به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، در این بازرسی که رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان گیلانغرب، بازرسان کار اداره کل و شهرستانهای اسلامآباد غرب، قصرشیرین و سرپل ذهاب نیز حضور داشتند هوشیار جوهری، رئیس اداره بازرسی کار اداره کل تعاون استان کرمانشاه با اشاره به بخشنامه معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، بیان کرد: کارگاههای معدنی و به ویژه معادن استخراج قیر طبیعی در شهرستان گیلانغرب به دلیل ماهیت عملیاتی و شرایط متغیر حاکم بر فرآیند استخراج مواد معدنی در زمره پرمخاطرهترین کارگاههای کشور قرار دارند و به همین دلیل بازرسی از این کارگاههای معدنی در اولویت قرار گرفت.
وی ضعف فرهنگ ایمنی برخی کارفرمایان و بهرهبرداران معادن در مواجهه با اهمیت ایمنی و مسائل حفاظت فنی از یک سو و عدم سرمایهگذاری در تجهیز و نوسازی ماشین آلات فرسوده در این صنعت را از عمدهترین دلایل کاهش ضریب ایمنی در کارگاههای معدنی عنوان کرد.
جوهری بر ضرورت توجه بیشتر بر اجرای ضوابط ایمنی کار مطابق مقررات موضوعی این بخش تأکید کرد و افزود: از بازرسان کار استان خواسته شده است پس از بازرسی در صورت نیاز مطابق ماده ۱۰۵ قانون کار نسبت به درخواست تعطیلی کارگاههایی که احتمال وقوع حادثه و یا بروز خطر دارد از مراجع قضایی اقدام کنند .
وی تأکید کرد: با حضور ۱۹ بازرس کار در سطح استان به صورت هدفدار از معادن فعال شهرستان گیلانغرب بازدید شد که در نتیجه این بازدیدها ۲۶ ابلاغیه در معادن گیلانغرب برای رفع نقص و حل مشکلات و مسائل فضاهای ناایمن و موضوعهایی که دارای مغایرتهای قانونی هستند، صادر شد.
در ابلاغیه نقایص بازرسی از کارگاه معدنی استان، بازرسان کار موظف به بررسی فهرستی با ۴۱ مؤلفه در کارگاههای معدنی استان هستند.
نظر شما