به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، محسن توحیدی مقدم با بیان این مطلب گفت: از مجموع این میزان اعتبار ۳۴ میلیارد ریال برای خرید وسایل کمک توانبخشی از جمله ویلچر، سمعک، باطری سمعک، تشک مواج و سایر اقلام توانبخشی هزینه شده است.
وی افزود: بیش از هشت میلیارد ریال برای خرید اندام مصنوعی ۵۰۰ مددجو، هشت میلیارد ریال هزینه درمان معلولان در بخشهای مختلف و ۱۲ میلیارد ریال نیز برای مناسبسازی جامعه هدف هزینه شده است.
مدیرکل بهزیستی خراسان شمالی گفت: ۲۵ هزار و ۶۸۳ نفر معلول در این استان شناسایی شده است که از این تعداد ۱۰ هزار و ۶۸۳ نفر معادل ۴۰ درصد معلولیتهای جسمی و حرکتی هستند.
وی بیان کرد: همچنین در این استان پنج هزار و ۲۷ نفر دارای معلولیت ذهنی، سه هزار و ۷۱ نفر با مشکلات بینایی، ۲ هزار و ۵۳۳ نفر با آسیب های شنوایی، ۲ هزار و ۵۲۶ نفر مبتلا به بیماری روانی مزمن و یک هزار و ۹۲۵ نفر مشکلات صوت و گفتار دارند.
توحیدیمقدم بر معیشت مددجویان این سازمان حمایتی تاکید کرد و افزود: طبق قانون حمایت از معلولان، دولت مکلف است که نسبت به معیشت معلول شدید و خیلی شدید اقدام کند که اجرایی شدن این قانون نیازمند اعتبار کافی است که باید در اختیار سازمان بهزیستی قرار گیرد اما متاسفانه کمتر توجه شده است.
وی گفت: با وجود اینکه ۶۰ درصد میزان مستمری مددجویان معلول زیر پوشش این سازمان حمایتی افزایش یافته ولی نیاز است که هنوز هم به معیشت این جامعه هدف بیشتر توجه شود.
مدیرکل بهزیستی خراسانشمالی در بخش دیگری از سخنانش بر ایجاد اشتغال گروه هدف تاکید و بیان کرد: از دستگاهها و سازمانها میخواهیم که سهم اشتغال مددجویان را در سازمانها رعایت کنند که بعضا کمتوجهی میشود.
وی ادامه داد: خوشبختانه برای نخستین بار در کشور امسال استخدامی ویژه جامعه معلولان برای استخدام چهار هزار و ۳۳ نفر صادر شده است که این امر فرصت خوبی برای معلولان است که توصیه میشود گروه هدف از این فرصت استفاده کنند.
توحیدیمقدم بر بکارگیری کارفرمایان از جامعه هدف تاکید کرد و افزود: کارفرمایان می توانند با بکارگیری معلولان در طرحهای اشتغال، از وامهای سه میلیارد ریالی کمبهره برخوردار شوند و علاوه بر این از مزایای دیگری نیز بهرهمند هستند.
۱۱ تا ۱۷ آذرماه هفته گرامیداشت معلولان نامگذاری شده است.
خراسان شمالی یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما