برگزاری جشن بزرگ کارگری با حضور مدیرکل تامیناجتماعی کردستان در دیواندره
در سومین روز از گرامیداشت هفته کار و کارگر و با حضور مدیرکل تامین اجتماعی کردستان، جشن بزرگ کارگری و آئین تجلیل از کارگران نمونه در مجتمع تفریحی، گردشگری سپهر تابناک دیواندره برگزار شد.
۱۴۰۴/۰۲/۰۸ | ۱۱:۱۰کد خبر: 68245

به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تامین اجتماعی کردستان، صلاح قریشی در این مراسم که مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان، فرماندار شهرستان دیواندره، تشکلات کارگری و کارفرمایی و جمعی از کارگران واحد های مختلف کارگری حضور داشتند، فرارسیدن این مناسبت ملی را تبریک گفت و افزود: هفته کار و کارگر فرصت مناسبی است که از کارگران زحمت کش که با اعتقاد راسخ و همت والای خود چرخ های صنعت را به گردش در می آورند و کار را عبادت و آن را سرلوحه خود قرار داده تجلیل و قدردانی شود.
وی گفت: کارگران پرچم داران عرصه اقتصاد و سفیران رشد و توسعه اقتصادی و صنعتی هر کشوری هستند و در این راستا هزاران اندیشه خلاق و نو در عرصه تولید و خدمات وجود دارد که رشد و کیفیت تولید و توسعه کشور شاهدی بر این مدعاست .
در حال بارگذاری...
















