به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه «مختار احمدی» روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تعاونیهای مرزنشینی در ۶ شهرستان مرزی استان کرمانشاه با پوشش جمعیتی ۲۲۳ هزار نفر فعال است.
وی با بیان اینکه ما در استان کرمانشاه ۱۷ تعاونی و یک اتحادیه مرزنشین داریم توضیح داد: این تعاونی های مرزنشین شامل جمعیت مرزنشین تا شعاع ۲۰ کیلومتر می شود.
تا پایان سال شرکت تعاونی توسعه و عمران همه شهرستان استان تشکیل میشود
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در بخش دیگری از صحبت های خود از راه اندازی پنج شرکت تعاونی توسعه و عمران در سطح شهرستان های استان خبر داد و گفت: شرکت تعاونی توسعه و عمران از سال ۸۹ برای راه اندازی تعاونی ها در راستای احیای بافت فرسوده های شهری ابلاغ شد.
احمدی با بیان اینکه تاکنون ۱۲۳ شرکت تعاونی توسعه عمران در کشور شکل گرفته است، افزود: پنج شرکت از این ۱۲۳ شرکت تعاونی توسعه و عمران در استان کرمانشاه در پنج شهرستان راه اندازی شده است.
وی توضیح داد: شرکت های توسعه و عمران باید در همه شهرستان های کشور تشکیل شود، اما چرا تاکنون در همه شهرستان ها شکل نگرفته که به علت قانون عضویت نیم درصدی جمعیت شهرستان در اساسنامه قانون این شرکت ها است که سخت می شود تعداد زیادی به مشارکت در این طرح تعاونی جلب کرد.
این مقام مسئول در ادامه با اشاره به توجه و تاکید استاندار کرمانشاه به تقویت و توسعه کارهای تعاونی در استان گفت: در تلاش هستیم شرکت تعاونی توسعه و عمران را تا پایان سال در همه شهرستان های استان راهاندازی کنیم.
احمدی در پایان بر لزوم تقویت راهکارهای توسعه شرکت های تعاونی اشاره کرد و گفت: اقتصاد تعاونی نماد بارز اقتصاد مردمی و مشارکت دادن مردم در فضای کسب و کار است که از رویکردهای اصلی دولت است و برای سرمایهگذاری و جذب افراد برای فعالیت در شرکت تعاونی باید مشوق های خوبی لحاظ شود.
سه هزار و ۱۰۰ تعاونی با پوشش جمعیت حدود یک میلیون ۶۰۰ هزار نفر در استان کرمانشاه فعالیت می کنند.
نظر شما