به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، حسین رضایی امروز در کمیته تخصصی اشتغال و کارآفرینی شهرستان به ظرفیتها و پتانسیلهای اشتغالزا در رفسنجان از جمله صنعت مس و کشاورزی اشاره و بیان کرد: با وجود این ظرفیتها، شاهد بیکاری بالای ۱۲ هزار نفر در شهرستان رفسنجان هستیم.
وی با بیان اینکه امسال اولویت برنامهها، موضوع اشتغال است و از تمامی فرصتها برای ایجاد اشتغال و رونق تولید باید استفاده شود گفت: برای کاهش نرخ بیکاری میتوان از ظرفیتهای دیگر همچون جذب سرمایهگذاریها، احیاء صنعت کمآببر گردشگری و ... استفاده کرد.
رضایی بیان کرد: رفسنجان دارای ۱۶۸ اثر گردشگری بکر از جمله بزرگترین خانه خشتی جهان در قاسمآباد است که احیاء این اثر ملی به همت شرکت مس انجام شده و رونق گرفته است.
فرماندار رفسنجان ادامه داد: یکی از راههای جذب نیروی کار، برگزاری آزمون استخدامی مجتمع مس سرچشمه است که به زودی نیز برگزار خواهد شد و آمار بیکاری کاهش مییابد. همچنین اختصاص بودجه ۷۰ میلیارد ریالی امسال به امر مشاغل خانگی هم تا حدودی میتواند متقاضیان این بخش را خودکفا سازد.
وی بیان کرد: اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دیگر ادارات، افراد جویای کار علاقمند و دارای مهارت را شناسایی و جهت بهره مندی از تسهیلات مشاغل خانگی معرفی کنند.
معاون برنامه و توسعه فرمانداری رفسنجان نیز در این جلسه گفت: بیش از نیمی از معادن کشور به عبارتی ۵۴ درصد، در استان کرمان وجود دارد، با این حال ضعف و محرومیت در جنوب استان و برخی نقاط استان بالاست.
محمدرضا رحمانی افزود: مسئولان برای رفع گرهها و مشکلات اقتصای جامعه با همفکری و مشورت بیش از پیش به عرصه بیایند و اشتغالزایی را در سرلوحه امور خود قرار دهند.
نظر شما