۹۳ درصد بودجه شهرداری تهران محقق شد

شهردار تهران گفت: براساس آخرین گزارش دریافتی ۳۴ هزار ۸۲۰ میلیارد تومان کارسازی شده و ۳۵۰ میلیارد تومان هم در دست کارسازی به صورت غیرنقد است که نشان از ۹۳ درصد تحقق بودجه دارد.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از  ایرنا، علیرضا زاکانی  در نخستین جلسه شورای شهر در سال جدید افزود: در سال گذشته ۷۰ درصد بودجه شهرداری محقق شد که امسال این میزان بودجه در راستای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان شکل گرفته است.

وی اظهار داشت: گفتمان خدمت و پیشرفت با مدیریت مشارکتی بر محور مردم و نخبگان در مدیریت شهری پایتخت شکل گرفته که در نوع خود در سال‌های اخیر کم سابقه بود.

زاکانی خاطرنشان کرد: شهر تهران ظرفیت‌های بسیار زیادی دارد و اگر درست حرکت کنیم می‌توانیم کارسازی جدی برای شهر شکل دهیم.

به گفته وی، بودجه نهایی شده سه سقف ۵۰ هزار میلیارد، ۶۰ هزار میلیارد تومان و بالاتر از آن است و ما معتقدیم سقف بودجه ۶۰ هزار میلیاردی عبور خواهیم داشت و گشایش‌های جدی برای شهر ایجاد خواهد شد.

موانع برسر راه عرضه املاک در بورس به زودی برداشته می‌شود

شهردار تهران در بخش دیگری از سخنان خود گفت: گرچه به موانعی هم برخورد کردیم، مثلا در بحث عرضه املاک در بورس به موانعی برخورد شد که در روزهای آینده برداشته می شود،   در  بحث بودجه در بخش نقد ۱۰۰.۴ درصد تحقق و در بخش غیر نقد ۶۳.۵ درصد  تحقق را داشتیم. سال گذشته این عدد در نقد یک سوم امسال بود و عملا ۳.۲ برابر نسبت به سال گذشته پیش افتادیم؛ در ۶ ماهه اول سال گذشته منابع مالی تامین شده حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان است و اگر به سقف ۳۵ هزار میلیارد تومان برسیم حکایت از ۲۲ هزار میلیارد تومان  کارسازی در ۶ ماهه دوم دارد.

وی اظهار داشت: کار دوم تحول مدیریتی بود که تحول بزرگی را در کانون ارزیابی و کارکردهای آن داشتیم و امروز این مدیریت مستقر شده است.

وی اضافه کرد: در حوزه خدمات کارمان را با واکسیناسیون گسترده شروع کردیم. در دوره قبل ۷۰ نقطه از طرف شهرداری به نهادهای مرتبط برای انجام واکسیناسیون داده شده بود. در این دوره علاوه بر  آن نقاط، ۷۲ نقطه‌ با مدیریت شهرداری فعال شد، به طرق مختلف این نقاط تجهیز شد. ضمن اینکه در شهرداری برای واکسیناسیون به سراغ افراد رفتیم و منتظر آنها نماندیم.

زاکانی بیان کرد: همچنین ناظر به نگهداشت شهر، آسفالت و پیراستگی شهر را از طریق مناطق مختلف دنبال کردیم و در خود این مقطع گستره بزرگی از خدمات‌ را ارائه کردیم.

شهردار تهران عنوان کرد: نکته مهم دیگر  شروع فعالیت های مشارکتی بود، فعالیتی که بر پایه مشارکت مردم بر مدار مردم و محور نخبگان است؛   همکاری با دستگاه‌های دیگر از جمله این فعالیت هاست که اولین تجربه در قرار گاه اجتماعی بود؛ یک کار بی نظیری انجام شد و ۲۳۰ مصوبه در ۱۸ جلسه صادر شد که ۸۲ درصد این مصوبات اجرایی شد و حاصل این کار این شد که ۷ هزار معتاد متجاهر جمع آوری و به کمپ ماده ۱۶ منتقل شدند.

تاسیس کمپ ترک اعتیاد برای افراد بالای ۶۵سال و زیر۱۸سال و بانوان برای اولین بار

وی تاکید کرد: برای اولین بار کمپ برای عناصر کبر سن و بالای ۶۵ سال و صغر سن زیر ۱۸ سال و خانم ها و معتادان دارای زخم باز در تهران تاسیس شد.

زاکانی یادآور شد: برای این افراد  اقداماتی از جمله تثبیت هویت، سم زدایی، بازسازی شخصیتی، مهارت آموزی و مواجهه با خانواده ها و اشتغال و اجتماعی شدن آنها انجام می شود. در همین مسیر بالغ بر ۲۹۱ مجموعه ای که از معتادان خرید و فروش می کردند و ۴۱ پلاک قرمز  نیز پلمب شد و برای ساماندهی رود دره فرحزاد تلاش شد که در نتیجه امیدواریم  ادامه بوستان بالای نیایش را امسال افتتاح کنیم تا این صورت زشت را از آن محدوده جمع کنیم.

تشکیل قرارگاه سلامت با هدف توسعه بهداشت در تهران

وی تصریح کرد: اقدام بعدی تشکیل قرارگاه سلامت با هدف توسعه بهداشت در تهران بود چرا که سیستم بهداشتی تهران عقب افتادگی تاریخی نسبت به بخش درمان دارد.

شهردار تهران افزود: قرارگاه مسکن نیز شکل گرفت و در کنار آن مسیری دنبال شد که ایمنی شهر تهران را مورد دقت قرار دهیم، از آنجا که شهردار تهران جانشین وزیر کشور در بحث مدیریت بحران در تهران است، جلساتی را برگزار کردیم و مصوباتی داشتیم.

افزایش ۳۲۵۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی

وی گفت: در بخش حمل و نقل عمومی توانستیم ۱۷۵ دستگاه اتوبوس نو بخریم و با ترمیم مخازن گاز برخی از دستگاه های اتوبوس، حداقل هایی را برای تهران تامین کردیم؛ میراث خوبی از این بابت نداریم چرا که شهر را شورای ششم با ۲۲۵۰ اتوبوس تحویل گرفت در حالی که نیاز شهر ۷ هزار اتوبوس است. هدف گذاری برای افزایش ۳۲۵۰ دستگاه است، به طوری که ۱۳۰۰ دستگاه از طریق بازسازی، ۱۰۰۰ دستگاه که مجوز آن را از کمیسیون زیربنایی دولت  گرفتیم و ۹۰۰ دستگاه که وزارت کشور ۸۰ درصد قیمت آن را تقبل می کند و ما نیز ۲۰ درصد را تامین کرده ایم تا عملا ۳۲۵۰ اتوبوس به ناوگان اضافه شود و در مجموع ۵۵۰۰ دستگاه اتوبوس را در خدمت شهروندان در سال ۱۴۰۱ قرار دهیم.

نوسازی ۵۶۵۰ دستگاه تاکسی

زاکانی بیان کرد:  نوسازی ۵۶۵۰ دستگاه تاکسی  انجام شد و بخش عمده ای از آن وارد چرخه خدمت شد و درباره ۱۰۰۰ دستگاه نیز کارهای لازم انجام‌شده تا وارد چرخه شود.

کمبود ۱۱۰۰ واگن در خطوط مترو

شهردار پایتخت ادامه داد: در بحث مترو نیز  ۷ خط فعلی نیاز به ۲۵۰۰ واگن دارد اما کل واگن های فعال ۱۱۰۰ دستگاه است که دو سوم آن نیاز به اورهال دارد. امیدواریم بتوانیم آنها را اورهال کنیم.

زاکانی خاطرنشان کرد: اگر  ۳۲۵۰ اتوبوس مورد نظر را اضافه کنیم از جنبه توسعه یابندگی فعالیت ما است ولی در حوزه هوشمندسازی مسیر تحولی را دنبال می کنیم؛ فعالیت های  توسعه ای و تحولی مرزهای مشخصی دارد و برای ساماندهی فعالیت ها نیز تلاش می کنیم.

وی عنوان کرد: تبدیل وضعیت ۷ هزار نفر از ایثارگران در دستور کار قرار گرفت و بخشی  انجام شد و برخی دیگر از افراد در حال تبدیل وضعیت هستند.

کاهش تلفات جانی در تصادفات

زاکانی همچنین به کشته های تصادفات پرداخت و گفت: این کشته ها در شروع کار این دوره نسبت به سال گذشته شتاب گرفته بود اما در سه ماهه پایانی سال گذشته ۳۰ درصد کاهش کشته های تصادفات را داشتیم که در مجموع  توانستیم آمار کل سال را ۶ درصد کم کنیم.

کد خبر: 49254

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 4 =