به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، روح الله خدابنده لو با بیان این مطلب افزود: پس از دریافت گزارش موارد کودک آزاری درباره آزار جنسی، عاطفی، روانی، غفلت، بهره کشی و خشونتهای جسمی که منجر به آسیب و به خطر افتادن جان کودک می شود کارشناسان اورژانس اجتماعی برای انجام مداخلات تخصصی در محل حضور یافته و در صورت نیاز با در دست داشتن دستور قضایی اقدام میکنند.
وی ادامه داد: برنامه اورژانس اجتماعی تلفیقی از مراکز مداخله در بحرانهای فردی، خانوادگی و اجتماعی، خط تلفن اورژانس اجتماعی ۱۲۳، خدمات سیار اورژانس اجتماعی و پایگاه خدمات اجتماعی است.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان بیان کرد: خدمات مددکاری، روان شناسی، تربیتی، حقوقی، فرهنگی و آموزشی از جمله خدمات اورژانس اجتماعی بوده که ساماندهی و زمینه سازی برای بازگشت به بستر خانواده سالم از مهمترین اهداف آن است.
وی گفت: در صورت امکان نداشتن بازگشت به خانواده، فرد نیازمند حمایت به مراکز زیر مجموعه امور آسیب دیدگان اجتماعی یا سایر مراکز بهزیستی ارجاع داده خواهد شد.
خدابنده لو افزود: پذیرش در مراکز تحت پوشش، به دو صورت سرپایی و یا نگهداری موقت است که به صورت خود معرف یا ارجاع از طریق مراجع قضایی و انتظامی صورت میگیرد.
وی یادآور شد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده کودک آزاری، همسرآزاری، معلول آزاری، سالمند آزاری، افکار خودکشی یا اقدام به خودکشی، اختلافات حاد خانوادگی با شماره ۱۲۳ بهزیستی به صورت ۲۴ ساعته تماس بگیرند.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان بیان کرد: مرکز مداخله در بحران و خودروهای خدمات سیار اورژانس اجتماعی در پنج شهرستان زنجان، خدابنده، ابهر، خرمدره و طارم فعال است و سه شهرستان دیگر نیز در صورت نیاز از خدمات مراکز شهرستانهای مجاور بهرهمند میشوند.
نظر شما