• مرگ ۱۵ نفر در حوادث چهارشنبه سوری

    سخنگوی سازمان اورژانس کشور اعلام کرد

    مرگ ۱۵ نفر در حوادث چهارشنبه سوری

    سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: از اول اسفند تا صبح امروز - ۲۳ اسفند - در حوادث مربوط به شب چهارشنبه آخر سال، ۱۵ نفر فوت کردند و چهار هزار و ۷۲۰ نفر در این حوادث دچار مصدومیت شدند که حال برخی از آنان وخیم است.

  • دانشگاه علوم‌پزشکی زاهدان یکی از ۳۰ مرکز خدمات فوق‌تخصصی نوزادان در جهان

    دانشگاه علوم‌پزشکی زاهدان یکی از ۳۰ مرکز خدمات فوق‌تخصصی نوزادان در جهان

    بر اساس آخرین مقاله منتشر شده توسط فدراسیون جهانی نیدکپ، نام دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان یکی از ۳۰ مرکز معتبر ارائه دهنده خدمات فوق تخصصی به نوزادان در جهان ثبت شده است.

  • روسا و مدیران ۶ بیمارستان تأمین‌اجتماعی سبز کشوری تقدیر شدند

    روسا و مدیران ۶ بیمارستان تأمین‌اجتماعی سبز کشوری تقدیر شدند

    در پی انتخاب ۵ بیمارستان ملکی و یک بیمارستان هیئت‌مدیره‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی به‌عنوان واحد خدماتی سبز کشوری در همایش ملی انتخاب واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی سبز، در مراسمی که در ستاد مرکزی سازمان تأمین‌اجتماعی و با حضور ویدئوکنفرانسی رؤسا و مدیران بیمارستان‌های برگزیده این رویداد برگزار شد، از تلاش‌ها و ابتکارات مسئولان این بیمارستان‌ها تجلیل شد.

  • آماده باش مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز ۱۴۰۳

    معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی خبر داد:

    آماده باش مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز ۱۴۰۳

    معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از تشکیل ستاد نوروزی در بخش درمان سازمان تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز سال ۱۴۰۳ و آماده‌باش نوروزی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این سازمان در این ایام برای ارائه خدمات به بیمه‌شدگان خبر داد.

  • توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت برای تغذیه در ماه رمضان

    توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت برای تغذیه در ماه رمضان

    سازمان جهانی بهداشت در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان با انتشار گزارشی ضمن ارائه توصیه‌هایی در مورد تغذیه روزه ‌داران در ماه رمضان، بر مصرف آب کافی در این ایام تاکید کرد.

  • باید و نبایدهای روزه‌داری سالمندان

    باید و نبایدهای روزه‌داری سالمندان

    دوران سالمندی همراه با تغییر در نیازهای تغذیه‌ای بوده به‌طوری که نیاز به انرژی در سالمندان کاهش یافته، نیازهای پروتئینی قدری افزایش یافته و میزان نیاز به آب و نوشیدن سایر مایعات حداقل به 8- 6 لیوان در روز می‌رسد. روزه‌داری در دوران سالمندی نیاز به ملاحظات و تمهیدات خاصی دارد که چنانچه مورد توجه قرار نگیرد می‌تواند تبعات ناگواری به همراه داشته باشد.

  • رژیم غذایی مناسب برای سرطان مثانه

    رژیم غذایی مناسب برای سرطان مثانه

    فاکتورهای زیادی برای تعیین الگوی غذایی مناسب وجود دارد. اگر احساس خستگی دارید یا علائم دیگری را تجربه می‌کنید، خوب غذا خوردن دشوار می‌شود. شاید قادر نباشید مانند گذشته غذا بخورید. هدف این است که از انواع غذاهای مقوی برای حمایت از سلامتی خود استفاده کنید. هیچ رژیم خاص توصیه شده‌ای برای درمان یا پیشگیری از سرطان مثانه وجود ندارد. با این‌حال، برخی تحقیقات نشان می‌دهد که احتمال دارد بعضی از الگوهای غذایی به کاهش خطر سرطان مثانه کمک می‌کنند.

  • کمبود پزشک طب اورژانس، اطفال و بیهوشی در کشور

    رئیس سازمان نظام پزشکی خبر داد:

    کمبود پزشک طب اورژانس، اطفال و بیهوشی در کشور

    رئیس سازمان نظام پزشکی با اشاره به کاهش استقبال پزشکان از ورود به ۳ رشته تخصصی پزشکی گفت: با مشکل کمبود ورود پزشکان به رشته تخصصی بیهوشی مواجه هستیم.

  • پوشش بیمه‌ای تشخیص زودهنگام ۲ سرطان شایع

    پوشش بیمه‌ای تشخیص زودهنگام ۲ سرطان شایع

    رئیس اداره پیشگیری و کنترل سرطان وزارت بهداشت با اشاره به سالانه ابتلای ۱۵۰ هزار نفر به سرطان و شیوع ۵ ساله تقریبی ۴۰۰ هزار نفر به این بیماری، در عین حال برنامه‌های این وزارتخانه در غربالگری رایگان سرطان‌های شایع را تشریح کرد و گفت: ایران در تمام زمینه‌های درمانی سرطان همپای دنیا پیش‌ رفته است.

  • راه‌های پیشگیری از سرطان مثانه

    راه‌های پیشگیری از سرطان مثانه

    هیچ راه مطمئنی برای جلوگیری از سرطان مثانه وجود ندارد. برخی عوامل خطر مانند سن، جنسیت، نژاد و سابقه خانوادگی نمی‌توانند کنترل شوند، اما کارهایی وجود دارد که به کاهش ریسک کمک می‌کند. این کارها شامل موارد زیر می‌شود.

  • طب سنتی و سرطان مثانه

    طب سنتی و سرطان مثانه

    تغذیه مناسب برای سرطان مثانه به مرحله سرطان بستگی دارد. مصرف غذاهای سالم به کاهش خطر ابتلا به سرطان مثانه کمک می‌کند. اگرچه شاید درمان کامل سرطان مثانه امکان‌پذیر نباشد، اما تغذیه مناسب در کاهش سرعت سلول‌های سرطانی نقش دارد. این مواد غذایی عبارت‌اند از:

  • پذیرش ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار بیمار در مراکز درمانی سمنان

    مدیردرمان تأمین‌اجتماعی استان سمنان اعلام کرد

    پذیرش ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار بیمار در مراکز درمانی سمنان

    سمنان، با دارا بودن حدود ۸۰۰هزار نفر جمعیت، هفتمین استان بزرگ کشور به‌شمار می‌رود. رونق اقتصادی، وجود ذخایر معدنی و شهرک‌های صنعتی، کفه ترازوی بیمه‌شدگان استان را سنگین کرده؛ تا حدی که بیش از ۷۰درصد مردم این خطه زیر پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی قرار دارند که در مقایسه با رقم ۵۳درصدی بیمه‌شدگان در سطح کشور، بسیار چشمگیر است. مدیریت درمان تأمین‌اجتماعی استان سمنان، ضمن پاسخگویی به نیازهای درمانی افراد تحت‌پوشش، طرح‌ها و برنامه‌های متنوعی را جهت گسترش خدمات در دست اقدام دارد. برای اطلاع از کمّ‌وکیف این برنامه‌ها گفت‌وگویی را با دکتر محمدکاظم امیدیان، مدیردرمان تأمین‌اجتماعی استان سمنان انجام داده‌ایم. او در دو سال اخیر سکان هدایت درمان را به دست گرفته و مدیرعاملی جمعیت هلال‌احمر این استان را به مدت ۸ سال در کارنامه حرفه‌ای خود به ثبت رسانده است. مشروح این گپ‌وگفت را ملاحظه می‌فرمایید.

  • ۱۴ خدمت دندانپزشکی زیر پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی

    ۱۴ خدمت دندانپزشکی زیر پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی

    هزینه‌های دندانپزشکی همواره به عنوان خدمات گران محسوب شده و جایی در سبد معیشتی کارگران ندارد. این درحالی است که تنها ۱۴ خدمت دندانپزشکی زیر پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی قرار دارد که معطوف به اقدمات پیشگیرانه است و هزینه درمان‌های اساسی این حوزه مانند ترمیم ریشه و روکش، باید از جیب پرداخت شود.

  • هوشمندسازی خدمات با اجرای هدفمند برنامه‌های غیرحضوری

    کارشناس بیمه‌های اجتماعی مطرح کرد

    هوشمندسازی خدمات با اجرای هدفمند برنامه‌های غیرحضوری

    ارسال لیست حق‌بیمه هوشمند کارفرمایان، موارد هدفمندی همچون محاسبات فنی و انفرادی لیست،‌ جلوگیری از ایجاد بدهی‌ها و جرائم پرداخت،‌ کنترل میزان رشد دستمزدها و مزایای مشمول کسر حق‌بیمه و جلوگیری از تضییع حقوق بیمه‌شدگان را دنبال می‌کند. همچنین حذف خطای کاربری، پرهیز از فراهم شدن اعتراضات کارفرمایان، کاهش حضور مخاطبان در شعب بیمه‌ای، مدیریت بهینه منابع انسانی و تسهیل فرایند انجام خدمات با هدف افزایش رضایتمندی شرکای اجتماعی از دیگر موضوعاتی به شمار می‌رود که در راستای عملیاتی شدن لیست حق‌بیمه کارفرمایان هدف‌گذاری شده است.

  • ثبت ۲ اختراع در زمینه علوم آزمایشگاهی توسط کارشناس تأمین‌اجتماعی

    ثبت ۲ اختراع در زمینه علوم آزمایشگاهی توسط کارشناس تأمین‌اجتماعی

    دکتر علیرضا پلنگی، کارشناس متخصص پاراکلینیک مدیریت درمان استان خوزستان، موفق به انجام دو اختراع در حوزه سنجش علوم آزمایشگاهی و ثبت آن‌ها در کشورهای ایران و آمریکا شده است.

  • کودکان کار و خیابان ویزیت و درمان رایگان دندانپزشکی می‌شوند

    کودکان کار و خیابان ویزیت و درمان رایگان دندانپزشکی می‌شوند

    مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از امکان ویزیت و درمان رایگان دندانپزشکی برای کودکان کار و خیابان خبر داد.

  • درمان سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال رایگان شد

    درمان سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال رایگان شد

    معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به مصوبه اخیر دولت برای درمان رایگان کودکان کمتر از هفت سال در مراکز درمانی دولتی و دانشگاهی گفت: به این منظور تغییرات سامانه اطلاعات بیمارستان‌ها در حال انجام است تا درمان سرپایی و بستری کودکان گروه هدف به صورت رایگان انجام شود.

  • داروی «دیسپورت ۵۰۰» تقلبی است

    داروی «دیسپورت ۵۰۰» تقلبی است

    روابط عمومی سازمان غذا و دارو با اشاره به گزارش‌های مستند، داروی دیسپورت ۵۰۰ را تقلبی اعلام کرد و از مردم خواست در صورت مشاهده این فرآورده، موضوع را به معاونت‌های غذا و دارو اطلاع دهند.

  • راه‌های پیشگیری از سوء‌هاضمه در نوروز

    در گفتگو با یک متخصص گوارش مطرح شد

    راه‌های پیشگیری از سوء‌هاضمه در نوروز

    هر سال در ایام نوروز عده زیادی از هموطنانمان در اثر مصرف بیش از حد خوراکی‌های متنوع دچار سوء‌هاضمه می‌شوند و به علت درد معده، احساس سنگینی و عدم هضم غذا، افزایش گازهای شکمی و تهوع و استفراغ به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند . بررسی‌ها حاکی از این است که بیشترین علت مراجعه بیماران به پزشکان در ایام نوروز ابتلا به سوء‌هاضمه است . بر اساس این تحقیقات ۴۰ درصد افراد در کشور از سوء‌هاضمه رنج می‌برند و این در حالی است که پرخوری و بدخوری مهمترین علت ابتلا به سوء‌هاضمه است. اهمیت این بیماری ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر سید علی رضا محمودی، متخصص گوارش که در پی می‌آید.

  • بیشترین مراجع را بین مراکز درمانی استان سمنان داریم

    رئیس درمانگاه تأمین‌اجتماعی ایوانکی

    بیشترین مراجع را بین مراکز درمانی استان سمنان داریم

    ایوانکی غربی‌ترین بخش استان سمنان است و به عنوان پیشانی این استان شناخته می‌شود. فعالیت کارخانه‌های متعدد در اطراف این شهر، بافت جمعیت منطقه را به کارگری تبدیل کرده است. شهرستان ایوانکی فاقد بیمارستان بوده و تنها دو سه مرکز درمانی سرپایی در این شهر بیماران را پذیرش می‌کنند که یکی از این مراکز درمانگاه ایوانکی است. رئیس درمانگاه تأمین‌اجتماعی ایوانکی، جایگاه این مرکز درمانی را از دو منظر منطقه‌ای و جمعیتی حائز اهمیت دانست و اعلام کرد که بیشترین آمار مراجعه بیماران برای ویزیت پزشک عمومی در بین مراکز درمانی سرپایی منطقه در ایوانکی رقم می‌خورد.

  • سرطان مثانه، چهارمین سرطان شایع در مردان ایرانی

    سرطان مثانه، چهارمین سرطان شایع در مردان ایرانی

    سرطان مثانه نهمین سرطان شایع در دنیا و چهارمین سرطان شایع بین مردان در کشور است. سن بروز این سرطان در دنیا معمولاً 60 تا 70‌سالگی است. این در حالی است که متخصصان هشدار می‌دهند شیوع سرطان مثانه در ایران در سنین پایین‌تر اتفاق می‌افتد. به‌طوری که سن شروع این بیماری از دهه ششم و هفتم به دهه‌ سوم کاهش پیدا کرده است. این سرطان اغلب دیر تشخیص داده می‌شود. نه‌تنها به این دلیل که علائم معمولاً در مراحل پیشرفته ظاهر می‌شوند، بلکه به این دلیل که علائم هشداردهنده برای بسیاری از افراد ناشناخته است. اگر این بیماری به‌موقع تشخیص داده شود، بین ۷۰ تا ۸۰ درصد موارد، درمان آن موفق خواهد بود و بیمار سلامت خود را بازمی‌یابد.

  • تعطیلی بخش‌های بستری در تعطیلات نوروزی ممنوع شد

    تعطیلی بخش‌های بستری در تعطیلات نوروزی ممنوع شد

    با نزدیک شدن به تعطیلات نوروز و لزوم آمادگی واحدهای مختلف نظام سلامت جهت ارایه خدمات مورد لزوم به بیماران، وزارت بهداشت از آغاز طرح سلامت نوروزی از ۲۴ اسفندماه خبر داده و ضمن اعلام نحوه فعالیت مراکز درمانی، هرگونه تعطیلی بخش‌های بستری در تعطیلات نوروزی را نیز ممنوع اعلام کرده است.

  • آلرژی  فصلی در راه است

    در گفتگو با یک متخصص آسم و آلرژی مطرح شد:

    آلرژی فصلی در راه است

    فصل بهار بزودی از راه می رسد و آلرژی فصلی هم در افراد مبتلا به حساسیت بهاری شروع می‌شود. بررسی‌های سازمان جهانی بهداشت حاکی از این است که تقریبا یک چهارم جمعیت جهان از عوارض آلرژی رنج می‌برند. ‏علت این بیماری معمولا واکنش آلرژیک به مواد موجود در هوا مانند گرده گل‌ها است. این بیماری معمولا با علائمی مانند عطسه، خارش چشم و لب‌ها، آبریزش بینی یا چشم و سرفه‌های دوره‌ای و خشک همراه است و معمولا گاهی فرد را تا چند ماه درگیر می‌کند. اگر چه پزشکان دوری از فضاهای پر از گل و گیاه و مصرف داروهای ضدحساسیت را برای افراد مبتلا به آلرژی فصلی مناسب می‌دانند اما این بیماری هچنان آزاردهنده است. درباره آلرژی فصلی گفتگویی داشتیم با دکتر نسرین حافظی، متخصص آسم و آلرژی که در ادامه می‌خوانید.

  • برنامه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی اجرا می‌شود

    برنامه درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در مراکز دولتی اجرا می‌شود

    وزیر بهداشت از تصویب درمان رایگان کودکان زیر هفت سال در مراکز درمانی دولتی و وابسته به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی خبر داد.

  • اهمیت مراقبت‌های بارداری برای سلامتی مادر و فرزند

    یک کارشناس خانواده مرکز بهداشت شمال تهران در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    اهمیت مراقبت‌های بارداری برای سلامتی مادر و فرزند

    دوران بارداری یکی از مهمترین دوره‌ها برای مادران و نوزاد است زیرا سلامتی نوزاد و مادر در این دوران بسیار حائز اهمیت است و مادران جوان باید سعی کنند تا چکاپ‌های دوره‌ای و مراجعه به متخصص زنان و زایمان در این دوران را فراموش نکنند. اهمیت این دوره ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با حبیبه حیدری، کارشناس خانواده مرکز بهداشت شمال تهران که در پی می‌آید.

  • الزامات یک روزه‌داری سالم

    یک متخصص تغذیه در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    الزامات یک روزه‌داری سالم

    ماه رمضان فرصت بسیار خوبی است تا سبک زندگی خود را متعادل و سالم کنیم. در طول روزه‌داری می‌آموزیم چگونه عادات غذایی خود را مدیریت کنیم و همچنین روزه تمرین مناسبی برای تادیب نفس است. تغذیه سالم در روزه‌داری اهمیت ویژه ای دارد. موژان زرگرزاده، متخصص تغذیه درباره توصیه‌های تغذیه‌ای در ماه رمضان و اینکه وعده افطار یا سحر یا حتی شام باید چطور برنامه‌ریزی شود در گفتگو با آتیه‌آنلاین توضیحاتی داده که در ادامه می‌خوانید.

  • هوش مصنوعی؛ انقلابی در درمان بیماران

    هوش مصنوعی؛ انقلابی در درمان بیماران

    هوش مصنوعی در حوزه خدمات درمانی انقلاب ایجاد کرده و از این دستاورد بشری می‌توان برای تشخیص، درمان و پیش‌بینی بیماری‌ها استفاده کرد.

  • زانو درد بیماری شایع جامعه ایرانی

    یک کارشناس ارشد آسیب‌شناسی ورزشی در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    زانو درد بیماری شایع جامعه ایرانی

    زانو درد بیماری شایعی است که افراد در هر سنی را درگیر می‌کند و اغلب افراد در حین انجام فعالیت‌های روزمره مانند راه‌رفتن، خم شدن، ایستادن و بلند کردن اجسام آن را تجربه می‌کنند. این در حالیست که عوامل زیادی باعث ایجاد درد در زانوها می‌شود. از افزایش سن و اضافه وزن گرفته تا بیماری‌هایی مانند آرتروز، نقرس، روماتیسم، مشکلات تاندون، کشکک، ضعف عضلات پا، آسیب فیزیکی و ده‌ها علت دیگر که منجر به درد در قسمت‌های مختلف زانو می‌شود. بررسی‌های سازمان جهانی بهداشت نشان می‌دهد که این بیماری زندگی ۱۰ میلیون انسان را در جهان تحت‌تاثیر قرار داده است و علائم آن اغلب منجر به ناتوانی جسمانی و انواع ناراحتی برای بیماران می‌شود. اهمیت این بیماری ما بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با صدیقه مستقیم، کارشناس ارشد آسیب‌شناسی ورزشی که در پی می‌آید.

  • تنبلی چشم شایع‌ترین مشکل بینایی در کودکان

    در گفتگو با یک جراح و متخصص بیماری‌های چشم مطرح شد:

    تنبلی چشم شایع‌ترین مشکل بینایی در کودکان

    تنبلی چشم کودکان یکی از شایع‌ترین مشکلات و اختلالات بینایی در کودکان است که سالانه حدود ۲ یا ۳ درصد از کودکان به آن مبتلا می‌شوند. این بیماری که در طولانی‌مدت می‌تواند باعث از دست‌دادن بینایی شود بیشتر در سنین ۴ تا ۷ سالگی خود را نشان‌ داده و گاهی حتی تا سنین بالاتر نیز نشانه‌ای ندارد. متاسفانه امروزه تنبلی چشم با علاقه روزافزون کودکان به استفاده از موبایل و کامپیوتر بیشتر شده‌ است از اینرو والدین وظیفه دارند با آگاهی کامل از این بیماری برای درمان زودهنگام و جلوگیری از عوارض بعدی آن اقدام کنند. اهمیت این موضوع ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر امیر حسین امینی، جراح و متخصص بیماری‌های چشم که در پی می‌آید.

  • ثابت ماندن ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی برای سال آینده

    ثابت ماندن ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی برای سال آینده

    سخنگوی وزارت بهداشت، از ثابت ماندن ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی برای سال آینده خبر داد.