به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، سیاوش آقاجانی در این باره گفت: در استان ۳۹ خانه بهداشت کارگری فعال بود که طی ۶ ماه گذشته با افزودن هفت خانه جدید این تعداد به ۴۶ مورد افزایش یافته است.
وی افزود: طبق ماده ۱۴۷ قانون کار، دولت مکلف است خدمات بهداشتی و درمانی را برای کارگران وکشاورزان مشمول این قانون و خانواده آنها فراهم سازد در این راستا خانه بهداشت کارگری در کارگاههای مشمول با جمعیت ۵۰ تا ۵۰۰ نفر به منظورحفظ سلامت کارگران و پیشگیری ازبیماری شغلی و بروزحوادث درمحیط کار ایجاد میشود.
آقاجانی ادامه داد: پیش از این استان گیلان ۲۱ ایستگاه بهگر و کانون یاریگران داشت که با اضافه شدن ۹ مورد دیگر این تعداد به ۳۰ ایستگاه بهگر وکانون یاریگران رسید.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان بیان کرد: این ایستگاهها با هدف پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و ارتقاء سلامت روانی، اجتماعی جامعه کار و تولید در بنگاههای اقتصادی دارای ۱۰تا ۴۹ شاغل ایجاد میشود و فضای کوچکی از کارگاه است که قفسه نگهداری وسائل و برانکارد تاشو درآنجا قرار داده میشود.
وی افزود: از ابتدی امسال تا پایان شهریور ماه مقرری بیکاری هفت هزار و ۲۶۸ کارگر در این استان برقرار شده است درحالی که در مدت مشابه سال گذشته این تعداد هفت هزار و ۲۱۵ نفر بوده است.
نظر شما