کوبایی‌های ساکن آمریکا علیه هاوانا راهپیمایی کردند

کوبایی‌های ساکن ایالات متحده در میامی و در حمایت از مخالفان دولت هاوانا، دست به راهپیمایی اعتراضی زدند.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از خبرگزاری رویترز، مخالفان در کوبا چندین ماه است که برای جنبش راهپیمایی مدنی برای تغییر به منظور حمایت از حقوق بشر و حقوق مدنی و در پی اعتراضات سراسری ژوئیه ۲۰۲۱ خود را آماده می‌کنند.

دولت میگوئل دیاز کانل، رئیس جمهوری کوبا راهپیمایی امروز (دوشنبه) در هاوانا و دیگر شهرهای کوبا را ممنوع اعلام کرده و می‌گوید اینها اقداماتی برای بی ثبات کردن کشورش از سوی واشنگتن هستند.

کوبایی‌های ساکن ایالات متحده با لباس‌های سفید رنگ در حمایت از مخالفان کوبایی در پارکی در شرق میامی روز یکشنبه گردهم آمدند و شعار وطن و زندگی و زنده باد کوبای آزاد سر دادند و تعدادی دیگر سوار بر قایق‌هایی، پرچم‌های کوبا را برافراشته بودند.

یکی از شرکت کنندگان در این راهپیمایی گفت: اقدام امروز بیشتر حمایت معنوی از مردم کوباست و ما با این کار به آنها نشان دادیم که تنها نیستند.

میامی در ایالات متحده بزرگترین جمعیت کوبایی‌ها را در خود جای داده است و پس از انقلاب ۱۹۵۹ در کوبا، تعداد شهروندان کوبایی در این شهر ایالات متحده بیشتر شده است.

این شهر همچنین مرکز اصلی توطئه ضد کوبایی در دوران جنگ سرد بود و ساکنان کوبایی آمریکایی آن همچنان مخالفان سرسخت دولت هاوانا هستند، گرچه نسل جوانتر این گروه در سال‌های اخیر به دنبال ایجاد ارتباط مجدد با کوبا بوده اند.

راهپیمایی میامی درست در زمانی رخ داد که یونیور گارسیا، نمایشنامه نویس و مخالف دولت کوبا قرار بود به تنهایی و با گل رزی در دست در یکی از خیابان‌های مرکزی هاوانا دست به راهپیمای بزند تا ماهیت غیر خشونت آمیز اقدام اعتراضی خود را نشان دهد اما حامیان دولت آپارتمان وی را محاصره کرده و با آویزان کردن پرچم‌های کوبا از ساختمان، نمای پنجره آپارتمان این چهره مخالف کوبایی را به سمت خیابان پوشاندند.

حامیان دولت کوبا همچنین یک دستگاه اتوبوس را روبروی در آپارتمان او قرار دادند تا دسترسی این نویسنده به خیابان را نیز مسدود کنند و فریاد من فیدل هستم سر دادند و مانع از خروج وی از آپارتمانش شدند.

عصر روز یکشنبه نیز مخالفان دولت کوبا از مردم خواستند تا برای نشان دادن همبستگی خود با منتقدان دولت از منازلشان روی قابلمه بکوبند اما چند تن از شاهدان به رویترز گفتند که در هاوانا صدایی شنیده نشد. حتی در چند شهر دیگر هم چنین اقدامی صورت نگرفت.

کد خبر: 35025

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 0 =