به گزارش آتیه آنلاین به نقل از صبا، دیروز صبا در خبری انتقاد بهرنگ کیاییان یکی از مدیران نشر چشمه از حذف عنوان نشر چشمه از تیتراژ سریال «زخم کاری» را مطرح کرد. وی درباره صحت و سقم افزایش فروش رمان «بیست زخم کاری» اثری از محمود حسینیزاد که منبع اقتباس سریال «زخم کاری» است، بیان کرد: من تعجب میکنم که این آمارها از چه منبعی اعلام میشود، چرا که ما به عنوان ناشر این رمان نسخهای از این کتاب را برای فروش نداریم و اساسا مدت طولانی است که این کتاب ممنوع الچاپ شده است. به زودی نشر چشمه در این زمینه بیانیهای منتشر خواهد کرد تا در این زمینه شفافسازی رخ دهد.
کیاییان همچنین اعلام کرد: همکاری تهیه کننده و نشر چشمه در تیتراژ سریال از قسمت چهارم حذف شده است، البته ما میدانیم از چه جایی برای حذف این عنوان تحت فشار قرار گرفتند.
حال در ادامه این اعتراض نشر چشمه نیز اطلاعیه ای رسمی منتشر کرده است.
در این اطلاعیه آمده است: «در پی ساخت سریالی براساس رمان «بیست زخم کاری»، اخبار نادرست زیادی در خبرگزاریها و صفحات مجازی گوناگون منتشر شد مبنی بر فروش فوقالعاده و بعضاً بازارگرمی ناشر در قطرهچکانی ارائه دادن این کتاب. به همین دلیل لازم دانستیم توضیح کوتاهی در این رابطه بدهیم.
کتاب «بیست زخم کاری» در سال ۱۳۹۵ منتشر شد و طی سه سال به چاپ چهارم رسید و نامزد جوایز ادبی نیز شد، اما کمتر از دو سال پیش، به خواست وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، از تجدیدچاپ این کتاب جلوگیری شد بنابراین، هنگام ساخت و پخش سریال قصهی این رمان، کتاب در بازار ناموجود بوده و همهی خبرهای فروش این کتاب ناآگاهانه و شاید مغرضانه بوده است.
حتی طی چند روز گذشته بهناچار جلو فروش نسخهی الکترونیک آن را نیز گرفتیم، که در نبود نسخهی کاغذی روزگار خوشی را پشتسر میگذاشت.
رایزنیهای زیادی برای بازپسگیری مجوز کتاب انجام شد، که متأسفانه تاکنون به نتیجه نرسیده است. از طرفی به چاپ نرسیدن این کتاب، موجبات سوءاستفادهی دلالان را نیز فراهم کرده و شنیدهایم که اشخاصی اقدام به انتشار و توزیع غیرقانونی آن کردهاند. و در پردهی آخر ماجرا، از همین هفته و در اپیزود متأخر سریال نام کتاب و ناشر را از تیتراژ برداشتهاند و این کار را با اپیزودهای قبلی نیز انجام دادهاند. بنابراین، دیگر هیچ رد و اثری از این کتاب در هیچ کجای این اقتباس وفادار به متن به چشم نمیخورد.
بدون شک تمامی این ماجرا برای نویسنده و ناشر، تنها بینصیبان در این میان، بسیار دردناک است و امیدواریم در آیندهی نزدیک موانع بر سر راه این کتاب برداشته شود.»
نظر شما