به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، علیمحمد زنگانه در نشست شورای هماهنگی بانکهای استان، افزود: این اعتبار از طریق بنیاد برکت و بنیاد مستضعفان در مناطق محروم استان جذب و برای رونق اقتصادی ساکنان واجد شرایط هزینه خواهد شد.
وی ضمن قدردانی از تلاش مدیران دستگاهها و بانکها برای توسعه اقتصادی گلستان ادامه داد: رشد اقتصادی این استان در پایان فعالیت دولت قبل منفی پنج بود که در پایان سال قبل به مثبت ۳.۳ رسید و امیدوار هستیم که این رقم با همت مسوولان استان به ۷.۹ درصد برسد.
استاندار گلستان با اشاره به این که استفاده از منابع تسهیلات تبصره ۱۸ یکی از روشهای ایجاد اشتغال است، افزود: مدیران دستگاهها و بانکهای گلستان تلاش کنند همه این اعتبارات در سال مالی ۱۴۰۲ جذب شود.
وی بر مسئولیتپذیری بانکها در مشارکت برای رفع نقاط حادثهخیز و پرتصادف جادهای، پیگیری تمدید مهلت زمان پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸، تسریع برای استفاده از تسهیلات تبصره ۱۸ ساخت مسکن در قالب نهضت ملی مسکن (بازآفرینی شهری) و حمایت از برنامه مسکن روستایی استان تاکید کرد.
مسوول دبیرخانه ستاد تسهیلات تبصره ۱۸ و مدیرکل امور اقتصادی و دارایی گلستان نیز در این جلسه گفت: حدود ۱۳ هزار میلیارد ریال از محل تبصره تبصره ۱۸ برای اجرای طرحهای توسعه به ویژه اشتغال به این استان در سال مالی ۱۴۰۲ در نظر گرفته شده است.
روحالله صلبی افزود: از این اعتبار، به تازگی هشت هزار و ۹۸۰ میلیارد ریال آن برای اجرای ۵۸۵ طرح اختصاص یافته است.
مدیرکل راه و شهرسازی گلستان نیز گفت: سه هزار و ۷۶۸ پروانه ساختمانی در حوزه بازآفرینی شهری در این استان توسط دولت سیزدهم صادر شده که نسبت به دولت قبل ۶ برابر رشد دارد.
مهدی ملک افزود: ۲ هزار و ۳۳۶ واحد در گلستان تقاضای تسهیلات ساخت مسکن دارند.
وی با تاکید بر حمایت بانکهای استان در اعطای تسهیلات ساخت مسکن در قالب بازآفرینی شهری استان، گفت: سهم تسهیلات باز آفرینی شهری از محل بند الف تبصره ۱۸ افزون بر ۱۳.۵ درصد است که تحقق آن در گلستان فقط پنج درصد است.
نظر شما