به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، مهدی محصل با بیان اینکه این رقم تا پایان سال به نزدیک دو هزار میلیارد ریال خواهد رسید افزود: طی این ۵۶۸ پرونده مدارک و اسناد پزشکی مربوط به بیماران خاص این استان مورد بررسی قرار گرفته است و این در حالی است که سال گذشته نیز ۴۵۹ پروند مدارک و اسناد پزشکی بیماران خاص استان قم بررسی و یکهزار و ۵۷۰ میلیارد ریال به آنان پرداخت شد.
وی همچنین از افزایش میزان پرداخت هزینه درمان بیمهشدگان در مراکز طرف قرارداد مدیریت درمان تامیناجتماعی قم خبر داد و گفت: این افزایش از پنجهزار و سه میلیارد ریال در سال ۱۴۰۰ به بیش از هشت هزار و ۴۹۰ میلیارد ریال در سال ۱۴۰۱ و تاپایان آذرماه سالجاری به بیش از ۹ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال رسیده است.
مدیر درمان تامیناجتماعی قم بیان کرد: افزایش میزان ارائه خدمات به بیماران سرپایی در درمان غیرمستقیم از حدود پنج میلیون و ۸۶۳ مراجعه در سال ۱۴۰۰ به بیش از هفت میلیون مراجعه در سال ۱۴۰۱ و بیماران بستری از ۶۴ هزار و ۵۲ مراجعه در سال ۱۴۰۰ به ۶۴ هزار و ۱۸۰ مراجعه در سال ۱۴۰۱ رسید، همچنین از ابتدای سالجاری تا پایان آذرماه با توجه به اینکه هنوز بسیاری از مراکز طرف قرارداد اسناد و مدارک خود را ارائه ندادهاند، پنجمیلیون و ۲۳۶ هزار اسناد سرپایی و ۳۷ هزار و ۵۷۲ پرونده بستری به مدیریت درمان تامین اجتماعی ارسال شدهاست.
محصل گفت: با اجرای طرح حفاظت مالی بیمهشدگان بالای ۶۵ سال (پرداخت ۱۰۰ درصد هزینه بستری بیماران سالمند بالای ۶۵ سال در مراکز دولتی و دانشگاهی) در سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۷۱۲ پرونده و بیش از ۱۰۳ میلیارد ریال جهت درمان این قشر پرداخت شدهاست. همچنین تا پایان آذرماه سالجاری ۲۷۷ پرونده و بیش از ۳۸ میلیارد ریال جهت درمان این قشر از بیمهشدگان پرداخت شد.
پرداخت بیش از ۳۱ میلیارد ریال برای درمان زوجهای نابارور
وی به موضوع پرداخت هزینههای درمان ناباروری نیز اشاره کرد و افزود: تا پایان آذرماه سالجاری یکهزار و ۴۷۱ پرونده ناباروری بررسی و ۳۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال جهت درمان به زوجهای نابارور پرداخت شده است همچنین سال گذشته با بررسی دو هزار و ۵۹ پرونده ناباروری، ۳۹ میلیارد ریال جهت درمان بیمهشدگان پرداخت شدهاست.
محصل با اشاره به اینکه ۹۰ درصد هزینه زوجها در مراجعه به مراکز دولتی و خصوصی طبق تعرفه دولتی پرداخت میشود، گفت: بیمهشدههای تامین اجتماعی قم میتوانند با مراجعه به مرکز ریحانه در بیمارستان نکویی، مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی و مرکز غیردولتی طهورا از خدمات این مراکز استفاده کنند.
مدیر درمان تامیناجتماعی قم با بیان اینکه افرادی شامل حمایت درمانی ناباروری میشوند که دارای ناباروری اولیه و ثانویه هستند، افزود: ناباروری اولیه مربوط به زوجهایی است که یکسال پس از اقدام به بارداری بدون پیشگیری، باردار نشده باشند و در مورد زنان بالای ۳۵ سال، مدتزمان آن ۶ ماه محاسبه میشود.
بهرهمندی بیش از ۸۰۰ هزار نفر از مردم قم از خدمات بیمه درمان تامیناجتماعی
وی با اشاره به فعالیت یک بیمارستان و سه پلیکلینیک مربوط به مدیریت درمان تامین اجتماعی در این استان گفت: بیمارستان امام رضا(ع) در سطح جنرال(عمومی) با ۱۲۵ تخت مصوب و ۱۱۸ تخت فعال در خدمت بیمهگذاران تامیناجتماعی است.
محصل ادامه داد: همچنین مدیریت درمان تامین اجتماعی قم در بخش درمان غیرمستقیم با ۸۰۰ پزشک و موسسات و مراکز درمانی طرف قرار داد است.
وی با بیان اینکه هم اینک ۸۰۶ هزار و ۴۴۸ نفر از مردم قم تحت پوشش بیمه درمان تامیناجتماعی هستند گفت: اخذ مجوز ساخت درمانگاه تخصصی بیمارستان امام رضا(ع) در فضای بالغ بر سه هزار و ۵۰۰متر مربع از برنامههای مدیریت درمان تامین اجتماعی استان است در این باره پروانه ساخت از شهرداری دریافت و اعتبار مرحله اول معادل ۲۲۰میلیارد ریال ابلاغ شدهاست که درصورت فراهم بودن تمام شرایط ظرف دو سال ساخته میشود.
راهاندازی بخش MRI در بیمارستان امام رضا(ع) در آیندهای نزدیک
مدیر درمان تامیناجتماعی قم افزود: فضای بلوک زایمان بیمارستان امام رضا(ع) از طریق ایجاد سه اتاق LDR استانداردسازی شده است، همچنین ایجاد LDR به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال ابلاغ و فاز اجرایی پروژه آغاز شده است.
محصل بیان کرد: مقدمات لازم و تعاملات مربوطه با سازمان مرکزی جهت راهاندازی بخش MRI در بیمارستان امام رضا(ع) صورت گرفته و امیدواریم تا سال آینده راهاندازی شود.
وی درباره تداوم روند اجرای موفق نسخه نویسی الکترونیک نیز گفت: هم اینک ۹۹.۸ درصد نسخ در بخش درمان مستقیم و ۹۹.۶ درصد نسخ در بخش درمان غیرمستقیم در مراکز درمانی مدیریت درمان تامیناجتماعی و مراکز طرف قرارداد استان قم به صورت الکترونیک است.
نظر شما