به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، روح اله خدابنده لو با بیان اینکه دو مرکز شبانهروزی نگهداری از بیماران دارای مشکلات اعصاب و روان در استان فعالیت میکند و ۳۳۷ نفر از خدمات شبانه روزی این مراکز بهرهمند هستند افزود: بهزیستی، بیماران روانی مزمن را با تشخیص کمیسیون پزشکی "تشخیص نوع و تعیین شدت معلولیت" در محدوده سنی ۱۵ تا ۶۰ سال در این مراکز پذیرش می کند.
وی ادامه داد: خدمات مراقبتی توانبخشی، معاینه پزشک و روانپزشک، خدمات کار درمانی، پرستاری، روانشناسی، مددکاری و حرفه آموزی به این بیماران ارائه می شود.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با اشاره به مراحل پذیرش و تشکیل پرونده بیماران در مراکز شبانهروزی بیماران روانی مزمن، گفت: ارائه برگ خلاصه پرونده بستری در بیمارستان روانپزشکی و در صورت فقدان سوابق بستری، مستندات و سوابق تشخیصی و درمانی آزمایشهای پاراکلینیکی، ایدز، هپاتیت و گزارش مددکاری از وضعیت اقتصادی و اجتماعی خانوار و قیمنامه برای بیماران محجور از جمله مدارک لازم برای پذیرش این بیماران است.
خدابنده لو بیان کرد: برگه دستور قضایی ارجاع برای افراد مجهولالهویه یا بیسرپرست یا فاقد سرپرست موثر و نامه ستاد پذیرش از دیگر مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده بیمار در مراکز شبانهروزی بیماران روانی استان است.
وی با اشاره به شرایط ترخیص این بیماران، گفت: دستیابی بیماران به سطح عملکرد روانی اجتماعی نسبتا مطلوب، استقلال و خودکفایی نسبی و یا آمادگی برای ورود به جامعه و تمایل نداشتن فرد و یا خانواده به دریافت خدمات از مرکز از جمله این شرایط است.
نظر شما