به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان تهران، کجوری با بیان همدردی با خانواده های آسیب دیده در سیل اخیر که قریب بیست خانوار از مددجویان بهزیستی فیروزکوه و ده ها خانواده دیگر گریبانگیر این بلای طبیعی شده اند، اظهار داشت: همه امکانات بهزیستی در بعد سخت افزاری و همچنین حمایت های مددکارانه در قالب طرح محب برای کاهش آلام همه مصیبت دیدگان در خدمت شهرستان قرار گرفته است.
وی ادامه دارد: تا هر زمان که نیاز به حضور کارشناسان بهزیستی در این حوزه است، همه امکانات و نفرات برای خدمت در منطقه آماده هستند و تا برقراری ثبات و آرامش، این حکایت ادامه خواهد داشت.
رئیس اداره بهزیستی فیروزکوه در ابتدای ورود تیم مدیریت بحران بهزیستی طی سخنانی ضمن قدردانی از حضور و پیگیریهای مجدانه وهمیشگی تیم مدیریت بحران بهزیستی استان تهران در خدمت رسانی به جامعه هدف و سایر آسیب دیدگان متاثر از بلایای طبیعی گفت: بلایای طبیعی در هر زمان و مکانی ممکن است رخ بدهد واثرات نامطلوب اجتماعی، اقتصادی، محیطی بر جای بگذارد اما آنچه مسلم است لزوم وجود برنامههایی است که باید برای کاهش اثرات این بلایا قبل از وقوع و نیز ایجاد فرصت جهت پیشرفت فعالیتها در کاهش خطرات و تلفات آماده و اجرایی شود.
علی اصغر عموزاده افزود: درحالی که پذیرش اهمیت کاهش خطر بلایای طبیعی و افزایش توانایی پاسخگویی و مدیریت مطلوب آن، همچنان یک چالش جهانی است اما میتوان با حضور میدانی و برنامه ریزی دقیق به این مهم دست یابیم.
وی با بیان اینکه علاوه بر اینکه کاهش خطر بلایای طبیعی مستلزم رویکردهای پیشگیرانه وسیع می باشد، خاطرنشان کرد: پیشگیری از کاهش خسارت حرف اول را در مدیریت بحران میزند وکاهش پیامدهای نامطلوب بلایای طبیعی نیز نیازمند حضور و مشارکت کلیه افراد جامعه است.
این مسئول ادامه داد: همه ما به عنوان افراد جامعه لازم است همسو با سیاستهای دولت با افزایش آمادگی در کاهش اثرات منفی بلایای طبیعی نقش تعاملی و مشارکتی موثری را ایفا نماییم.
وی در پایان اضافه کرد: بدون تردید برنامه ریزی و اقدام های عملی و کارآمد، منجر به تسریع در روند خدمت رسانی به سیل زدگان میشود و میتواند زمینه بازگشت آنها به زندگی عادی را سرعت بخشد.
بازدید میدانی کارشناس طرح محب بهزیستی استان تهران از مناطق سیل زده فیروزکوه
بازدید میدانی کارشناس طرح محب بهزیستی استان تهران از مناطق سیل زده فیروزکوه
نظر شما