به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامیناجتماعی استان هرمزگان، همزمان با آغاز هفته تامیناجتماعی، عباس اکبری، مدیرکل تامیناجتماعی استان به همراه مهدی پایان، معاون توسعه مدیریت و منابع مدیریت درمان تامیناجتماعی استان و جمعی از کارکنان این سازمان با حضور در بیمارستان خلیجفارس از بیماران بستری در این بیمارستان عیادت و با کارکنان و کادر درمان دیدار کردند.
مدیرکل تامیناجتماعی هرمزگان در این بازدید با بیان اینکه بیش از نیمی از جمعیت استان هرمزگان تحت پوشش سازمان تامیناجتماعی قرار دارند گفت: این امر باعث میشود که خدمات مناسبی از جمله خدمات درمانی به جامعه هدف ارائه کنیم.
اکبری افزود: یکی از انتظاراتی که بیمهشدگان و مستمریبگیران از سازمان تامیناجتماعی دارند، دریافت خدمات درمانی مناسب از این سازمان است که این خدمات از طریق مراکز درمانی سازمان به آنها ارائه میشود.
وی بیان کرد: بیمارستان خلیجفارس به عنوان تنها بیمارستان سازمان تامیناجتماعی در استان تاکنون توانسته است خدمات درمانی خوبی به مراجعهکنندگان ارائه دهد.این بیمارستان با داشتن کادری مجرب و متخصص طی این سالها نشان دادهاست که میتواند بازوی قدرتمندی برای سایر بخشهای درمانی استان باشد.
مدیرکل تومیناجتماعی با بیان اینکه مردم قدردان زحمات کادر درمانی هستند و تلاشهای آنها به ویژه در زمان پیک بیماری کرونا بر کسی پوشیده نیست افزود: کادر درمانی با ازخودگذشتگی در کنار بیماران قرار میگیرند و جان آنها را نجات میدهند.
در سال گذشته بیش از ۲۰ هزار نفر در بیمارستان خلیجفارس بستری شدند
در ادامه معاون توسعه مدیریت و منابع مدیریت درمان تامیناجتماعی هرمزگان به خدمات درمانی سازمان تامیناجتماعی به دو صورت درمان مستقیم و درمان غیرمستقیم اشاره کرد و گفت: در سال گذشته بیست هزار و ۴۸۱ نفر در بیمارستان خلیجفارس بستری شدند. همچنین تعداد ۹ هزار و ۳۶۲ مورد عمل جراحی و سه هزار و ۵۲۴ زایمان در این بیمارستان انجام شدهاست. در سال گذشته ۷۴۴ هزار و ۴۷۸ مراجعه سرپایی به واحدهای کلینیکی و ۹۱۵ هزار و ۲۶۴ مراجعه سرپایی به واحدهای پاراکلینیکی سازمان تامیناجتماعی در استان انجام شدهاست.
پایان بیان کرد: در سال گذشته ۵۱۵ هزار و ۴۷۱ مراجعه به پزشک عمومی، ۱۶۴ هزار و ۲۶۰ مراجعه به پزشک متخصص و ۶۴ هزار و ۷۴۷ مراجعه به دندانپزشک در مراکز کلینیکی سازمان در استان هرمزگان انجام شدهاست. همچنین ۴۳۹ هزار و ۸۳۴ مراجعه به داروخانه، ۸۶ هزار و ۷۸۷ مراجعه به آزمایشگاه و پاتولوژی، ۳۰ هزار و ۳۴۵ مراجعه به رادیولوژی و سونوگرافی، پنج هزار و ۷۶۷ مراجعه به سیتیاسکن، سیزده هزار و ۵۶۷ مراجعه به امآرآی، هشت هزار و ۵۶۴ مراجعه به فیزیوتراپی، ۶۲۱ مراجعه به سنگشکن، ۳۱۴ مراجعه به دیالیز و ۲۷۵ هزار و ۴۶۵ مراجعه به سایر بخشهای پاراکلینیکی صورت گرفتهاست.
نظر شما