برگزاری دوره آموزشی کارگاه سلامت روان در شرکت کاشی نوآوران میبد

کارگاه سلامت روان با موضوع مهارت‌های زندگی و با محوریت «همدلی» با حضور پرسنل شرکت کاشی نوآوران برگزار شد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان میبد، محمدسعید حیدری، دکترای مشاوره و مدرس این کارگاه آموزشی درباره ضرورت توجه به سلامت روان گفت: ما انسان‌ها به اندازه ای که در جهت فراهم کردن امکانات مادی و اقتصادی تلاش و مساعی داریم از حوزه سلامت روان کوتاهی نکرده‌ایم.

وی افزود: طبق بررسی‌هایی که موسسه علوم رفتارشناسی انسان و سازمان بهداشت جهانی از سال ۲۰۰۸ و خاصه ۲۰۱۲ به بعد درباره روابط اجتماعی انسان ها صورت گرفته است به این نتیجه رسیده‌اند که امروزه در خانواده‌ها میزان سواد رسانه‌ای و تکنولوژی (موبایل، رایانه،دهکده وبگردی و ....) دیگر از اهمیت قبلی خود برخوردار نیست؛ هر چند پیشرفت روز افزون و دسترسی آسان در تسهیل زندگی و در جایگاه خود مفید است؛ اما حال خوب را به ارمغان نمی آورد؛ چرا که گمشده درون انسان‌ها حال خوب است که در سایه آگاهی و دستیابی به مهارت های زندگی اتفاق می افتد.

سعیدی مهارت‌های رایج زندگی را در ۱۰ مورد از جمله خودآگاهی، ارتباط و درک متقابل، حل مساله، مدیریت استرس، همدلی، تفکر نقاد، تفکر واگرا و... عنوان و از باب موضوع همدلی کارگاه سلامت روان را تبیین کرد.

وی با بیان اینکه افراد مباحثی همچون همزبانی، دلجویی و ترحم، همدردی را با مهارت همدلی اشتباه می گیرند گفت: تا حد امکان باید از این موارد دوری کرد و به سمت پرورش مهارت همدلی رفت. برخی گمان می‌کنند که در همدلی باید یک کاری را برای طرف مقابل انجام دهند و اگر این اتفاق نیفتد عذاب وجدان می گیرند در حالیکه ما در همدلی پاسخگوی نیاز طرف مقابل نیستیم بلکه باید احساس وی را درک کنیم چرا که آنچه طرف مقابل را متقاعد به بیان کردن احساسات خویش کرده رنجِ مشکل است و نه خود آن.

وی در تعریف عامیانه، رایج و نزدیک به ذهن همدلی در فضای مجازی تعابیری همچون با کفش دیگری راه رفتن و یا با عینک دیگری دیدن را عنوان کرد.

کد خبر: 76392

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 3 =