به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، هادی رضازاده بیان کرد: از مجموع این تعداد ۵۳ طرح به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش کشاورزی، ۱۶۱ طرح به مبلغ ۶۴۵ میلیارد ریال در بخش صنعت و ۱۷۱ طرح به مبلغ ۲۷۲ میلیارد ریال در بخش خدمات پرداخت شده است.
وی افزود: همچنین وام ضروری و سپردهگذاری نیز در این بازه زمانی ۱۲۳ فقره شامل ۳۳ میلیارد ریال بوده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی با بیان اینکه تسهیلات پرداختی در سال جاری برای ۸۵۰ نفر شغل ایجاد کرده است گفت: ایجاد گلخانه، بومگردی، گردشگری، مجتمع های بین راهی، صنایع تبدیلی و تکمیلی در بخش کشاورزی و دانشبنیان از مهمترین طرح هایی هستند که با دریافت تسهیلات منجر به ایجاد شغل پایدار شدند.
وی به ایجاد اشتغال توسط این طرح اشاره کرد و افزود: به ازای هر طرحی که در این صندوق ایجاد می شود برای ۱.۲ نفر شغل ایجاد خواهد شد.
رضا زاده بیان کرد: رسالت این صندوق بیشتر ایجاد کسب و کارهای خرد و کوچک است که به نوعی با پرداخت ۵۰۰ تا یک میلیارد ریال یک شغل ایجاد خواهد شد و در طرح های خود اشتغالی نیز به ازای پرداخت تا حدود سه میلیارد ریال یک شغل پایدار توسط متقاضیان ایجاد می شود.
وی بر مشاوره متقاضیان وامهای اشتغالزا نیز تاکید کرد و گفت: ایجاد اشتغال در بخش کشاورزی و به ویژه دامپروری بدلیل خشکسالی با چالش مواجه است که بیشتر متقاضیان را به سمت ایجاد طرحهای گردشگری، صنایع دستی، پرورش قارچ و طرح های مشابه هدایت شدهاند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید در خراسان شمالی با بیان اینکه ۹۸ درصد طرحهایی این صندوق فعال هستند افزود: تنها حدود ۲ درصد طرحها دچار انحراف شدهاند که بازپرداخت تسهیلات پیگیری میشود.
خراسان شمالی حدود ۴۰۰ واحد تولیدی و صنعتی با سرمایهگذاری ۱۳ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۱ هزار نفر دارد که از لحاظ داشتن صنایع بزرگ صنعتی در بین ۳۱ استان کشور رتبه دهم را داراست و اقتصاد این استان متکی بر صادرات پتروشیمی است و نیاز است تا دیگر بخش ها نیز تقویت شود.
سهم اشتغال در این استان در سه بخش کشاورزی با ۳۹.۶ درصد، صنعت با ۲۴.۳ درصد و خدمات ۳۶.۱ درصد است.
استان خراسان شمالی از استانهای شمالشرق کشور محسوب میشود که یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما