به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، مختار احمدی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون ۵ هزار و ۷۶۷ مورد بازرسی ادواری، موردی و بررسی حادثه ناشی از کار از واحدهای تولیدی در سطح استان صورت گرفته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۸ درصد بیشتر بوده است.
وی با بیان این که از ابتدای سال تاکنون ۴ مورد بازرسی کار هدفدار به صورت یورشی با حضور کلیه بازرسان کار استان از کارگاههای پرخطر استان از جمله کارگاههای ساختمانی و معادن انجام شده است، افزود: با توجه به این که بیشترین حوادث ناشی از کار در سطح کارگاههای ساختمانی رخ میدهد، بازرسی از کارگاههای پرخطر در اولویت بازرسی قرار دارد.
احمدی ادامه داد: در ۸ ماهه سال جاری دو هزار و ۶۱ مورد بازرسی از کارگاههای پرخطر توسط بازرسان انجام شده که نسبت به مدت مشابه ۳ درصد بیشتر است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه حضور مسئول ایمنی در کارگاههای تولیدی در راستای کاهش حوادث ناشی از کار را ضروری برشمرد و تاکید کرد: کارفرما باید بر نحوه استفاده از وسایل حفاظت فردی نظارت کند و در صورتی که کارگری از پوشیدن و یا استفاده از آنها استنکاف کرد، موضوع از طریق کمیته مراجع حل اختلاف قابل پیگیری است.
وی با اشاره به قوانین حوزه ایمنی، بیان کرد: چنانچه کارفرما یا مدیران واحدهای موضوع ماده ۸۵ قانون کار برای حفاظت فنی و بهداشت کار وسایل و امکانات لازم را در اختیار کارگر قرار داده باشند و کارگر با وجود آموزشهای لازم و تذکرات قبلی بدون توجه به دستورالعمل و مقررات موجود از آنها استفاده نکند کارفرما مسئولیتی نخواهد داشت، درصورت بروز اختلاف، رای مراجع حل اختلاف نافذ خواهد بود.
نظر شما