به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، مصطفی سالاری در نشست مدیران هستههای گزینش استانهای این سازمان بیان کرد: درنظر داریم در تعامل با بنیاد نخبگان و دانشگاهها، رتبههای خوب از دانشگاههای برتر را فراخوان و در فرآیندی عادلانه بهترینها را انتخاب کنیم.
و افزود: تصمیمگیری درباره افراد بسیار دشوار است؛ بهویژه اگر بخواهیم گذشته افراد را ملاک تشخیص رفتار آنها در آینده قرار دهیم. از این رو گزینش کار مهمی است، زیرا مشاغل در زندگی افراد بسیار تاثیرگذارند و از این جهت تصمیم موثر بر شغل افراد بر زندگی آنها نیز موثر است.
سالاری ادامه داد: همکاران ما در بخش گزینش به خوبی از پس وظایف و مسئولیتهای خود برآمدهاند. اینکه هسته گزینش سازمان تأمین اجتماعی در سالهای مختلف و به عناوین مختلف در میان ۴۰ دستگاه کشور مقام نخست را کسب میکند، نشاندهنده احساس مسئولیت همکاران شاغل در این بخش بسیار مهم است که به خوبی و دقت کار کرده و این توفیقات را کسب کردهاند و از این حیث از تمامی همکاران شاغل در بخش گزینش تشکر و قدردانی میکنم.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر ضرورت توجه به ارائه خدمت مطلوب و صادقانه به ذینفعان این سازمان بیان کرد: یکی از بهترین ملاکهای تشخیص رفتار افراد در ادارات این است که ببینیم آیا کار مراجعهکنندگان به خوبی انجام میشود یا خیر. پایبندی افراد به اصول در حسن انجام کار آنها مشخص میشود. تقوا باید خودش را در کیفیت ساعات حضور در محل کار، حسن انجام وظیفه و پایبندی به آداب اخلاقی در مواجهه با مردم نشان دهد و لذا باید از همکارانی استفاده شود که تا حد ممکن امین، سالم، درست و منصف باشند.
او با اشاره به بخشی از طرحهای دوره پیشین مدیریت خود در سازمان تأمین اجتماعی اضافه کرد: در این دوره نیز مهمترین کارهای تحولآفرین را در معاونتها و بخشهای مختلف سازمان تعریف کردهایم که پس از ادغام و تفکیک طرحها، با خرد جمعی نهایتاً به ۲۰ عنوان طرح راهبردی رسیدیم. برای هر کدام از این طرحها یک مدیر و برای هماهنگی مجموعه طرحها نیز مدیر دیگری تعیین کردهایم تا به سمت تحول حرکت کرده و با همین منابع موجود خدمات بهتری به بیمه شدگان ارائه کنیم.
وی ادامه داد: سازمان تأمین اجتماعی پس از اجرای این ۲۰ طرح، سازمانی بسیار متفاوت با امروز خواهد بود و بخشی از این طرحها مثل موضوع شایستهسالاری به نحوی با کار همکاران ما در هستههای گزینش مرتبط است.
سالاری افزود: شیوه جذب نیرو در تأمین اجتماعی باید اصلاح شود تا حتماً مدیران این سازمان، طی فرآیندی حساب شده انتخاب و گزینش شوند. به این منظور، باید افراد مناسب شناسایی شوند نه اینکه فقط از میان افرادی که میشناسیم انتخاب کنیم. انتخاب مبتنی بر شایستهسالاری باعث میشود تا افراد نسبت به سیستم احساس دِین کنند نه نسبت به اشخاص و به این ترتیب تشویق میشوند که برای تأمین اجتماعی کار کنند. بر این اساس دیگران هم مشاهده میکنند که با کار بهتر میتوان ارتقا پیدا کرد نه با توسل به افراد.
او در ارتباط با راهبرد شایستهسالاری و استفاده از نیروی انسانی گفت: با جدیت و با سازکار فنی و استفاده از متخصصان و مراکز ارزیابی، نه تنها در سطح ستاد بلکه در شعب و مراکز درمانی در جهت استعدادیابی در درون سازمان گام برمیداریم. ابتدا باید استعدادهای سازمان را شناسایی کرده و مورد توجه قرار دهیم و در مرحله دوم برای ورود افراد جدید به تأمین اجتماعی نیز از بین نخبگان، نخبهترینها را انتخاب کنیم تا به جامعه افراد تحت پوشش سازمان خدمت کنند. بنابراین درنظر داریم در تعامل با بنیاد نخبگان و دانشگاهها، رتبههای خوب از دانشگاههای برتر را فراخوان و در فرآیندی عادلانه بهترینها را انتخاب کنیم.
مدیرعامل سازمان تامن اجتماعی افزود: کسی که بر اساس شایستگی خود وارد سازمان شود نه با معرفی اشخاص و یا فشارهای بیرونی، به سازمان و استانداردهای آن احترام میگذارد و خود را مدیون آن میداند. هستههای گزینش میتوانند در این بخش کمک کنند تا افراد نخبه، سهلتر و با سختگیری کمتری به تأمین اجتماعی وارد شوند که البته چارچوبهای لازم در این خصوص تدوین شده و به زودی اجرا میشوند.
وی ادامه داد: بعد از این هم باید سراغ شرکتهای تأمین اجتماعی مانند شستا برویم و برای آنها نیز نیروی نخبه جذب کنیم. شرکتها دارایی جامعه کارگری هستند و اگر افراد بهتری جذب آنها شوند، بازدهی آنها افزایش مییابد. امید که بتوانیم همه این برنامهها را که محصول خرد جمعی است، در کنار هم اجرا کنیم؛ چراکه موظفیم عملکرد بهتری در قبال جامعه کارگری داشته باشیم. از این جهت باید بهترینها را جذب کنیم تا بتوانیم بهتر کار کنیم و هستههای گزینش یار و مددکار ما در این جهت خواهند بود.
نظر شما