به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامیناجتماعی استان اصفهان، محمد رجالی با اشاره به دریافت مجوز بیمارستان شهید کشوری در اصفهان بیان کرد: به دلیل پرهزینه بودن پروسه بیمارستانسازی، به حدود ۶ تا ۹ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است که خوشبختانه مصوب شده و با توجه به کارهای مطالعاتی، اگر بتوانیم ۵ تا ۷ سال آینده این بیمارستان را وارد سیکل خدمات کنیم، امکان پوشش بیشتری از بیماران فراهم میشود.
وی افزود: نوسازی درمانگاه شهید برهانیان و احداث درمانگاه ملکوتی در میدان قدس که در رده درمانگاههای بزرگ کشور است با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان در سال آینده اجرا خواهد شد. همچنین، ساخت درمانگاه دیگری با زیربنای ۲۵۰۰ مترمربع از سال آینده در فریدون شهر آغاز خواهد شد.
رجالی با اشاره به اینکه تامیناجتماعی بزرگترین خریدار درمان در کشور و دومین ارائه کننده درمان مستقیم است، از قرارداد با ۴ هزار مرکز درمانی غیرمستقیم در استان اصفهان خبر داد و گفت: پوشش ۱۰۷ بیماری صعبالعلاج که در رأس آنها انواع سرطانها هستند، از دیگر اقدامات دولت سیزدهم است که با تأسیس صندوق خاص، سالانه ۵۰ میلیون هزینه ۱۰۷ بیماری صعب العلاج پوشش داده میشود.
مدیر درمان تامیناجتماعی استان اصفهان از پذیرش و آموزش ۱۰۰ دانشجوی پزشکی در سال و دانشجویان پرستاری و کارشناسان اتاق عمل با همکاری دانشگاه آزاد نجفآباد خبر داد و همچنین ادامه داد: دو اتاق عمل جراحی قلب در بیمارستان شریعتی فعال هستند و برنامهریزی به منظور توسعه اتاقهای عمل انجام شده است که میتواند صف انتظار بیماران را کاهش دهد. ضمن آنکه بازسازی و نوسازی مراکز ملکی و هر سه بیمارستان از دو سال گذشته آغاز شده و پیشرفت ۸۰ درصدی داشته است.
وی افزود: سال آینده بخشهای مختلف هر ۳ بیمارستان مطابق استانداردهای وزارت بهداشت کامل خواهد شد. نصب تجهیزات سنگ شکن و سیتی اسکن نیز با هدف خدمت رسانی به مخاطبان بیشتر پیگیری شده است.
تجهیز اتاقهای زایمان در بیمارستان شریعتی اصفهان
رجالی، به روز شدن بخش زایمان بیمارستانهای شریعتی و غرضی با احداث اتاقهای مجهز و لوکس را از موارد شایان توجه در ایجاد حس آرامش به بیمار عنوان کرد و گفت: تیم متخصص زایمان به صورت مقیم و ۲۴ ساعته در این بخش فعال هستند. البته احتمالاً به دلایل کاهش رشد جمعیت، تعداد مراجعان روند کاهشی داشته است. بر این اساس، ما محدودیتی در پذیرش بیماران نداریم و مادرانی که در طول بارداری در مراکز درمانی دیگری بودهاند، امکان پذیرش آنها برای زایمان تحت نظر متخصصان زنان و زایمان در مراکز تأمین اجتماعی وجود دارد.
وی به تشریح فعالیت مراکز درمان ملکی و غیر ملکی در دو بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم که به جمعیت ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفری بیمه شدگان تأمیناجتماعی در استان اصفهان خدمت ارائه میدهند، پرداخت و اعلام کرد: دولت هر سال از طریق برنامه و بودجه سرانه درمانی را برای این بخش اعلام میکند ولی سازمان تأمیناجتماعی از این سرانه بهرهای نمیبرد و این پرسش مطرح است که چرا این مبلغ به سازمان تحویل نمیشود؟
مدیر درمان تأمیناجتماعی استان اصفهان با اشاره به انجام ۱۰ میلیون خدمات سرپایی در سال ۱۴۰۱ در درمان مستقیم که شامل ۵ میلیون ویزیت تخصصی و فوق تخصصی و ۵ میلیون آزمایش و موارد پاراکلینیک است، گفت: همه خدمات درمانی در مراکز ملکی به صورت رایگان ارائه میشود.
وی افزود: مراکز ملکی تأمیناجتماعی شامل ۳ بیمارستان، ۲۸ درمانگاه تخصصی با ۹۰۰ تخت، قریب به ۸۰ هزار بستری و انجام بیش از ۴۸ هزار جراحی را پشتیبانی کردهاند که با توجه به جمعیت بالای بیمهشدگان تأمیناجتماعی در استان اصفهان و تعداد مراجعان، هزینههای قابل توجهی به بخش درمان تحمیل میشود.
رجالی با اذعان به رشد ۱۸ درصدی عملکرد در ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، بیان کرد: در سال ۱۴۰۱، بین ۵ تا ۷ هزار مورد بستری و جراحی بیشتر از سال ۱۴۰۰ داشتهایم. همچنین، در ۹ ماهه اول امسال، افزایش ۸ درصدی بستری را نسبت به زمان مشابه سال قبل داشتیم و پوشش این خدمات توسط مراکز تأمیناجتماعی به کاهش هزینههای درمان افراد جامعه کمک میکند.
نظر شما