• راه‌های جلوگیری از شکستگی استخوان‌ها در سالمندان

    یک ارتوپد در گفتگو با آتیه‌آنلاین تشریح کرد:

    راه‌های جلوگیری از شکستگی استخوان‌ها در سالمندان

    استخوان‌ها و ستون فقرات ما همیشه در معرض آسیب‌های فیزیکی و شکستگی هستند و عوامل مختلفی مانند تصادفات، زمین‌خوردن یا افزایش سن می‌تواند موجب آسیب‌پذیرتر شدن آنها شوند. شکستگی استخوانی در ناحیه مچ دست، مهره‌های ستون فقرات به‌ویژه مهره‌های ناحیه کمری و لگن از شیوع بالایی برخوردار است که شدیدترین میزان آن مربوط به شکستگی در استخوان لگن است. شکستگی استخوان لگن واقعا خطرناک است زیرا حدود ۲۰ تا ۵۰ درصد مواردی که دچار شکستگی لگن شدند، در سال اول بعد از شکستگی، این عارضه برایشان منجر به مرگ می‌شود. از سوی دیگر علاوه بر مرگ و میر، ناتوانی و وابستگی ناشی از شکستگی لگن خیلی بالا است؛ ۸۰ درصد موارد ناشی از شکستگی لگن هیچ وقت نمی‌توانند به میزان تحرک قبلی خود بازگردند و در ۵۰ درصد موارد بعد از شکستگی لگن برای راه رفتن به کمک دیگران یا عصا وابسته می‌شوند. بررسی‌ها حاکی از این است که حدود ۷ هزار میلیارد تومان هزینه‌ای است که سالانه به خاطر این موضوع به کشور تحمیل می‌شود و چون جمعیت رو به سالمندی می‌رود، سال به سال این هزینه هم افزایش می‌یابد. اهمیت این موضوع ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر ایمان محمدپور، ارتوپد که در پی می‌آید.

  • چگونگی تغذیه مناسب برای سالمندی سالم

    در گفتگو با یک کارشناس ارشد فیزیو لوژی ورزشی مطرح شد:

    چگونگی تغذیه مناسب برای سالمندی سالم

    دوران سالمندی به دلیل تغییر نیازهای تغذیه‌ای بدن از اهمیت بسزایی برخوردار است. نیاز سالمندان به مواد مغذی متاثر از داروها، بیماری‌ها و پدیده‌های بیولوژیکی دوران میانسالی و سالمندی بوده و در افراد مختلف با یکدیگر متفاوت است. مهمترین توصیه تغذیه‌ای برای این سنین، تهیه غذاهای ساده و کم حجم است به شکلی که تمامی نیازهای فرد به مواد مغذی را تامین کند. انتخاب نوع غذا در برنامه غذایی روزانه هم از اهمیت زیادی برخوردار است. اهمیت تغذیه سالمندان ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با موژان زرگر زاده، کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی که درپی می‌آید.

  • مزایا و معایب لنزهای طبی

    یک چشم‌پزشک در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    مزایا و معایب لنزهای طبی

    لنزهای طبی یا عینک‌های نامرئی برای بسیاری از کسانی که دوربین یا نزدیک‌بین هستند و نمی‌خواهند به طور تمام‌وقت از عینک استفاده کنند کاربرد دارد. این در حالیست که اگرچه این لنزها مشکلات عینک را ندارند اما بهداشت آنها اهمیت زیادی دارد. بررسی‌های انجام شده توسط انجمن چشم پرشکی ایران حاکی از آن است که استفاده مقطعی و کوتاه از لنز مشکلی ندارد و افراد می‌توانند از این لنزها در مهمانی‌ها یا هنگام ورزش‌ با رعایت شرایط خاصی استفاده کنند اما هیچ‌گاه نباید آن را جایگزین عینک کرد زیرا که لنزها خطرات خاص خود را دارند و عوارض استفاده از آنها بسیار زیاد است. اهمیت این لنزها ما را برآن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر امیر علی فرهی، چشم‌پزشک که در ادامه می‌خوانید.

  • تخلیه دیسک با کمک انرژی کوانتوم

    انجام جراحی پیشرفته در بیمارستان تأمین‌اجتماعی خاتم الانبیاء(ص) گنبدکاووس

    تخلیه دیسک با کمک انرژی کوانتوم

    با استفاده از یک روش جراحی پیشرفته و با بهره‌گیری از انرژی کوانتوم، فشارهای عصبی وارده به نخاع مردی ۴۴ ساله که سبب اختلال و محدودیت حرکتی این بیمار شده بود؛ توسط تیم جراحی مغز و اعصاب بیمارستان تأمین‌اجتماعی خاتم‌الانبیاء (ص) گنبدکاووس، با موفقیت حذف شد.

  • ویزیت هزاران بیمار در لحظه توسط هوش مصنوعی

    مدیرعامل انجمن ترویج اینترنت اشیاء و علوم داده مطرح کرد

    ویزیت هزاران بیمار در لحظه توسط هوش مصنوعی

    مدیرعامل انجمن ترویج اینترنت اشیاء و علوم داده، بهره‌مندی از هوش مصنوعی در حوزه پزشکی را انقلابی در عرصه سلامت بیان کرد که در آینده‌ای نزدیک اشکال سنتی درمانی مانند رو در رو شدن یک بیمار با یک پزشک، تغییر می‌کند و هزاران بیمار در آن واحد می‌توانند توسط یک سیستم ویزیت شوند. در نتیجه معتقد است هوشمندسازی موج بزرگی است که می‌آید و به راحتی از همه افراد عبور می‌کند و باید بیاموزیم که چگونه سوار این موج شویم.

  • به ازای هر ۷۰۰ سالمند یک تخت بستری در کشور وجود دارد

    به ازای هر ۷۰۰ سالمند یک تخت بستری در کشور وجود دارد

    یک متخصص طب سالمندی، مراقبت‌های بهداشتی و درمانی سالمندان را به عنوان یک نیاز ضروری مطرح کرد که درحال حاضر به ازای هر ۷۰۰ سالمند یک تخت بستری در کشور وجود دارد که این میزان فاصله عمیقی با کشورهای توسعه یافته دارد و در نتیجه پاسخگویی مناسب به نیازهای بهداشتی و درمانی سالمندان را بسیار مهم بیان کرد که باید در اولویت برنامه‌ریزی‌های نظام سلامت قرار گیرد.

  • پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه عمرانی در ابهر

    مدیرکل درمان تأمین‌اجتماعی استان زنجان اعلام کرد

    پیشرفت ۴۰ درصدی پروژه عمرانی در ابهر

    تا نیمه سال جاری ۵۸۰ هزار نفر از جمعیت استان زنجان معادل ۵۳ درصد تحت پوشش تأمین‌اجتماعی قرار داشته‌اند؛ سازمان تأمین‌اجتماعی تلاش کرده با ارتقای روزافزون ارائه خدمات در حوزه درمان بر میزان رضایتمندی بیمه‌شدگان در زمان استفاده از خدمات درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز تابعه‌اش در زنجان بیفزاید. درباره آخرین وضعیت ارائه خدمات درمانی و برخی طرح‌های جاری چون دارویاری و چالش‌های این حوزه با مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان زنجان به گفت‌وگو نشستیم.

  • برگزاری همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان

    برگزاری همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان

    همایش بهره‌گیری از هوش مصنوعی در ارتقای سلامت سالمندان از سوی ستاد توان‌افزایی سازمان‌های مردم‌نهاد شهرداری تهران با حضور جمعی متخصصان طب سالمندی، کارشناسان متخصص فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، مدیران انجیوها، فعالان استارتاپ‌ها و جمعی از علاقمندان، امروز در ساختمان این ستاد برگزار شد.

  • پذیرش سالانه ۱۱۳ هزار نفر در درمانگاه بانه

    سرپرست یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی اعلام کرد

    پذیرش سالانه ۱۱۳ هزار نفر در درمانگاه بانه

    سرپرست درمانگاه عمومی تأمین‌اجتماعی بانه (کردستان)، واقع شدن این مجموعه را در مرکز شهر، سبب دسترسی آسان مردم به خدمات آن بیان کرد؛ به نحوی که بسیاری از افراد در مواقع بیماری و انجام معاینات دوره‌ای راهی این درمانگاه شده و سالانه ۱۱۳ هزار نفر پذیرش می‌شوند.

  • میگرن، بیماری قرن

    یک متخصص مغز و اعصاب در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    میگرن، بیماری قرن

    میگرن یکی از دردناک ‌ترین انواع سردرد است که باعث ناتوانی بیمار در انجام کارهای روزمره می‌شود. خوشبختانه سردردهای میگرنی بی‌خطر هستند و سلامت بیمار را در آینده تهدید نمی‌کنند ولی حتما باید چاره‌ای برای آن اندیشیده شود. میگرن درمان قطعی ندارد و گرچه با افزایش سن محدودشونده است ولی آنقدر آزاردهنده است که نمی‌توان منتظر بالا رفتن سن ماند و حتما باید کنترل شود. شیوع میگرن به‌طور عمده در دهه سوم تا پنجم زندگی است و تقریبا ۳۵ درصد از مبتلایان بزرگسالان و زنان هستند. اما علائم اولیه میگرن در دوران بلوغ و کمی پس از آن آغاز می‌شود. محققان همواره در تلاش هستند درمان‌هایی بیابند که نه‌تنها عوارض جانبی کمتر، بلکه تاثیرگذاری بیشتری برای بیماران داشته باشند. اهمیت این بیماری ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر بهنام جبه‌داری، متخصص مغز و اعصاب که در پی می‌آید.

  • تصادفات رانندگی؛ سومین عامل مرگ‌ومیر در کشور

    سالانه ۷ هزار میلیارد تومان خرج درمان مجروحان تصادفات می‌شود

    تصادفات رانندگی؛ سومین عامل مرگ‌ومیر در کشور

    تصادفات جاده‌ای رخدادی است که هربار با شروع سال جدید و تعطیلات نوروزی در صدر اخبار قرار می‌گیرد و تا پایان سال، آمارهای نگران کننده‌ای را رقم می‌زند. تصادفات رانندگی، پس از بیماری‌های قلبی‌عروقی و سرطان، سومین عامل مرگ‌ومیر در کشور شناخته شده و مهمترین علل معلولیت نیز به‌شمار می‌رود.

  • بیماری صرع قابل کنترل است

    در گفتگو با یک متخصص مغز و اعصاب مطرح شد:

    بیماری صرع قابل کنترل است

    صرع اختلال مغزی است که در آن سلول‌های عصبی پیام‌های غیرطبیعی دریافت می‌کنند و عوارض و رنج زیادی را برای بیماران به‌وجود می‌آورند. آخرین بررسی‌ها حاکی از این است که در ایران به ازای هر هزار نفر، ۱۷ نفر مبتلا به صرع وجود دارد و این در حالیست که تعداد مبتلایان در ایران ۲ تا ۳ برابر متوسط آمار جهانی است . این بیماران در صورت درمان مناسب می‌توانند مانند دیگران فعالیت‌های اجتماعی داشته باشند و ابتلا به این بیماری با زندگی فردی، تشکیل خانواده، فرزندآوری هم مغایرتی ندارد. افرایش این بیماری ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر امیر حسین ، صدوقی متخصص مغز و اعصاب که در پی می‌آید.

  • زخم معده، یک بیماری شایع و خطرناک

    در گفتگو با یک متخصص بیماری‌های گوارشی مطرح شد

    زخم معده، یک بیماری شایع و خطرناک

    زخم معده یکی از بیماری‌های شایع دستگاه گوارش است که حدود نیمی از مردم دنیا و 75 درصد از مردم ایران به آن مبتلا هستند. این بیماری که با درد شدید در ناحیه شکم همراه است باعث ناراحتی بیمار می‌شود. یکی از اصلی‌ترین و شایع‌ترین عوامل ایجاد بیماری زخم معده، باکتری هلیکوباکتر پیلوری است و این در حالی است که این باکتری به عنوان یک فلور طبیعی در داخل معده انسان وجود دارد. این در حالی است که با تغییر شیوه زندگی، اجتناب از محرک‌های استرس‌زا و تغذیه سالم می‌توان این بیماری را کنترل کرد. آمار روز افزون این بیماری در کشور ما را بر آن داشت تا گفتگویی داشته باشیم با دکتر علیرضا دینداری، متخصص بیماری‌های گوارشی که در پی می‌آید.

  • آلرژی فصلی، یک بیماری شایع با عوارض مختلف

    در گفتگو با یک متخصص آسم و آلرژی مطرح شد:

    آلرژی فصلی، یک بیماری شایع با عوارض مختلف

    آلرژی فصلی یا تب یونجه یکی از حساسیت‌های شایع است که معمولاً در فصل‌های بهار، تابستان و پاییز، هنگامی که گیاهان گرده‌افشانی می‌کنند، بیشتر مشاهده می‌شود. این نوع حساسیت از استنشاق گرده گیاهان به‌وجود می‌آید. درختان و گیاهانی که در فصل تابستان گرده افشانی می‌کنند. عامل این بیماری هستند و این در حالی است که این بیماری دارای علایم آزاردهنده‌ای است که شدت و میزان آن در هر فردی نسبت به فرد دیگر متفاوت است. تنها راه در امان ماندن از این بیماری پرهیز از قرار گرفتن در معرض آلرژن‌ها است.

  • دیابت، رعایت نظم غذایی یا تسلیم درباره وسوسه خوراکی‌ها

    دو سوم مبتلایان به دیابت از بیماری خود اطلاع ندارند

    دیابت، رعایت نظم غذایی یا تسلیم درباره وسوسه خوراکی‌ها

    آیا تاکنون هوس خوردن یک خوراکی را کرده‌اید اما یک بیماری مرموز و خطرناک شما را از این کار بازداشته است؟ این زندگی دائمی مبتلایان به دیابت است. دیابت یک بیماری مرموز و مخفی است که معمولاً علائمی ندارد و فرد مبتلا پس از مراجعه به پزشک متوجه بیماری‌اش می‌شود. طبق گزارش روابط عمومی انجمن اطلاع‌رسانی دیابت (گابریک)، تعداد افراد مبتلا به این بیماری در ایران بیش از ۷.۵ میلیون نفر برآورد شده است. امروزه بیماری دیابت با روند افزایشی در سراسر جهان روبه‌رو است، بر اساس آمار جهانی در حال حاضر حدود ۳۵۰ میلیون نفر مبتلا به دیابت هستند و این آمار تا سال ۲۰۵۰ به حدود ۶۰۰ میلیون نفر خواهد رسید. در واقع حدود ۱۰ درصد افراد در جهان دیابت دارند و دو سوم این افراد نمی‌دانند که مبتلا به دیابت هستند.

  • پلی‌کلینیک تأمین‌اجتماعی سنندج؛ بزرگترین درمانگاه سرپایی کردستان

    سرپرست یک مرکز ملکی اعلام کرد:

    پلی‌کلینیک تأمین‌اجتماعی سنندج؛ بزرگترین درمانگاه سرپایی کردستان

    سرپرست پلی‌کلینیک تخصصی تأمین‌اجتماعی سنندج این مجموعه را بزرگ‌ترین مرکز درمانی سرپایی تأمین‌اجتماعی در استان برشمرد که به واسطه برخورداری از پزشکان عمومی و متخصصان، بیماران این پلی‌کلینیک را در اولویت انتخاب خود قرار می‌دهند و ماهانه حدود ۱۳ هزار بیمار به این مرکز مراجعه می‌کنند.  

  • درمانگاه شماره ۳ کرمان؛ شلوغ‌ترین مرکز درمان سرپایی استان

    رئیس یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

    درمانگاه شماره ۳ کرمان؛ شلوغ‌ترین مرکز درمان سرپایی استان

    رئیس درمانگاه شماره ۳ کرمان این مرکز درمانی را یکی از شلوغ‌ترین درمانگاه‌های سرپایی سطح استان برشمرد و با توجه به مراجعه بیماران از سراسر استان و حتی استان‌های همجوار، تعداد مراجعه سالانه به درمانگاه را ۱۲۴ هزار بیمار بیان کرد.  

  • دیدار معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی با خانواده شهید برهان‌نژاد و عیادت از مصدومان حادثه تروریستی کرمان

    دیدار معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی با خانواده شهید برهان‌نژاد و عیادت از مصدومان حادثه تروریستی کرمان

    در پی شهید و مجروح شدن تعدادی از هموطنان در حادثه تروریستی گلزار شهدای کرمان و بستری شدن تعدادی از مصدومان این حادثه در بیمارستان تأمین‌اجتماعی کرمان، معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی با سفر به استان کرمان ضمن عیادت از مصدومان این حادثه در بیمارستان پیامبر اعظم (ص) کرمان، در دیدار با خانواده شهید زهرا برهان‌نژاد و همکاران وی، شهادت این همکار صدیق و مؤمن سازمان را به آنان تبریک و تسلیت گفت.

  • عیادت رئیس‌جمهور از مجروحان جنایت تروریستی کرمان

    عیادت رئیس‌جمهور از مجروحان جنایت تروریستی کرمان

    در پی حادثه تروریستی بعدازظهر روز چهارشنبه ۱۳ دی در گلزار شهدای کرمان، رئیس‌جمهور روز جمعه با سفر به استان کرمان، از تعدادی از مجروحان این جنایت تروریستی در بیمارستان تأمین‌اجتماعی پیامبر اعظم (ص) کرمان عیادت و از خداوند متعال شفای عاجل آنان را مسئلت کرد.

  • کدام سرطان‌ها در ایران بیشتر شایع‌اند؟

    دانشیار گروه رادیوآنکولوژی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح کرد:

    کدام سرطان‌ها در ایران بیشتر شایع‌اند؟

    آخرین بررسی‌های اداره بیماری‌های غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نشان می‌دهد سالانه ۳۵۰ هزار مرگ در کشور رخ می‌دهد که حدود ۲۵۰ هزار مورد به دلیل بیماری‌های غیرواگیر است که در این میان سرطان‌ها رتبه سوم بروز مرگ و میرهای غیرواگیر ( ۱۰ تا ۱۵ درصد از مرگ‌ها) را به خود اختصاص می‌دهند. امروزه سرطان نه تنها نام ترسناکی نیست بلکه بیشتر انوع سرطان‌ها به بیماری‌های قابل درمانی تبدیل شده‌اند که اگر در مراحل اولیه کشف و پیدا شوند و به سرعت تحت بهترین روش‌های درمانی قرار بگیرند، شانس درمان و کنترل آنها بسیار زیاد است.

  • انتقال بیماران نیازمند به جراحی به بیمارستان فاطمه‌الزهرا (س) با بالگرد

    انتقال بیماران نیازمند به جراحی به بیمارستان فاطمه‌الزهرا (س) با بالگرد

    مسئول اتاق عمل بیمارستان تأمین‌اجتماعی فاطمه‌الزهرا (س) نجف‌آباد، این مرکز را تنها بیمارستان در غرب استان اصفهان برشمرد که علاوه بر مردم منطقه، بسیاری از ساکنان شهرها و مناطق اطراف نیز از خدمات آن بهره‌مند و با توجه به استقرار پد بالگرد در این مرکز، بیماران اورژانسی و نیازمند به جراحی به این مرکز منتقل می‌شوند.

  • کاربرد اسیدهای چرب (ویتامین F) در پیشگیری از بیماری‌ها

    در گفتگو با یک داروساز سازمان تامین اجتماعی مطرح شد:

    کاربرد اسیدهای چرب (ویتامین F) در پیشگیری از بیماری‌ها

    ویتامین F بر خلاف نامش، یک ویتامین نیست، بلکه شامل دو نوع چربی به نام‌های آلفا لینولنیک اسید (ALA) و لینولئیک اسید (LA) است که برای بسیاری از عملکردهای متفاوت بدن مهم بوده و در سلامت قلب و مغز نیز بسیار موثر است به طوریکه زندگی بدون وجود این چربی‌ها، امکانپذیر نیست.

  • وسواس فکری، یک اختلال عصبی آزاردهنده

    در گفتگو با یک رفتارشناس و آسیب‌شناس اجتماعی مطرح شد:

    وسواس فکری، یک اختلال عصبی آزاردهنده

    وسواس نوعی اختلال اضطرابی است که موجب اختلال واکنش‌های مغزی و رفتاری می‌شود؛ هنگام اضطراب، مغز احساس می‌کند در معرض خطر است بنابراین به افراد می‌گوید که واکنش نشان دهند. وسواس فکری، اختلال عصبی رایجی است که مانند وسواس، نخست با دو مشخصه‌ تکرار فکرهای وسواسی و اعمال ناشی از اجبار بروز پیدا می‌کند. افکاری که موجب ایجاد وسواس فکری می‌شوند بسیار آزاردهنده بوده و فرد مبتلا را به شدت به خود درگیر می‌کنند. روش‌های درمان وسواس فکری ممکن است پیچیده یا طاقت‌فرسا باشند، اما بسیاری از مردم متوجه می‌شوند که وقتی با وسواس‌های خود مواجه می‌شوند، در نهایت اضطراب آنها بهبود می‌یابد یا از بین می‌رود.

  • بیش‌فعالی چیست و راه‌های تشخیص و درمان آن چگونه است؟

    یک روانشناس اجتماعی در گفتگو با آتیه‌آنلاین توضیح داد:

    بیش‌فعالی چیست و راه‌های تشخیص و درمان آن چگونه است؟

    بیش‌فعالی نوعی اختلال رفتاری رشدی است که باعث بروز واکنش‌های تکانشی، اختلال در یادگیری و فعالیت‌های فیزیکی بیش از اندازه شده و با برخی رفتارهای غیرعادی همراه است. اختلال نقص توجه بیشتر در کودکان تشخیص داده می‌شود. با این حال، این اختلال در بزرگسالان نیز مشاهده شده و می‌تواند زندگی فردی و اجتماعی شخص را با معضلاتی جدی مواجه کند. این اختلال یکی از شایع‌ترین بیماری‌های روانی عصبی در کودکی و نوجوانی است. این در حالی است که پیشگیری و تشخیص زودهنگام، زمینه مداخلات به موقع درمانی را فراهم می‌آورد که این کار علاوه بر جلوگیری از پیشرفت بیماری، از عوارض بعدی آن هم جلوگیری می‌کند.

  • از صفر تا صد خال پوستی، خطرات و درمان‌ها

    در گفتگو با یک متخصص بیماری‌های پوست و مو تشریح شد:

    از صفر تا صد خال پوستی، خطرات و درمان‌ها

    خال یک رشد طبیعی پوست است و زمانی ایجاد می‌شود که سلول‌های تولیدکننده رنگدانه به صورت گروهی رشد کنند. آنها به صورت لکه‌های کوچک و تیره یا گاهی برجستگی‌های کوچک گوشتی روی پوست ظاهر می‌شوند. خال‌ها می‌توانند در طیف وسیعی از رنگ‌ها، شکل‌ها و اندازه‌های مختلف ظاهر شوند. معمولا خال‌ها در دوران کودکی و اوایل نوجوانی ظاهر می‌شوند و بیشتر آنها بی‌ضرر هستند. اما اگر سایز آنها تغییر کرد و یا زخم شدند بهتر است به پزشک یا متخصص پوست مراجعه کنید.

  • درمانگاه شماره ۲ کرمان؛ نیازمند گسترش خدمات تخصصی پزشکی

    رئیس یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی اعلام کرد:

    درمانگاه شماره ۲ کرمان؛ نیازمند گسترش خدمات تخصصی پزشکی

    رئیس درمانگاه شماره ۲ کرمان با توجه به واقع شدن این مرکز درمانی در منطقه محروم شهر کرمان، میزان استقبال از خدمات درمانگاه را بسیار چشمگیر بیان کرد و به دلیل افزایش بار مراجعه به درمانگاه در سال‌های اخیر، گسترش خدمات تخصصی را ضروری دانست.

  • مراجعه بیماران ۳ شهرستان به درمانگاه بافت

    سرپرست یک مرکز ملکی تأمین‌اجتماعی اعلام کرد

    مراجعه بیماران ۳ شهرستان به درمانگاه بافت

    سرپرست درمانگاه تأمین‌اجتماعی بافت (کرمان) گستره پوشش درمانی این مجموعه را بسیار وسیع بیان کرد؛ به نحوی که ساکنان سه شهرستان خدمات خود را از این مرکز دریافت می‌کنند و ماهانه حدود ۶۰۰۰ نفر به این درمانگاه مراجعه و ویزیت می‌شوند.

  • ورزش‌های مناسب برای بیماران مبتلا به  پوکی استخوان

    یک کارشناس ارشد آسیب‌شناسی ورزشی در گفتگو با آتیه‌آنلاین مطرح کرد:

    ورزش‌های مناسب برای بیماران مبتلا به پوکی استخوان

    ورزش سبب افزایش ذخیره‌سازی توده استخوانی می‌شود و نه تنها می‌تواند سرعت از دست رفتن توده استخوانی را کم کند و آن را به تأخیر بیندازد بلکه می‌تواند از بروز آن هم پیشگیری کند. متاسفانه بسیاری از کسانی که دچارپوکی استخوان می‌شوند، نه تنها سراغ ورزش و فعالیت جسمی نمی‌روند، بلکه حتی آن را خطرناک و دردسرساز هم می‌دانند. برای همین هم ترجیح می‌دهند زندگی بی‌تحرکی داشته باشند تا مشکلی برایشان پیش نیاید. این در حالی است که بیماران مبتلا به پوکی استخوان باید در شروع، خیلی کنترل‌شده و ملایم ورزش را تحت نظر مربی آغاز کنند تا جلوی پیشرفت بیماری را بگیرند.

  • روش‌های نگهداشت پزشکان و اجرای طرح دارویاری

    مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان قزوین بررسی کرد:

    روش‌های نگهداشت پزشکان و اجرای طرح دارویاری

    در حال حاضر از جمعیت یک میلیون و۳۰۰ هزار نفری استان قزوین حدود ۶۷ درصد جمعیت، معادل ۸۶۶ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین‌اجتماعی قرار دارند که ۲۷۱ هزار نفر بیمه‌شده اصلی، ۸۹ هزار و ۳۰۰ خانوار مستمری‌بگیر را شامل می‌شوند که از خدمات درمانی ارائه شده در مراکز درمانی و دو بیمارستان ملکی در شهرهای قزوین و تاکستان استفاده می‌کنند. با مدیر درمان تأمین‌اجتماعی استان قزوین درباره روند ارائه خدمات، اجرای طرح دارویاری، چالش‌های نگهداشت پزشکان و اجرای پروژه‌های عمرانی گفت‌وگویی انجام دادیم که در ادامه می‌خوانید.

  • چگونه از بیماری‌های قلبی عروقی اجتناب کنیم؟

    رئیس پیشین اداره بیماری‌های قلبی وزارت بهداشت در گفتگو با آتیه‌آنلاین توضیح داد:

    چگونه از بیماری‌های قلبی عروقی اجتناب کنیم؟

    بیماری‌های قلبی عروقی یکی ازبیماری‌های شایع در دنیاست که سالانه ۲/۱۷ میلیون نفر را به کام مرگ می‌کشاند، از این تعداد ۷/۲ میلیون نفر به علت بیماری ایستمیک قلبی، ۵/۵ میلیون نفر به علت بیماری عروق مغزی ۳/۳ میلیون نفر به دلیل فشار خون بالا و بقیه به علت‌های دیگر، فوت می‌کنند.‏ از اینرو شناخت راه‌های پیشگیری از این بیماری بسیار مهم است در کشور ما نیز ۳۸ درصد مرگ‌ها و ۲۳ درصد از ناتوانی‌های جسمی به علت بیماری‌های قلبی عروقی است. این بیماری‌ها که اولین علت مرگ و میر در کشورهای پیشرفته شناخته شده، متاسفانه در کشورهای در حال توسعه به سرعت رو به گسترش است.