کلینیک دندانپزشکی بیمارستان امیرالمومنین (ع) اهواز آغاز بهکار کرد
۱۴۰۳/۰۳/۲۲ | ۱۵:۰۶کد خبر: 60011

به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابطعمومی سازمان تأمیناجتماعی در این مراسم دکتر هدایتاله عبدیزاده، مدیر درمان تأمیناجتماعی استان خوزستان گفت: برای خدمترسانی هر چه بیشتر به بیمهشدگان گرامی و با هدف ارتقای سطح بهداشت دهان و دندان اقشار تحت پوشش، کلینیک دندانپزشکی بیمارستان امیرالمومنین (ع) با اعتباری بالغ بر ۲ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان و بهرهگیری از ۲ دستگاه یونیت دندانپزشکی آماده بهرهبرداری شده است.
براساس گزارش روابطعمومی مدیریت درمان تأمیناجتماعی خوزستان، عبدیزاده به فعال بودن ۲۳ کلینیک دندانپزشکی در مراکز درمانی تأمیناجتماعی استان خوزستان اشاره کرد و گفت: بهزودی ۳ کلینیک دندانپزشکی دیگر در بیمارستانهای شفاء مسجد سلیمان، شهدای شوشتر و درمانگاه سوسنگرد، با جذب دندانپزشک فعال خواهد شد.
مدیر درمان تأمیناجتماعی استان خوزستان همچنین گفت: با راهاندازی پروژه بیمارستان ۱۶۰ تختخوابی آبادان در آینده نزدیک، کلینیک دندانپزشکی این بیمارستان نیز با ۳ دستگاه یونیت به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی افزود: سال گذشته ۱۶۰ هزار نفر از بیمهشدگان تأمیناجتماعی استان با مراجعه به کلینیکهای دندانپزشکی مراکز درمانی ملکی سازمان تأمیناجتماعی در این استان، از خدمات دندانپزشکی رایگان بهرهمند شدند.
در حال بارگذاری...
















