به گزارش آتیه آنلاین به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان بوشهر به نقل از خبرگزاری فارس از بوشهر، مسعود ابراهیمی در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در کمیسیون پزشکی مستندات و مدارک پزشکی اختلالات و بیماریهای منجر به معلولیت بررسی و نوع و شدت معلولیت نیز توسط متخصصین توانپزشکی تعیین میشود.
معاون توانبخشی بهزیستی استان بوشهر افزود: پس از تعیین نوع و شدت معلولیت در کمیسیون پزشکی در صورت تایید معلولیت، تشکیل پرونده توانبخشی در سامانه ارمغان انجام میشود.
وی تصریح کرد: معلولیت به ۶ گروه جسمی حرکتی، معلولیت ذهنی، بینائی، شنوائی، گفتاری و چند معلولیتی تقسیم میشود و درصد معلولیت نیز شامل چهار سطح خفیف، متوسط، شدید و خیلی شدید است.
ابراهیمی بیان کرد: کمیسیون پزشکی تعیین شدت معلولیت هر دو هفته یا هر ماه یک بار در هر شهرستان با حضور حداقل ۳ نفر و حداکثر ۵ نفر تشکیل میشود که اعضاء کمیسیون شامل فیزیوتراپ، کاردرمانگر، گفتار درمانگر، شنوایی سنج، بینایی سنج، روانشناس، روانپزشک پزشک و کارشناس مرتبط با معلولیت در کمیسیون تشکیل میشود.
معاون توانبخشی بهزیستی استان بوشهر خاطر نشان کرد: سال گذشته سه هزار و ۶۸۱ پرونده توانبخشی معلولین و مددجویان بهزیستی در کمیسیون پزشکی بررسی شد که پس از تایید کمیسیون پزشکی زمینه صدور کارت معلولیت و ارائه خدمات مطلوب و بهینه و برقراری مستمری ماهیانه و ارائه خدمات مورد نیاز توانبخشی برای توانخواهان فراهم شد.
معاون توانبخشی بهزیستی استان بوشهر از بررسی ۶۱۰ پرونده در چهارماهه نخست سال جهت صدور کارت معلولیت و ارائه خدمات خبر داد.
کد خبر: 51729
نظر شما