رشادت های کادر درمان در مقابله با ویروس کرونا قابل تقدیر است

مدیر درمان تامین اجتماعی استان مازندران گفت: کادر درمان از زمان شیوع ویروس منحوس کرونا در کشور در خط مقدم مقابله با این ویروس جانانه ایستادگی کردند و تا به امروز با رشادت ها و ایثار خود تا پای جان شیرین خود پیش رفتند که جای تقدیر دارد.

به گزارش آتیه‌آنلاین به نقل از اداره‌کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، دکتر محمد خورشیدی طی مصاحبه‌ای با گروه خبری دسترنج در تبیین اقدامات سازمان تامین اجتماعی به سوالات آنان پاسخ داد.

وی اظهار داشت: سازمان تامین اجتماعی کشور از ابتدای شیوع کرونا، همپای وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور دست به دست هم داده‌اند تا در جنگی نابرابر و سخت در برابر کوئید ۱۹ این ویروس خطرناک و مرگبار ایستادگی کنند و با امید به خدا و دعای خیر مردم پیروزی بر این ویروس منحوس را جشن بگیرند.

وی ادامه داد: استان مازندران نیز مانند دیگر استان‌ها از این امر مستثنی نبوده است و مدیریت درمان تامین اجتماعی استان در کنار سایر ارگان‌های درمانی استان از ابتدای شیوع کرونا در حال خدمات‌دهی به بیماران کرونایی بوده است.

دکتر خورشیدی با اشاره به اینکه حدود ۱۰ درصد تخت‌های بیمارستانی در استان را ۵ بیمارستان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی تشکیل داده است، گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا و دستورالعمل ستاد ملی مقابله با کرونا و با همت و تلاش شبانه روزی کادر درمان در بیمارستان‌های تامین اجتماعی استان با تمام قدرت به خدمات دهی به بیماران کرونایی پرداختیم.

وی با اشاره به در اختیار قرار دادن تعداد ۵۰۰ تخت از تخت های بیمارستانی‌های تحت پوشش تامین اجتماعی استان مازندران افزود: طی همین مدت زمان، تعدادی از همکارانمان در کادر درمان به دلیل ابتلا به ویروس کرونا را بعنوان شهید در راه سلامت از دست دادیم.

دکتر خورشیدی یکی از اتفاقات خوب در راستای پیشگیری از ابتلای بیماران مزمن به ویروس کرونا را اجرای طرح تحویل داروی ۲ ماهه این بیماران به نشانی سکونت بماران دانست و گفت: این طرح که برای اولین بار در کشور رقم خورد با هدف حفظ جان بیماران مزمن که بیشتر در خطر ابتلا هستند، صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه این طرح از ابتدای شیوع کرونا شروع شده است و تا پایان و مهار آن ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: برای اجرای صحیح این طرح بیش از ۳۸ هزار پرونده بیماران مزمن تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در استان به روز شد.

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران ادامه داد: تا به امروز به همت و تلاش همکارانم در اداره کل مدیریت درمان تامین اجتماعی استان بیش از ۶۰ هزار بسته دارویی ۲ ماهه به نشانی منزل تحویل بیماران خاص و مزمن شده است.

دکتر خورشیدی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح تا حد زیادی از عبور و مرور این بیماران به مراکز درمانی جلوگیری شد تا کمتر در خطر ابتلا قرار گیرند.

وی در خصوص تاثیر کرونا بر برنامه ها و فعالیت های عملیاتی بیمارستان ها و مراکز درمانی مدیریت درمان تامین اجتماعی در استان مازندران گفت: با تمامی مشکلات کرونایی به هیچ وجه پروژه های عملیاتی را تعطیل نکرده ایم و همچنان و با تمام قدرت در تلاش هستیم تا این پروژه‌ها را جهت بالا بردن کیفیت خدمات دهی به عزیزان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی افزایش دهیم.

وی افزود: در حال حاضر ۶ بیمارستان در سطح کشور در طرح بیمارستان های کوچک مقیاس قرار دارند که خوشبختانه ۲ بیمارستان حکمت ساری و بوعلی نکا نیز جزو این لیست قرار دارند.

وی در خصوص وضعیت فیزیکی و اجرائی این طرح گفت: در حال حاضر کلنگ زنی و انتخاب پیمانکار صورت گرفته است و برای اجرای این طرح در بیمارستان های مذکور اعتباری بالغ بر ۷۰ میلیارد تومان اخذ شده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران ادامه داد: تکمیل فضای فیزیکی تا ۵۰۰۰ متر برای هر بیمارستان، بازسازی و نوسازی اورژانس بیمارستان و نهایتا افزایش تخت‌های بیمارستانی از جمله برنامه‌های پروژه بیمارستان‌های حکمت ساری و بوعلی نکا است.

وی همچنین افتتاح ساختمان جدید درمانگاه ساری، طرح توسعه، هتلینگ و استانداردسازی اورژانس بیمارستان بابلسر، نصب دستگاه سی تی اسکن در بیمارستان‌های ساری، نکا و بابلسر و تجهیز پست ای سی یو و سی سی یو در بیمارستان منطقه‌ای ولیعصر را از دیگر برنامه‌های آتی مدیریت درمان تامین اجتماعی در مازندران عنوان کرد.

دکتر خورشیدی یکی از مشکلات اساسی در خدمات‌دهی به افراد تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی در استان را کمبود پزشک متخصص در غرب استان بیان کرد و گفت: یکی از مهمترین چالش‌های درمان تامین اجتماعی در استان نبود پزشک متخصص در غرب استان است.

وی افزود: در شهرستان تنکابن درمانگاه منحصر به فرد و استانداری دایر شده که بخاطر کمبود و یا بهتر بگویم نبود پزشک متخصص امکان در خدمات دهی به بازنشستگان عزیز و افراد تحت پوشش سازمان با مشکل رو به رو هستیم.

وی در خصوص بی اعتبار شدن دفترچه تامین اجتماعی در بسیاری از مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان گفت: یکی از کارهای ارزشمند و بزرگ دکتر سالاری به زور کردن تمامی پرداختی های مراکز درمانی طرف قرارداد بخش دولتی و خصوصی بود.

مدیر درمان تامین اجتماعی مازندران ادامه داد: این نگاه با این هدف بازگشت اعتبار از دست رفته دفترچه های تامین اجتماعی صورت گرفت.

کد خبر: 1493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 2 =