نشست هم‌اندیشی فرزندان شهید شاغل در تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی

نشست هم‌اندیشی فرزندان شهید شاغل در تأمین اجتماعی استان آذربایجان شرقی با حضور مدیرکل استان برگزار شد؛ در پایان این نشست، از همکاران ساعی با اهدای لوح تقدیر و دسته‌گل، قدردانی به عمل آمد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تأمین اجتماعی استان آذربایجان‌شرقی، نشست هم‌اندیشی فرزندان شهید شاغل در تأمین اجتماعی استان آذربایجان شرقی به‌مناسبت فرا رسیدن ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا، با هدف بررسی مسائل و دغدغه‌های آنان و تقویت تعاملات سازمانی برگزار شد. این نشست با حضور یونس دباغ صادقی‌پور، مدیرکل تأمین اجتماعی استان و جمعی از کارکنان این نهاد در سالن جلسات اداره‌کل تشکیل شد.

در این نشست، دباغ صادقی‌پور ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام، بر جایگاه والای فرزندان شهدا در سازمان تأمین اجتماعی تأکید کرد و خدمات صادقانه آنان را ارج نهاد.

وی همچنین به نقش مهم این قشر در پیشبرد اهداف سازمان و ارائه خدمات مطلوب به بیمه‌شدگان اشاره کرد و بر حمایت از آنان در مسیر ارتقای شغلی و حرفه‌ای تأکید ورزید.

حاضران در جلسه نیز به بیان دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود پرداختند و پیشنهادهایی برای بهبود شرایط کاری و ارتقای سطح کیفی خدمات ارائه کردند. مدیرکل تأمین اجتماعی استان ضمن پاسخ‌گویی به مسائل مطرح‌شده، بر تلاش مجموعه مدیریتی برای رفع مشکلات و تسهیل امور تأکید کرد.

در پایان این نشست، از همکاران ساعی با اهدای لوح تقدیر و دسته‌گل قدردانی و بر تداوم این‌گونه نشست‌های هم‌اندیشی به‌منظور افزایش تعامل و همگرایی تأکید شد.

کد خبر: 78718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 3 =