به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا،محمدطاهر عظیمیفشی با بیان اینکه این تسهیلات با نرخ کارمزد، چهار تا ۶ درصد و گاها ۱۰ درصد در اختیار متقاضیان قرار گرفته گفت: با توجه به وضعیت تورمی موجود و نرخ ۲۳ درصد، تسهیلات مصوبه شورای عالی پول وامهای بسیار ارزان قیمت و کارگشایی در راستای تثبیت و اشتغال افراد بوده است.
وی افزود: تسهیلات صندوق کارآفرینی امید تثبت و اشتغال دو هزار و ۵۷۴ نفر در استان را فراهم کرده است و کرمانشاه بعد از استان اصفهان، در زمینه پرداخت تسهیلات اشتغال قرض الحسنه رتبه دوم کشور را دارد.
عظیمیفشی، سهیمه اعتبار صندوق کارآفرینی امید کرمانشاه در سال ۱۴۰۱ برای ایجاد اشتغال از وامهای قرض الحسنه را ۱۹۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اما با تلاش و پیگیری فراوان، توانستیم حدود ۵۷ میلیارد تومان از مازاد دیگر استانها را جذب و ۲۵۰ میلیارد تومان وام اشتغال به متقاضیان در استان پرداخت کنیم.
محمدطیب صحرایی،استاندار کرمانشاه در این دیدار بر ضرورت تلاش و پیگیری همه جانبه در استان و پایتخت برای افزایش سهم تسهیلات صندوق تاکید و برای هرگونه اقدام در این زمینه اعلام آمادگی کرد و گفت: نباید به روال عادی و معمولی دلخوش بود بلکه دست کم باید در تسهیلات پرداختی از میانگین کشوری بالاتر باشیم.
پرداخت تسهیلات اشتغالزایی کم بهره به معتادان بهبودیافته
استاندار کرمانشاه گفت: صندوق کارآفرینی امید استان متعهد شده که به معتادان بهبودیافته استان تسهیلات اشتغالزایی کمبهره اعطا کند.
وی همچنین بر ضرورت پرداخت باقیمانده تسهیلات درخواستی در قالب نامههای مردمی سفر رییس جمهوری تا آبان ماه تاکید کرد و گفت: در گام بعدی لازم است که صندوق کارآفرینی امید نقش خود را در پرداخت تسهیلات بند الف تبصره ۱۸ برای اشتغالزایی و حمایت از کسب و کار و تولید به شایستگی ایفا کند.
صحرایی همچنین بر ضرورت مشارکت صندوق کارآفرینی امید در طرح جامع ساماندهی معتادان متجاهر و حمایت از اشتغالزایی معتادان بهبودیافته تاکید و بیان کرد: این صندوق با همکاری بهزیستی استان یک ساز و کار آسان و موثر را برای پرداخت تسهیلات به بهبودیافته های دارای مهارت تعریف و اجرایی کند که این تعهد مورد قبول مدیر صندوق کارآفرینی امید قرار گرفت.
استاندار کرمانشاه یکی دیگر از حوزههای موثر در اشتغالزایی را کسب و کارهای خرد در حوزه صنایع دستی و گردشگری دانست و افزود: با توجه به ظرفیتهای متعدد استان در این زمینه، لازم است صندوق کارآفرینی در این حوزه بیش از گذشته فعال شود.
براساس آمارهای رسمی اکنون در استان کرمانشاه بیش از سه هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر وجود دارد و سال گذشته، هزار و ۵۰۰ معتاد در مراکز استان کرمانشاه درمان و ترخیص شدند که طبق تجربه اگر مشغول به کاری نشوند باز ممکن است گرفتار شوند.
نظر شما