به گزارش آتیهآنلاین به نقل از فارس اظهار کرد: در پی بارشهای اواخر هفته گذشته و سرمای قابل توجه هوا به جمعیت قوها افزوده شده و به حدود ۲ هزار فروند رسیده است.
وی افزود: بهمنظور حفاظت موثر از قوها و جلوگیری از آسیبرسانی به این گونههای حمایت شده، برنامه تمرکز جمعیت با تغذیه کمکی، همه ساله از سوی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران با همکاری انجمنها و دوستداران حیات وحش انجام میشود.
ربیعی گفت: معمولا چند روز پس از مهاجرت قوها به تالاب، منابع غذایی محیط مورد استفاده قرار میگیرد و در صورت عدم تغذیه کمکی، قوها ناچار به جابجایی در آبگیرهای اطراف و دیگر شهرستانها خواهند شد که این اتفاق میتواند آسیبرسانی و شکار غیر مجاز را نیز در پی داشته باشد.
رئیس اداره نظارت بر امور حیات وحش حفاظت محیط زیست مازندران ادامه داد: برای جلوگیری از جابجایی قوها در آبگیرهای اطراف تالاب، غذا دهی بهمدت حداقل دو ماه انجام میشود.
این مسؤول خاطرنشان کرد: در سال جاری با توجه به مشاهده آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در گله قوهای وحشی، متمرکز کردن گله قوها جهت کنترل و جلوگیری از انتشار ویروس به سایر مناطق و زیستگاهها بیشتر مد نظر قرار گرفته است.
در روزهای اخیر حدود یک تن ذرت و جو با همکاری اداره کل دامپزشکی استان و علاقهمندان به محیط زیست تحویل و در منطقه توزیع شد.
نظر شما