به گزارش آتیه آنلاین بهنقل از ایلنا، علی مهام کارگردان و تهیه کننده درباره این مستند گفت: «سرباز بیمرز» در چهار قسمت ۴۵ دقیقهای ساخته شده است که به مقاطعی از زندگی شهید «قاسم سلیمانی» میپردازد و با توجه به ماهیت شبکه قرآن بیشتر به سمت خصوصیات اخلاقی سردار شهید همچون: اخلاص، سیر و سلوک، رفتارهای اجتماعی ایشان که منشاء آن برگرفته از قرآن و ائمه اطهار بود، ولایت پذیری، تقوا، تلاش و… رفتیم.
وی با بیان اینکه تجربه ساخت مجموعه حدیث بندگی که درباره معرفی علمای شیعه بوده را داشته است، افزود: در آثار قبلیام به شخصیتهایی همچون آیت الله بهاء الدینی، آیت الله شیخ جعفر شوشتری و… نیز پرداخته بودم و با توجه به اینکه سردار شهید حاج قام سلیمانی فردی بود که در دل همه مردم جا داشت احساس وظیفه میکردم که درباره این سردار شهید نیز مستندی بسازم. پیشنهاد آنرا به شبکه قرآن دادم و خوشبختانه مدیر شبکه استقبال کرد و تا آخر ساخت این مستند با ما همراه بود.
مهام در ادامه خاطرنشان کرد: در اینکار سعی شد از تمام امکانات حرفهای برای بهتر شدن اثر چه از نظر زیباییشناسی تصویر و چه از نظر محتوا بهرهمند شویم به همین دلیل مضمون کار را به آقای دکتر مهدی سیار که از شاعران شناخته شده است و تجربه کار با او را در سریالهای قبلی داشتم، سپردم که شعری را مختص این مستند سرودند و محمدرضا حجتی (خواننده) شعر را برای تیتراژ این مستند خواند و در کنار آن صادق آتشی با وی همخوانی کرد و تنظیم موسیقی نیز برعهده وحید فرجاد بود.
مهام بیان داشت: بعد از شهادت سردار کتابهای زیادی درباره ایشان نوشته شد و تحقیقات زیادی نیز صورت گرفت که ما از آنها در ساخت این مستند استفادشه کردیم همچنین همراه با مدیر شبکه قرآن به دیدار نماینده ولی فقیه سپاه قدس رفتیم. ایشان سالهای زیادی با سردار همراه بودند به همین دلیل دست نوشتههای ایشان را جمع آوری کرده بودند و ما از این دسته نوشتهها و مطالبی که خودمان تهیه کرده بودیم استفاده کردیم تا بتوانیم به لایههای درونی زندگی سردار سلیمانی بیشتر آشنا شویم.
وی درباره انتخاب نام این مستند نیز گفت: با توجه به شخصیت والایی که سردار داشتند خواستیم این اثرنام متفاوت و درشان وی داشته باشد. خود شهید سردار سلیمانی همیشه علاقه داشت او را سرباز خطاب کنند زیرا معنویت را در سرباز بودن خود میدانست بنابراین نام سرباز را از خود صحبتهای ایشان گرفتیم که بر روی سنگ مزارشان نیز نوشته شده است و کلمه بیمرز یعنی کسی که برای احیاء اهداف انسانی و الهی، خود را محدود به جغرافیای حاصی نمیداند با خصوصیاتی که از سردار شهید سراغ داشتیم این نام را برای مستند ایشان انتخاب کردیم.
مهام درباره لوکیشن این مستند نیز توضیح داد: فیلمبرداری اینکار در مناطق مختلف تهران، روستای محل تولد سردار و رفسنجان انجام شده است. هدف اصلیمان این بود که بتوانیم به محتوای تصویری مورد نیازمان دسترسی بهتری داشته باشیم تا باورپذیرتر باشد.
تهیه کننده مستند «سرباز بیمرز» درباره عوامل این اثر نیز توضیح داد: سید محمدرضا قاسم تبار مدیر برنامه رضا ابو فاضلی مجری طرح، محمود ردایی مدیر تولید، عباس عسگری مدیر تصویر برداری، جواد کسایی، حامد توحیدی، و مهدی رنجبر تصویربرداران، رایان جعفری صدا بردار، و اسماعیل جعفری تدوین و صدا گذاری، از جمله افرادی بودند که با ما در این مستند همراه بودند.
نظر شما