به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل بهزیستی مازندران؛ دکتر فریبا بریمانی، سرپرست بهزیستی مازندران با بیان اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، گفت: برای رسیدن پیشگیری به جایگاه کنونی تلاش هایی زیادی صورت گرفته است و امیدواریم برای ارتقا خدمات و صیانت از اقدامات انجام شده، برنامه ریزی های لازم صورت گیرد.
وی با بیان اینکه ۲۰۹ مرکز مشاوره و خدمات روانشناسی در سطح استان وجود دارند، افزود : در سال گذشته ۱۲۷ هزار نفر در این مراکز پذیرش شدند.
دکتر بریمانی به فعالیت صدای مشاور ۱۴۸۰ اشاره کرد و ادامه داد : در سال گذشته ۱۶۵ هزار نفر با این خط تماس گرفتند و خدمات لازم به آنان ارائه گردید.
سرپرست بهزیستی مازندران به مراکز سرپایی و اقامتی در استان اشاره کرد و گفت : ۱۵۷ مرکز اعتیاد و کاهش آسیب تحت نظر اداره کل بهزیستی مازندران در استان فعال هستند که در سال گذشته ۲۶ هزار بیمار در آن پذیرش شدند.
وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۱۱ هزار نفر در ۵۴ مرکز بهبودی و اقامتی اعتیاد (کمپ) پذیرش شدند، افزود : در سال گذشته ۱۵۰۰ معتاد متجاهر نیز در مرکز ماده ۱۶ مورد پذیرش قرار گرفتند و خدمات لازم به آنان ارائه شده است.
دکتر بریمانی غربالگری را جهت پیشگیری از معلولیت ها بسیار مهم دانست و ادامه داد : در سال گذشته برای ۸۸ هزار کودک ۳-۶ سال غربالگری شنوایی انجام گردید و برای ۲۶ هزار نوزاد نیز غربالگری شنوایی صورت گرفت.
سرپرست بهزیستی مازندران اصل پیشگیری اولیه را بسیار مهم دانست و گفت : درمان فردی که دچار آسیب شده بسیار سخت است بنابراین باید برنامه ریزی لازم جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی صورت گیرد.
وی افزود : توسعه فعالیت های پیشگیرانه نیازمند بهره گیری از ظرفیت شرکای اجتماعی، تعاملات بین سازمانی، انجمن های علمی و فضای مجازی می باشد بنابراین باید به این مسئله توجه ویژه ای شود.
نظر شما