تحویل بیش از ۳۷۰۰ واحد مسکن مهر در دولت چهاردهم

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید از تحویل و بهره برداری سه‌هزار و ۷۷۳ واحد مسکن مهر در دولت چهاردهم توسط این شرکت در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از وزارت راه و شهرسازی، شهرام ملکی مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید گفت: دولت چهاردهم در ۶ ماهه حضور و فعالیت خود سه‌هزار و ۷۷۳ واحد مسکن مهر را در شهرهای جدید سطح کشور به اتمام رساند و تحویل مردم داد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در ابتدای آغاز به کار دولت تعداد واحدهای باقی‌مانده مسکن مهر ۳۲ هزار و ۹۴۷ واحد بوده که هم اکنون این رقم به ۲۹ هزار و ۱۷۴ واحد رسیده است، از عزم دولت برای تکمیل واحدهای باقی‌مانده با تأمین منابع مالی بخشی از این واحدها از طریق صندوق ملی مسکن خبر داد.

مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید تصریح‌کرد: برنامه‌ریزی شده است تا در سال ۱۴۰۴ تعداد ۲۴ هزار و ۱۷۴ واحد مسکن مهر باقی‌مانده تکمیل و تحویل متقاضیان شود و پنج‌هزار واحد دیگر که عمدتاً دارای مشکلات حقوقی هستند، با رفع موانع به شرط تأمین اعتبار و رفع موانع حداکثر تا ۱۴۰۵ تکمیل و تحویل شود.

ملکی با یادآوری اینکه در سال جاری ردیف اعتبار تکمیل مسکن مهر حذف شده بود، گفت: امسال و در ۶ ماهه دولت چهاردهم برای تکمیل و تحویل سه‌هزار و ۷۷۳ واحد به میزان یک‌هزار و ۲۷۰ میلیارد تومان از صندوق ملی مسکن تأمین منابع مالی انجام شد.

بر اساس اطلاعات شرکت عمران شهرهای جدید، بیشترین واحدهای باقیمانده مسکن مهر متعلق به شهر پردیس و با تعداد ۱۳ هزار و ۱۳۸ واحد است. در پرند نیز چهار هزار و ۹۳ واحد، مهستان (شهر جدید هشتگرد) هفت‌هزار و ۹۸۵ واحد، صدرا ۲۴۸ واحد، گلبهار ۲ هزار و ۳۹۸ واحد، سهند ۹۹۶ واحد، امیرکبیر ۲۰۰ واحد و رامین ۱۱۶ واحد مسکن مهر باقی‌مانده دارد.

کد خبر: 78928

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 3 + 13 =