به گزارش آتیه آنلاین، پس از آنکه در دقیقه نود پخش فوتبال در سالنهای سینما منتفی شد سینماداران تهدید به تعطیلی سینماها در صورت استمرار وضعیت فعلی کردند و محمد قاصد اشرفی رییس انجمن سینماداران با حسین انتظامی رئیس سازمان سینمایی جلسهای ترتیب داد که بر مبنای آن قرار شد دو فیلم کمدی با تضمین ۲.۵ میلیارد تومانی از سوی سازمان سینمایی برای هر یک از فیلمها روانه پرده شوند تا در ایام باقیمانده تا ماههای محرم و صفر روحی تازه در گیشه سینما دمیده شود. با وجود این حمایتها اما مذاکرات شورای صنفی نمایش در هفته گذشته نتیجهای در بر نداشت و صاحبان دو فیلم کمدی «گشت ارشاد ۳» سعید سهیلی و «دینامیت» مسعود اطیابی ریسک اکران در شرایط موجود را نپذیرفتهاند با این حال پیگیری های بیشتر به روز یکشنبه ۳۰ خرداد ماه موکول شد.
با این حال مرتضی شایسته دبیر و سخنگوی شورای صنفی نمایش درباره خروجی جلسه روز یکشنبه ۳۰ خردادماه می گوید: «جلسه امروز شورا بازهم خروجی نداشت، چراکه همچنان تقاضایی از سوی سینماگران برای اکران نداشتیم. تمهیداتی برای ترغیب سینماگران به اکران آثارشان در نظر گرفتهایم که اجرایی شدن آن بستگی به خروجی جلسه ستاد کرونای سازمان سینمایی دارد که قرار است فردا دوشنبه تشکیل شود. وی درباره خبرهای منتشرشده مبنیبر تهدید سینماداران به تعطیلی در صورت عدم ورود فیلم جدید به چرخه اکران هم گفت: این مساله از سوی تعدادی از سینماداران مطرح شد که ما از آنها خواستهایم فعلاً برای عمل به این تصمیم، دست نگه دارند تا نتایج اقدامات شورای صنفی نمایش مشخص شود. شایسته درباره مباحثی که قرار است در جلسه ستاد کرونای سازمان سینمایی مطرح شود هم توضیح داد: در این جلسه خواستههای شورای صنفی اکران، سینماداران و پخشکنندگان را مطرح خواهیم کرد و در صورت رسیدن به نتیجه جزییات آن را اعلام خواهیم کرد. دبیر شورای صنفی نمایش درباره نقش این شورا در زمینه ترغیب سینماگران به اکران آثارشان هم گفت: شورا برای اقدام در این زمینه نیاز به پول و امکانات دارد. فعلاً در حد برگزاری جلسات مباحثی طرح میشود که امیدواریم نتیجه داشته باشد.»
در همین رابطه، سعید خانی، تهیهکننده و پخشکننده جوان سینمای ایران نیز به «فرهیختگان» گفته است: «اینکه سینماداران تهدید کردهاند که درصورت تداوم این روند بهسمت تعطیلی میروند را باید جدی گرفت چون آنها بیش از یک سال و نیم است که درآمد چندانی نداشته و قطعا باید احیا شوند اما برخی از این سینماداران محترم انگار حواسشان نیست که در این شرایط، باید همه به هم کمک کنند تا سینما زنده بماند نهاینکه فقط به فکر منافع خود باشند. الان همه آنها به فکر ورشکستگی سالنهای خود هستند و امید دارند فقط فیلم جدید بیاید تا آنها از این خطر نجات پیدا کنند اما در این وسط، منافع صاحب فیلم چه میشود؟»
حالا دیگر اینطور گمان می رود که که سینماها در تابستان نیز قرار است با چراغ فیلمهای نوروزی روشن بمانند که در اینصورت به شمار قابلتوجهی از سینماهای کشور که اکنون نیز بهصورت خودجوش تعطیل کردهاند و نمیخواهند تا زمان اکران فیلم مناسب، گشایشی داشته باشند سایر سینماها هم اضافه خواهند شد. بهخصوص اینکه تنها دو ماه تا پایان زمان طلایی اکران فاصله داریم و با شروع ماه محرم از ۱۹ مرداد امسال، سینماها عملا بازه طلایی چندانی تا نوروز ۱۴۰۱ نخواهند داشت.
نظر شما