به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، ارسلان عرب پور با اعلام این خبر افزود: این میزان تسهیلات برای ۲۵۰ فقره پرونده در بخش کشاورزی، صنعت، خدمات و نیازهای ضروری به متقاضیان پرداخت شد.
وی بیان کرد: با پرداخت این میزان تسهیلات طرحهایی در زمینه کشت گیاهان دارویی، صنایع دستی، صنایع تبدیلی و زنجیرههای تولید در شهرستان اجرا شده است.
عرب با بیان اینکه با این میزان تسهیلات بیش از ۴۰۰ نفر در این شهرستان به اشتغال مشغول شدند گفت: صندوق کارآفرینی امید با توجه به داشتن منابع مورد نیاز توانسته در حوزه راهاندازی کسب و کارهای خرد در مناطق مختلف شهرستان حرکت بزرگی انجام دهد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید گچساران تاکید کرد: برای برون رفت شهرستان از مشکلات کنونی و حل مشکل اشتغال، توسعه کسب و کارهای خرد و بزرگ باید مورد حمایت قرار گیرد تا بتوانند نقش بسزایی در اشتغالزایی داشته باشند.
ایجاد ۵۰ صندوق خرد محلی در گچساران
عرب به راهاندازی صندوق خرد محلی در گچساران اشاره و بیان کرد: به منظور حمایت از کسب و کارهای کوچک در مناطق روستایی، از سال گذشته تاکنون بیش از ۵۰ صندوق خرد محلی با اعتباری بیش از ۷۳ میلیارد ریال در مناطق مختلف شهرستان راهاندازی شد.
وی با بیان اینکه راهاندازی صندوق های خرد محلی در این شهرستان موجب اشتغالزایی مستقیم بیش از ۱۵۰ نفر شد گفت: این میزان تسهیلات در قالب تفاهمنامه با بسیج سازندگی و منظومه روستایی پرداخت شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید گچساران بیان کرد: این صندوقهای خرد محلی در حوزههای مختلف کشاورزی، صنعت و خدمات راه اندازی شده و هر یک از این صندوق ها ۱۵ تا ۴۰ نفر عضو دارد.
وی گفت: حمایت از طرحهای منظومه روستایی، روستای بدون بیکار، روستای محصول محور، طرح روستای نوفن و صندوق های خرد محلی از مهمترین برنامه صندوق کارآفرینی امید این شهرستان است.
عرب پور افزود: صندوق کارافرینی امید در راستای ایجاد اشتغال و تسهیلات ضروری کارکنان دستگاههای اجرایی آماده انعقاد تفاهمنامه همافزایی با شرکتها و دستگاههای اجرایی از محل مسئولیتهای اجتماعی و حسابهای آنها در بانک هاست.
نظر شما