به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان، مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان همدان گفت: ۴۰ درصد از تعهد اشتغال پیش بینی شده در سال جاری تاکنون در استان همدان محقق شده در حالیکه این رقم در نرم ملی ۳۵.۹۲ درصد است. بیشترین میزان آمار اشتغال ثبت شده در سامانه مربوط به پارک علم و فناوری با ۱۴۷ درصد، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ۱۱۸ درصد، آموزش فنی و حرفه ای با ۱۰۴ درصد و شرکت توزیع فراورده های نفتی با ۹۳ درصد است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان ادامه داد: با همت اداره کل آموزش و پرورش استان همدان و جذب یک هزار و ۹۰ نیروی حق التدریسی و ثبت مشخصات آنها در سامانه رصد، درصد اشتغال ایجاد شده تا بخش قابل توجهی افزایش می یابد.
شعبانی اضافه کرد: پنج حوزه عمرانی وابسته به اداره کل راه و شهرسازی استان همدان هستند اما تاکنون فرصت های شغلی ایجاد شده توسط این بخش در سامانه ثبت نشده که امید می رود اقدامات لازم از سوی اداره کل راه و شهرسازی صورت گیرد.
وی تصریح کرد: بیشترین میزان اشتغال ایجاد شده از نظر شهرستانی مربوط به نهاوند با ۵۲ درصد تعهد، فامنین با ۴۹ درصد و کبودرآهنگ با ۴۷ درصد از تعهدات پیش بینی شده برای سال جاری است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با اشاره به اینکه برای ثبت اشتغال ایجاد شده در سامانه رصد چهار اقدام را دنبال کرده که ابتدا به صورت ماهانه عملکرد دستگاه ها رصد و کتبی به آنها ابلاغ سپس عملکرد شهرستان ها به فرمانداران ابلاغ می شود گفت: با راه و شهرسازی نشست هایی برای ثبت اشتغال برگزار شده و امسال برای اولین بار بعد از ثبت اشتغال در سامانه، این اعداد توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راستی آزمایی می شود.
شعبانی از مسئولان و مدیران دستگاه های اجرایی خواست با دقت نظر آمار اشتغال را در سامانه ثبت کنند چرا که در صورت وجود مغایرت، آمار عودت داده شده و این به معنای ابطال آمار شغل ایجاد شده در سامانه رصد است.
وی خاطرنشان کرد: سهم استان همدان از محل تسهیلات توسعه اشتغال روستایی ۵۷۰ میلیارد تومان است که تاکنون ۴۹۰ میلیارد تومان برای سه هزار و ۹۲۸ طرح جذب و موجب ایجاد هفت هزار و ۷۷۷ فرصت شغلی شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان افزود: هم اینک از این محل ۹۵ میلیارد تومان اعتبار باقی مانده و در کنار آن می توان از محل برگشت اقساط، تسهیلات توسعه اشتغال روستایی در استان همدان پرداخت کرد.
شعبانی ادامه داد: برش شهرستانی پرداخت تسهیلات روستایی نشان می دهد تویسرکان با ۱۲۸ درصد، بهار با ۱۱۹ درصد و فامنین ۱۱۱ درصد بیشترین میزان دریافت این تسهیلات را داشتند و در مجموع استان همدان توانسته ۸۷ درصد این تسهیلات را جذب کند.
وی افزود: در ارائه طرح های توجیهی با تنگناهایی مواجه هستیم که انتظار می رود مسئولان در زمینه افزایش کمی و کیفی طرح های توجیهی یکسری کارها انجام دهند تا با کمبود مواجه نشویم.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اظهار داشت: در حوزه نظارت نیز یکسری اقدامات توسط کمیته نظارت صورت گرفته است به گونه ای که امسال ۹۵۴ مورد نظارت از طرح هایی که تسهیلات دریافت کردند صورت گرفت.
شعبانی افزود: برای ۵۰ مورد پرونده به ارزش ۱۸ میلیارد تومان تشکیل شد که هشت پرونده منجر به بازگشت واحد به چرخه فعالیت و ۴۲ پرونده در حال حاضر وضعیت بلاتکلیفی دارند.
وی گفت: برای اشتغالزایی در بخش مشاغل خانگی نیز ۱۱۰ میلیارد تومان اعتبار امسال پیش بینی شده که سقف تسهیلات بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیارد تومان است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان خاطرنشان کرد: تاکنون به ۳۹۳ طرح ۱۸ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال خانگی پرداخت شده است با این وجود انتظار می رود به علت نرخ و پوشش بالای تسهیلات نظارت قوی برای پیشگیری از انحراف تسهیلات اعطایی صورت گیرد.
نظر شما