخوان لگن است. شکستگی استخوان لگن واقعا خطرناک است زیرا حدود ۲۰ تا ۵۰ درصد مواردی که دچار شکستگی لگن شدند، در سال اول بعد از شکستگی، این عارضه برایشان منجر به مرگ می‌شود. از سوی دیگر علاوه بر مرگ و میر، ناتوانی و وابستگی ناشی از شکستگی لگن خیلی بالا است؛ ۸۰ درصد موارد ناشی از شکستگی لگن هیچ وقت نمی‌توانند به میزان تحرک قبلی خود بازگردند و در ۵۰ درصد موارد بعد از شکستگی لگن برای راه رفتن به کمک دیگران یا عصا وابسته می‌شوند. بررسی‌ها حاکی از این است که حدود ۷ هزار میلیارد تومان هزینه‌ای است که سالانه به خاطر این موضوع به کشور تحمیل می‌شود و چون جمعیت رو به سالمندی می‌رود، سال به سال این هزینه هم افزایش می‌یابد. اهمیت این موضوع ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر ایمان محمدپور، ارتوپد که در پی می‌آید.

  • چگونگی تغذیه مناسب برای سالمندی سالم

    در گفتگو با یک کارشناس ارشد فیزیو لوژی ورزشی مطرح شد:

    چگونگی تغذیه مناسب برای سالمندی سالم

    دوران سالمندی به دلیل تغییر نیازهای تغذیه‌ای بدن از اهمیت بسزایی برخوردار است. نیاز سالمندان به مواد مغذی متاثر از داروها، بیماری‌ها و پدیده‌های بیولوژیکی دوران میانسالی و سالمندی بوده و در افراد مختلف با یکدیگر متفاوت است. مهمترین توصیه تغذیه‌ای برای این سنین، تهیه غذاهای ساده و کم حجم است به شکلی که تمامی نیازهای فرد به مواد مغذی را تامین کند. انتخاب نوع غذا در برنامه غذایی روزانه هم از اهمیت زیادی برخوردار است. اهمیت تغذیه سالمندان ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با موژان زرگر زاده، کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی که درپی می‌آید.

  • مزایا و معایب لنزهای طبی

    یک چشم‌پزشک در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    مزایا و معایب لنزهای طبی

    لنزهای طبی یا عینک‌های نامرئی برای بسیاری از کسانی که دوربین یا نزدیک‌بین هستند و نمی‌خواهند به طور تمام‌وقت از عینک استفاده کنند کاربرد دارد. این در حالیست که اگرچه این لنزها مشکلات عینک را ندارند اما بهداشت آنها اهمیت زیادی دارد. بررسی‌های انجام شده توسط انجمن چشم پرشکی ایران حاکی از آن است که استفاده مقطعی و کوتاه از لنز مشکلی ندارد و افراد می‌توانند از این لنزها در مهمانی‌ها یا هنگام ورزش‌ با رعایت شرایط خاصی استفاده کنند اما هیچ‌گاه نباید آن را جایگزین عینک کرد زیرا که لنزها خطرات خاص خود را دارند و عوارض استفاده از آنها بسیار زیاد است. اهمیت این لنزها ما را برآن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر امیر علی فرهی، چشم‌پزشک که در ادامه می‌خوانید.

  • پرداخت ۵۵۰ میلیارد تومان به دانش‌بنیان‌های حوزه سلامت

    پرداخت ۵۵۰ میلیارد تومان به دانش‌بنیان‌های حوزه سلامت

    رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه حدود ۱۵ درصد از شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند، گفت: تاکنون بیش از ۵۵۰۰ میلیارد تومان خدمات مالی به شرکت‌های دانش‌بنیان‌ فعال در حوزه سلامت اعطا شده است.

  • تخلیه دیسک با کمک انرژی کوانتوم

    انجام جراحی پیشرفته در بیمارستان تأمین‌اجتماعی خاتم الانبیاء(ص) گنبدکاووس

    تخلیه دیسک با کمک انرژی کوانتوم

    با استفاده از یک روش جراحی پیشرفته و با بهره‌گیری از انرژی کوانتوم، فشارهای عصبی وارده به نخاع مردی ۴۴ ساله که سبب اختلال و محدودیت حرکتی این بیمار شده بود؛ توسط تیم جراحی مغز و اعصاب بیمارستان تأمین‌اجتماعی خاتم‌الانبیاء (ص) گنبدکاووس، با موفقیت حذف شد.

  • ویزیت هزاران بیمار در لحظه توسط هوش مصنوعی

    مدیرعامل انجمن ترویج اینترنت اشیاء و علوم داده مطرح کرد

    ویزیت هزاران بیمار در لحظه توسط هوش مصنوعی

    مدیرعامل انجمن ترویج اینترنت اشیاء و علوم داده، بهره‌مندی از هوش مصنوعی در حوزه پزشکی را انقلابی در عرصه سلامت بیان کرد که در آینده‌ای نزدیک اشکال سنتی درمانی مانند رو در رو شدن یک بیمار با یک پزشک، تغییر می‌کند و هزاران بیمار در آن واحد می‌توانند توسط یک سیستم ویزیت شوند. در نتیجه معتقد است هوشمندسازی موج بزرگی است که می‌آید و به راحتی از همه افراد عبور می‌کند و باید بیاموزیم که چگونه سوار این موج شویم.

  • به ازای هر ۷۰۰ سالمند یک تخت بستری در کشور وجود دارد

    به ازای هر ۷۰۰ سالمند یک تخت بستری در کشور وجود دارد

    یک متخصص طب سالمندی، مراقبت‌های بهداشتی و درمانی سالمندان را به عنوان یک نیاز ضروری مطرح کرد که درحال حاضر به ازای هر ۷۰۰ سالمند یک تخت بستری در کشور وجود دارد که این میزان فاصله عمیقی با کشورهای توسعه یافته دارد و در نتیجه پاسخگویی مناسب به نیازهای بهداشتی و درمانی سالمندان را بسیار مهم بیان کرد که باید در اولویت برنامه‌ریزی‌های نظام سلامت قرار گیرد.

  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه عمرانی در ابهر

    مدیرکل درمان تأمین‌اجتماعی استان زنجان اعلام کرد

    پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه عمرانی در ابهر

    تا نیمه سال جاری ۵۸۰ هزار نفر از جمعیت استان زنجان معادل ۵۳ درصد تحت پوشش تأمین‌اجتماعی قرار داشته‌اند؛ سازمان تأمین‌اجتماعی تلاش کرده با ارتقای روزافزون ارائه خدمات در حوزه درمان بر میزان رضایتمندی بیمه‌شدگان در زمان استفاده از خدمات درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز تابعه‌اش در زنجان بیفزاید. درباره آخرین وضعیت ارائه خدمات درمانی و برخی طرح‌های جاری چون دارویاری و چالش‌های این حوزه با مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان زنجان به گفت‌وگو نشستیم.

  • افزایش بی رویه تاسیس داروخانه در شمال تهران

    افزایش بی رویه تاسیس داروخانه در شمال تهران

    رئیس انجمن داروسازان ایران با تاکید بر اینکه افزایش بی‌رویه تعداد داروخانه‌ها، به اقتصاد داروخانه‌های قدیمی‌تر فشار آورده است، گفت: طی کمتر از یک سال، ۳۰ درصد به تعداد داروخانه‌های کشور اضافه شده و بر همین اساس هم بسیاری از داروخانه‌های قدیمی تا مرز ورشکستگی پیش رفتند و خیلی‌ها هم یا مجبور به جذب سرمایه‌گذار شدند یا به سمت تغییر شغل رفتند.

  • انجام جدیدترین تکنیک جراحی بازسازی رباط صلیبی قدامی زانو در بیمارستان فیاض‌بخش

    برای اولین بار در کشور مرکز درمانی سازمان تأمین‌اجتماعی ارائه می‌دهد

    انجام جدیدترین تکنیک جراحی بازسازی رباط صلیبی قدامی زانو در بیمارستان فیاض‌بخش

    جدیدترین روش جراحی بازسازی لیگامان صلیبی قدامی (ACL) که سیستم بدون پیچ نامیده می‌شود و به تازگی از سوی یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی ابداع شده است، در بیمارستان شهید دکتر فیاض‌بخش تهران متعلق به سازمان تأمین‌اجتماعی در حال انجام است.

  • برگزاری همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان

    برگزاری همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان

    همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان از سوی ستاد توان‌افزایی سازمان‌های مردم‌نهاد شهرداری تهران با حضور جمعی متخصصان طب سالمندی، کارشناسان متخصص فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، مدیران انجیوها، فعالان استارتاپ‌ها و جمعی از علاقمندان، امروز در ساختمان این ستاد برگزار شد.

  • مصوبه شورای عالی بیمه سلامت برای تعرفه‌های پزشکی

    مصوبه شورای عالی بیمه سلامت برای تعرفه‌های پزشکی

    در جلسه امروز شورای عالی بیمه و با موافقت اعضای این شورا، افزایش ۴۶درصدی تعرفه‌های تشخیصی درمانی در سال آینده به تصویب رسید که البته مصوبه این شورا باید در هیات وزیران بررسی شده و به تصویب نهایی برسد.

  • پذیرش سالانه ۱۱۳ هزار نفر در درمانگاه بانه

    سرپرست یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی اعلام کرد

    پذیرش سالانه ۱۱۳ هزار نفر در درمانگاه بانه

    سرپرست درمانگاه عمومی تأمین‌اجتماعی بانه (کردستان)، واقع شدن این مجموعه را در مرکز شهر، سبب دسترسی آسان مردم به خدمات آن بیان کرد؛ به نحوی که بسیاری از افراد در مواقع بیماری و انجام معاینات دوره‌ای راهی این درمانگاه شده و سالانه ۱۱۳ هزار نفر پذیرش می‌شوند.

  • میگرن، بیماری قرن

    یک متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    میگرن، بیماری قرن

    میگرن یکی از دردناک ‌ترین انواع سردرد است که باعث ناتوانی بیمار در انجام کارهای روزمره می‌شود. خوشبختانه سردردهای میگرنی بی‌خطر هستند و سلامت بیمار را در آینده تهدید نمی‌کنند ولی حتما باید چاره‌ای برای آن اندیشیده شود. میگرن درمان قطعی ندارد و گرچه با افزایش سن محدودشونده است ولی آنقدر آزاردهنده است که نمی‌توان منتظر بالا رفتن سن ماند و حتما باید کنترل شود. شیوع میگرن به‌طور عمده در دهه سوم تا پنجم زندگی است و تقریبا ۳۵ درصد از مبتلایان بزرگسالان و زنان هستند. اما علائم اولیه میگرن در دوران بلوغ و کمی پس از آن آغاز می‌شود. محققان همواره در تلاش هستند درمان‌هایی بیابند که نه‌تنها عوارض جانبی کمتر، بلکه تاثیرگذاری بیشتری برای بیماران داشته باشند. اهمیت این بیماری ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر بهنام جبه‌داری، متخصص مغز و اعصاب که در پی می‌آید.