• بار مضاعف گرسنگان

    ۳۵۰ میلیون نفر در معرض ناامنی غذایی ناشی از افزایش مصنوعی ارزش دلار قرار گرفته‌اند

    بار مضاعف گرسنگان

    سازمان خاروبار جهانی اعلام کرد که قیمت مواد غذایی در سراسر جهان با رکوردی بی‌سابقه افزایش یافته است. بر اساس گزارش‌ها میزان افرادی که در خطر ناامنی غذایی قرار دارند از ۱۳۵ میلیون نفر در طی سه سال به ۳۵۰ میلیون نفر افزایش یافته است. علت این مسئله در افزایش ارزش دلار توسط بانک مرکزی آمریکا برای کنترل تورم داخلی این کشور است که در شرایط بحران فعلی غذایی منجر به کاهش ارزش سایر ارزهای ملی و ایجاد ناامنی غذایی شده است.

  • تاثیر تغییرات اقلیمی بر جریان‌های مهاجرت

    تاکید سازمان ملل بر حقوق انسانی مهاجران و حمایت از جریان‌های مهاجرتی متاثر از تغییرات آب و هوایی

    تاثیر تغییرات اقلیمی بر جریان‌های مهاجرت

    اثرات نامطلوب تغییرات اقلیمی و تخریب محیط‌زیست به شکل روزافزون باعث تحرک انسان در سراسر جهان می‌شود؛ به ویژه در کشورهایی که در معرض تغییرات شدید آب و هوایی قرار دارند و ظرفیت سازگاری پایینی در این زمینه دارند. هر چند بر اساس داده‌ها، هنوز اکثر مهاجرت‌های مرتبط با آب و هوا در داخل کشورها اتفاق می‌افتد، اما بدتر شدن شرایط و محیط‌های بغرنج آب و هوایی می‌توانند مردم را وادار کنند تا از طریق مهاجرت‌های غیرقانونی به دنبال امرار معاش در مکان دیگری باشند.

  • واکسن‌هایی که تزریق نشد و گوش‌هایی که هیچ‌گاه نشنید

    واکسن‌هایی که تزریق نشد و گوش‌هایی که هیچ‌گاه نشنید

    در باتا، شهر بندری در گینه استوایی، باران می‌بارد. باران شدید با برخورد به سقف حلبی مدرسه لافه صدای رعد و برقی ایجاد می‌کند. با این حال، در داخل کلاس هیچ‌کس متوجه نشده یا اهمیتی نمی‌دهد. معلم به توضیح معادلات ادامه می‌دهد در حالی که دانش‌آموزان نگاه خود را به حرکت دستان او و اشکالی که توسط انگشتان او تشکیل می‌شود خیره می‌کنند. تنها زمانی که آب شروع به نفوذ به کلاس می‌کند و اولین قطرات روی دفترهای ریاضی دانش‌آموزان می‌ریزد، متوجه سیل می‌شوند. پیلار بیلوگو، مدیر این مدرسه ناشنوایان، تلفن را برمی‌دارد و با جایی تماس می‌گیرد. این یکی دیگر از چالش‌های پیش‌روی این مدرسه ناشنوایان است.

  • پاسخ تکنولوژیک به کمبود نیروی کار

    استفاده از ربات‌ها و هوش مصنوعی راه‌حلی برای جایگزینی نیروی‌کار

    پاسخ تکنولوژیک به کمبود نیروی کار

    به گزارش آتیه آنلاین؛ نسبت کارکنان ۵۵ تا ۶۴ ساله اتحادیه اروپا از ۱۲.۵ درصد در سال ۲۰۰۹ به ۱۹ درصد در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است و مطابق پیش‌بینی‌ها این نسبت در آینده نیز بیشتر خواهد شد. با تغییر ساختار و مشخصات سنی نیروی کار در اروپا، استفاده از تکنولوژی‌های نو برای حفظ جایگاه اقتصادی و به‌صرفه بودن تولید اهمیت روزافزونی برای اروپا دارد.

  • بانک‌های آمریکا برای رکود آماده می‌شوند

    بانک‌های آمریکا برای رکود آماده می‌شوند

    به گزارش آتیه آنلاین و به نقل از نشریه اقتصادی Barron's؛ توانایی بانک‌ها در آمریکا برای مقاومت در برابر شوک‌های اقتصادی و بازار، به صورت سالانه طی بررسی‌هایی از طرف فدرال رزرو (SLOOS)، ارزیابی و منتشر می‌شود. براساس بررسی اخیر فدرال رزرو، بانک‌های ایالات متحده در حال حاضر با اطمینان از وقوع یک رکود اقتصادی، برای حفظ ایمنی بیشتر ترازنامه‌های خود تلاش می‌کنند.

  • روزهای دشوار سیستم‌های بازنشستگی

    روزهای دشوار سیستم‌های بازنشستگی

    به گزارش آتیه‌آنلاین و به نقل از ILO؛ سازمان بین‌المللی کار هشدار داده که پوشش حمایت اجتماعی مرتبط با سالمندی در حال افول است. بدتر شدن وضعیت حمایت اجتماعی سالمندان موجب شده تا ۳۴.۵ درصد از افراد بالای ۶۵ سال در منطقه آمریکای لاتین و حوزه دریای کاراییب بدون هیچ درآمد یا مستمری مرتبط با کار به سر برند. این گزارش نشان می‌دهد که وضعیت آسیب‌پذیری و ناامنی اقتصادی با بحران کووید ۱۹ بدتر شده است.

  • باز شو سِسامی

    باز شو سِسامی

    برای کسانی که با داستان علی‌بابا و چهل دزد آشنا هستند، شنیدن اسم سسامی یادآور یک داستان خیالی است. آنجا که در داستان علی‌بابا برای باز شدن در غار گنج سردسته دزدها از یک کلمه جادویی استفاده می‌کند: «باز شو سِسامی». اما برای معلولینی که از ناتوانی‌های اندام حرکتی رنج می‌برند، این جادو در شکل یک تلفن همراه به واقعیت تبدیل شده است.

  • مرگ بیش از ۵۰ هزار مهاجر در طول ۸ سال

    دبیرکل سازمان ملل به مناسبت روز جهانی مهاجران خبر داد

    مرگ بیش از ۵۰ هزار مهاجر در طول ۸ سال

    به گزارش آتیه آنلاین؛ با افزایش روزافزون تعداد مهاجران در سراسر جهان، مجمع عمومی سازمان ملل متحد ۱۸ دسامبر را به عنوان روز تجلیل از نقش مهاجران و اهمیت مهاجرت در توسعه کشورها اعلام کرده است. مهاجرت به طور روزافزونی در حال افزایش است و حدود ۱ نفر از هر ۸ نفر در جهان امروز مهاجر یا در حال حرکت برای مهاجرت است و این احتمال وجود دارد که به دلیل جنگ، تخریب محیط‌زیست و تغییرات آب و هوایی میزان مهاجرت افزایش یابد.

  • اهمیت پنجره اضطراری یادگیری

    رفع شکاف آموزشی و مراقبت در دوران اولیه کودکی پایه‌ای قوی برای یادگیری و رفاه در طول زندگی است

    اهمیت پنجره اضطراری یادگیری

    به گزارش آتیه آنلاین و به نقل از OECD؛ در گزارش اخیر این سازمان درباره آموزش و تاثیر آن بر وضعیت اقتصادی، صنعت و نیروی کار بر نکات مهمی درباره آموزش کودکان تاکید شده است. بر این اساس پنج سال اول زندگی فرصتی عالی برای یادگیری است و کودکان با سرعت بیشتری نسبت به هر زمان دیگری از زندگی در این دوره توان یادگیری دارند. این یادگیری می‌تواند پایه‌ای برای رشد مهارت‌های زندگی فرد فراهم کند. این دوره به پنجره اضطراری سواد معروف است. «پنجره اضطراری یادگیری» یک شاخص پیش‌بینی‌کننده‌ از پیشرفت تحصیلی بعدی کودکان محسوب می‌شود که در ۱۲ ماهگی قابل مشاهده است.

  • رکوردشکنی بی‌سابقه ارزش صنایع بیمه‌ای در جهان

    افزایش ریسک‌های زندگی به عاملی برای اقبال عمومی به بیمه بدل شده است

    رکوردشکنی بی‌سابقه ارزش صنایع بیمه‌ای در جهان

    بهبود وضعیت اقتصاد جهانی و همه‌گیری طولانی مدت کرونا باعث افزایش تقاضای بیمه در سطح جهانی شده و ارزش صنایع بیمه‌ای را به رقم بی‌سابقه بیش از ۷ تریلیون دلاری رسانده است. همچنین در برخی حوزه‌های اقتصادی و انسانی آگاهی از ریسک‌های موجود، موجب افزایش تقاضا برای بیمه شده شده هرچند با افزایش رقابت در میان بیمه‌گذاران پیش‌بینی می‌شود که نرخ حق‌بیمه در آینده سیر نزولی به خود خواهد گرفت.  

  • مرگ سالانه ۱.۳ میلیون نفر بر اثر مقاومت ضدمیکروبی

    مرگ سالانه ۱.۳ میلیون نفر بر اثر مقاومت ضدمیکروبی

    هرچند کشف و تولید آنتی‌بیوتیک‌ها یکی از مهمترین یافته‌های دانش بشری در قرن بیستم به شمار می‌رود، اما تخمین زده می‌شود سالانه نزدیک به ۱.۳ میلیون نفر در سراسر جهان به طور مستقیم به دلیل مقاومت ضدمیکروبی جان خود را از دست می‌دهند. آنتی‌بیوتیک‌ها و سایر داروهای ضدمیکروبی نقش کلیدی در موفقیت پزشکی مدرن داشته و سلامت انسان و حیوانات را تا حد زیادی بهبود بخشیده‌اند، اما در ۳۰ سال اخیر به علت مصرف بیش از اندازه، تا حدودی منجر به مقاومت باکتریایی شده و بیماری‌های عفونی به عامل اصلی مرگ‌ومیر در جامعه بشری تبدیل شده است.

  • افزایش بهره‌وری کار با ربات‌های همکار

    افزایش بهره‌وری کار با ربات‌های همکار

    برای دهه‌ها، ورود ربات‌ها به محیط کار منبعی نگرانی عمومی و ترس از جایگزینی ربات با کارگران را ایجاد کرده است که ریشه در وحشت از بیکاری دارد. اکنون که ربات‌های پیچیده‌تر و انسان‌نما در حال ظهور هستند، تصویر در حال تغییر است و برخی ربات‌ها را به‌عنوان هم‌تیمی‌هایی کارآمد می‌بینند و نه رقبای ناخواسته. بخش بزرگی از این چشم‌انداز به نیاز مراکز صنعتی جهان به نیروی کار است که اکنون فاقد آن هستند و به این ترتیب این کمبود پیش‌بینی شده را با نیروی ربات‌ها جایگزین می‌کنند تا بهره‌وری نیروی کار در دسترس را افزایش دهند.

  • بازی در تیررس تک‌تیرانداز

    از زمان آغاز جنگ تا کنون بیش از ۱۱ هزار کودک یمنی کشته و زخمی شده‌اند

    بازی در تیررس تک‌تیرانداز

    صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) گزارش داده است که از زمان آغاز جنگ یمن، بیش از ۱۱ هزار کودک در کشته یا مجروح شده‌اند. یعنی از زمان تشدید درگیری‌ها در سال ۲۰۱۵ به طور متوسط روزانه چهار کودک یمنی به کام مرگ کشیده شده‌اند، اگرچه آمار واقعی احتمالاً بسیار بیشتر از این است.

  • هیچ کس حق ندارد از گشنگی بمیرد

    هیچ کس حق ندارد از گشنگی بمیرد

    در بحبوحه بحران امنیت غذایی در جهان، وضعیت شکننده هزینه‌های زندگی در سریلانکا بدتر شده است؛ به‌طوری که آسیب‌پذیرترین اقشار و نان‌آوران این کشور در حیرت از این هستند که تا چه زمانی می‌توانند با بدترین بحران اقتصادی کشور از زمان استقلال در سال ۱۹۴۸ مقابله کنند. مدت‌ها پیش از اولین عدم پرداخت بدهی بین‌المللی توسط سریلانکا در ماه مه ۲۰۲۲ و قبل از جنگ روسیه و اوکراین که بر مشکلات اقتصادی کشور افزود، کارگران مزارع املاکی چای، وعده‌های غذایی خود را کاهش داده بودند. زیرا تجارت جهانی پیشتر و در طول همه‌گیری ویروس کرونا دچار توقف شده بود. در این یادداشت که از طرف سازمان ملل به نشر درآمده، ابعاد فاجعه‌آمیز سقوط اقتصادی و افزایش هزینه‌های زندگی در سریلانکا مورد بررسی قرار گرفته است.

  • اولین ساعت هوشمند بریل در جهان

    فناوری به کمک معلولان می‌آید

    اولین ساعت هوشمند بریل در جهان

    اخیراً شرکتی کره‌ای ساعتی هوشمند طراحی کرده است که نابینایان به کمک آن می‌توانند تا حدود زیادی با افراد دیگر به ویژه در فضای مجازی ارتباط برقرار کنند.

  • تشنگی بی‌وقفه زمین

    اولین گزارش سازمان جهانی هواشناسی سازمان ملل در مورد منابع آب جهان منتشر شد

    تشنگی بی‌وقفه زمین

    سازمان جهانی هواشناسی سازمان ملل (WMO) سه‌شنبه هفته گذشته اعلام کرد که بیشتر کره زمین در سال ۲۰۲۱ خشک‌تر از حد معمول بود. طبق این گزارش ۳.۶ میلیارد نفر، حداقل یک ماه در سال دسترسی کافی به آب ندارند و انتظار می‌رود این میزان تا سال ۲۰۵۰ به بیش از پنج میلیارد نفر افزایش یابد. علاوه بر این، وضعیت خشکی غیرمعمول «تأثیرات بی‌وقفه‌ای بر اقتصادها، اکوسیستم‌ها و زندگی روزمره» داشته است.

  • افزایش آگهی‌های استخدام در سنگاپور، استرالیا و هند

    گزارش جدید لینکدین از بهبود وضعیت برخی مشاغل در مناطقی از آسیا-اقیانوسیه خبر می‌دهد

    افزایش آگهی‌های استخدام در سنگاپور، استرالیا و هند

    علی‌رغم ترس از رکود در منطقه آسیا-اقیانوسیه، مشاغل در هند، استرالیا و سنگاپور به طور گسترده استخدام نیروی کار را ادامه می‌دهند. هر سه کشور شاهد افزایش آگهی‌های شغلی در سطح بین‌الملل به ویژه در بخش پذیرش و اقامت همچون هتل‌ها، متل‌ها، سرگرمی، اوغات فراقت و ساخت و ساز هستند. داده‌های شرکت استخدام بین‌المللی لینکدین، یکی از پیشگامان و معتربرترین شرکت‌های کاریابی بین‌المللی نشان می‌دهد اگرچه نرخ استخدام در این سه کشور افزایش یافته است، اما رقابت کمتری بین جویندگان کار در ماه ژوئن نسبت به یک سال پیش وجود داشت.

  • صندوق جبرانی خسارت تغییرات اقلیمی بدون منابع مشخص

    توافقات کنفرانس بین‌المللی تغییرات اقلیمی که به سختی حاصل شد در سایه‌ای از خوشبینی و ابهام قرار دارد

    صندوق جبرانی خسارت تغییرات اقلیمی بدون منابع مشخص

    سرانجام روز یکشنبه هفته گذشته وزیران و مذاکره‌کنندگان حدود ۲۰۰ کشور جهان برای ایجاد صندوق جدیدی به منظور جبران خسارت‌های ناشی از تغییرات اقلیمی در کشورهای فقیر به توافق رسیدند. این توافق بدست آمده، همچنین برای محدود کردن افزایش دمای جهانی تا آستانه دمای حیاتی ۱.۵ درجه سانتی‌گراد بالاتر از سطح پیش از صنعتی شدن تاکید دارد.

  • مرگ زودرس معلولان در نتیجه کیفیت پایین خدمات بهداشتی

    گزارش سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد

    مرگ زودرس معلولان در نتیجه کیفیت پایین خدمات بهداشتی

    مطابق گزارش جدید سازمان بهداشت جهانی بسیاری از معلولین حدود ۲۰ سال زودتر از سایر افراد اجتماع دچار مرگ و میر می‌شوند. این میزان مرگ و میر به دلیل کیفیت پایین خدمات بهداشتی است و WHO از طریق توصیه‌هایی به دولت‌ها در تلاش برای بهبود این وضعیت است. سازمان بهداشت جهانی به دولت‌ها توصیه می‌کند تا با سرمایه‌گذاری در سلامت معلولان از هزینه‌های اضافه جلوگیری کنند.

  • رشد منفی دستمزدهای واقعی جهانی

    گزارش سازمان بین‌المللی کار از رخدادی بی‌سابقه در قرن ۲۱ خبر می‌دهد

    رشد منفی دستمزدهای واقعی جهانی

    بر اساس آخرین گزارش سازمان بین‌المللی کار در مورد دستمزدهای جهانی، اقدامات سیاسی با طراحی مناسب برای جلوگیری از تعمیق سطوح موجود فقر، نابرابری و ناآرامی‌های اجتماعی در سراسر جهان ضروری است. برآوردها نشان می‌دهد که علی‌رغم تعدیل‌های اسمی، شتاب تورم قیمت‌ها ارزش واقعی حداقل دستمزدها را در بسیاری از کشورهایی از بین برده و برای نخستین بار در طول این قرن تخمین میزان واقعی دستمزدها رشد منفی در سراسر جهان را نشان می‌دهد.

  • لزوم ارائه طرح‌های متنوع مالی برای صندوق‌های بازنشستگی

    سازمان همکاری اقتصادی و توسعه پیشنهادات جدیدی برای نظام‌های بیمه‌ای ارائه کرد

    لزوم ارائه طرح‌های متنوع مالی برای صندوق‌های بازنشستگی

    پرداخت مستمری بازنشستگی در بیشتر کشورها بر اساس سیستم پرداخت حق بیمه و سرمایه‌گذاری مالی در دو دهه گذشته بخش اصلی فعالیت صندوق‌های بازنشستگی برای عمل به تعهدات خویش بوده است. گزارش جدید سازمان همکاری‌های اقتصادی و توسعه شامل مجموعه‌ای از توصیه‌ها در مورد معرفی، توسعه و تقویت طرح‌های بازنشستگی مبتنی بر دارایی و سرمایه‌گذاری است تا سیستم‌های بازنشستگی را در برابر رسیک بازارهای مالی در شرایط بحران کنونی جهانی حمایت کند.

  • کودکان قربانی شدیدترین سیل تاریخ معاصر پاکستان

    کودکان قربانی شدیدترین سیل تاریخ معاصر پاکستان

    امسال با وقوع باران‌های موسمی، پاکستان ویرانگرترین سیل تاریخ خود را تجربه کرد. زندگی حدود ۳۳ میلیون نفر، از جمله ۱۶ میلیون کودک تحت تاثیر این فاجعه قرار گرفته است و بسیاری از تاسیسات مهم و زیربنایی این کشور تخریب شده‌اند. سازمان یونیسف با کمک دولت و همکاری سازمان‌های همراه برای افراد آسیب دیده که از ضعیف‌ترین اقشار جامعه هستند خدمات بهداشتی و آموزشی فراهم می‌کند. بخش مهمی از خدمات مربوط به مسائل تغذیه‌ای از جمله دسترسی به آب آشامیدنی سالم جهت جلوگیری از بیماری‌های جدید در این شرایط است.

  • افزایش تردیدها در مورد اثرگذاری تحریم‌های نفتی روسیه 

    هند از هر کجا که بخواهد نفت‌ میخرد

    افزایش تردیدها در مورد اثرگذاری تحریم‌های نفتی روسیه 

    ۲۷ کشور اتحادیه اروپا در ماه ژوئن توافق کردند که خرید نفت خام روسیه را از ۵ دسامبر ممنوع کنند. اتحادیه اروپا بر روی جزئیات طرح کار کرده و در این هفته محدودیت ۶۲ دلار قیمت خرید در هر بشکه نفت را مورد بحث قرار داده است اما لهستان، استونی و لیتوانی با استدلال بالا بودن سقف قیمت مورد نظر، آن را رد کرده‌اند. دو کشور هند و چین نیز برای موفقیت تحریم نفت روسیه بسیار مهم هستند. اما وزیر نفت هند، در ماه پیش در مصاحبه‌ای اعلام کرد که این کشور از هر کجا که بخواهد- از ‌جمله روسیه – نفت می‌خرد.

  • ابتلای بیش از ۳۸ میلیون نفر به ایدز

    سازمان بهداشت جهانی خواهان کنش جهانی برای ریشه‌کنی ایدز تا سال ۲۰۳۰ شد

    ابتلای بیش از ۳۸ میلیون نفر به ایدز

    سازمان جهانی بهداشت (WHO) در اول دسامبر، روز جهانی ایدز، از رهبران و شهروندان جهان خواست تا نابرابری‌هایی را که مانع از پیشرفت در دستیابی به هدف مشترک جهان، یعنی پایان دادن به این بیماری تا سال ۲۰۳۰ می‌شود، شناسایی کرده و برای حل آنها دست به عمل بزنند. از ۳۸ میلیون نفری مبتلا به ایدز ۵.۹ میلیون نفر خدمات درمانی بیماری را دریافت نمی‌کنند. اخیرا سازمان بهداشت جهانی همپوشانی‌هایی میان بیماری ایدز و آبله میمونی شناسایی کرده است که می‌تواند خطر شیوع عفونت‌ها و همه‌گیری را بیشتر کند.

  • شبکه تعاونی شهروندی در فنلاند با ۳۴ کشور عضو

    شبکه تعاونی شهروندی در فنلاند با ۳۴ کشور عضو

    Osk یا «شبکه شهروندی» که در هلسینکی فنلاند واقع است، فعالیت خود را از سال ۲۰۱۶ آغاز کرده و هم اکنون بیش از ۱۰۰۰ شهروند فعال از ۳۴ کشور مختلف عضو دارد. این بنیاد تعاونی برای پیشبرد و مشارکت تجربیات شهروندان ساختار یافته و با ۱۲ سازمان موسس از استرالیا، بریتانیا و سرزمین اصلی اروپا راه‌اندازی شده است. این سازمان از ارزش‌های جامعه و شهروندان حمایت می‌کند و اشتراک تجربیات و توانمندسازی شهروندان از اهداف اصلی آن است.

  • راه‌اندازی سیستم همگانی مراقبت از کودکان در کانادا

    راه‌اندازی سیستم همگانی مراقبت از کودکان در کانادا

    تعطیلی مهدکودک‌ها و مدارس توسط دولت در طول همه‌گیری کووید۱۹ در بسیاری از کشورها تعداد زیادی از زنان را به حاشیه فعالیت‌های اقتصادی سوق داده است. تاثیر این بیماری همه‌گیر در کشور کانادا مشارکت نیروی کار زنان را به پایین‌ترین سطح خود در سه دهه اخیر رساند، به طوری که بیش از ۱۶ هزار زن تا بهار سال گذشته از نیروی کار کشور خارج شدند. تأثیر همه‌گیری بر مشارکت زنان در نیروی کار عامل اصلی اقدام دولت کانادا در آوریل گذشته بود که اعلام کرد پس از دهه‌ها مشورت و همکاری با اتحادیه‌های کارگری و فعالان مراقبت از کودکان، یک سیستم مراقبتی مقرون به صرفه برای کودکان در سراسر کشور ایجاد می‌کند.

  • ابتلای نیمی از جمعیت جهان به بیماری‌های دهان و دندان

    گزارش جدید سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد

    ابتلای نیمی از جمعیت جهان به بیماری‌های دهان و دندان

     گزارش جدید وضعیت جهانی بهداشت دهان و دندان که اخیراً توسط سازمان بهداشت جهانی منتشر شد، اولین تصویر جامع از وضعیت و هزینه بیماری‌های دهان و دندان در ۱۹۴ کشور را ارائه می دهد و پیشنهادهای منحصر به فردی را برای تصمیم گیرندگان در زمینه‌های کلیدی و نشانگرهای بهداشت دهان و دندان ارائه می‌کند. بیماری‌های دهان و دندان تقریباً نیمی از جمعیت به خصوص در کشورهای کم درآمد را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

  • راه‌اندازی پلتفرمی برای مقابله با مقاومت ضدمیکروبی

    سازمان‌های بین‌المللی به خط شدند

    راه‌اندازی پلتفرمی برای مقابله با مقاومت ضدمیکروبی

    پلتفرم مشارکت چندجانبه مقاومت ضدمیکروبی جدیدی از طرف چهار سازمان بین‌المللی راه‌اندازی شده است تا با تهدیدات مشترک برای سلامت انسان، حیوانات و اکوسیستم مقابله کند.

  • شرایط دشوار زنان مهاجر برای کار در اسپانیا

    شرایط دشوار زنان مهاجر برای کار در اسپانیا

    به گزارش آتیه‌آنلاین منابع اسپانیایی تخمین می‌زنند که ۶۰۰ هزار زن در بخش خدمات خانگی این کشور کار می‌کنند و تنها ۴۰۰ هزار نفر از آنها حق بیمه تامین‌اجتماعی را پرداخت می‌کنند. بقیه در بازار کار بدون قاعده و جایی که مادران مجرد غیرقانونی از آمریکای لاتین فراوانند، زندگی می‌کنند. نه تنها در اسپانیا بلکه سایر نقاط اروپا بار اصلی مشاغل خانگی بر دوش زنان مهاجر به ویژه از آمریکای لاتین است. نیروهای کاری که در بسیاری از موارد تحت پوشش هیچ‌گونه بیمه و نظام تامین‌اجتماعی نیز نیستند.  

  • تقاضای فزاینده آسیا و اقیانوسیه برای تجهیزات کمکی معلولان

    تقاضای فزاینده آسیا و اقیانوسیه برای تجهیزات کمکی معلولان

    به گزارش آتیه‌آنلاین و به نقل از اکوبیزینس، تقاضا برای فناوری کمکی معلولان و سالمندان در کشورهای آسیا و اقیانوسیه در حال افزایش است. این در حالی است که دسترسی محدود به فناوری‌های کمکی مانند عینک، سمعک، وسایل حرکتی و ارتباطی و کمبود نیروهای خدماتی آموزش‌دیده برای کمک به معلولان، همچنان چالش‌های مهمی در تامین نیازهای افراد دارای معلولیت و سالمندان در منطقه آسیا و اقیانوسیه است.