تعیین مشاور امینت ویژه آمریکا در ارتباط با پرونده «نورد استریم-۲»
۱۴۰۰/۰۵/۲۰ | ۰۶:۱۷کد خبر: 14619

به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روسیا الیوم، «آنتونی بلینکن»، وزیر خارجه آمریکا از انتصاب «آموس هوکشتاین» دیپلمات سابق، به عنوان مشاور ارشد امنیت انرژی برای مدیریت پرونده پروژه گاز «نورد استریم-۲» خبر داد.
بلینکن در بیانیهای درباره ماموریت هوکشتاین گفت: «وظیفه مستقیم وی اجرای اقدامات برای کاهش خطرات خط لوله گاز نورد استریم-۲ خواهد بود».
بر این اساس، مشاور جدید در راستای توسعه و اجرای استراتژی جامع آمریکا برای تقویت امنیت جهانی انرژی به ویژه در اروپای شرقی و مرکزی فعالیت خواهد کرد.
وی افزود: «انتصاب هوکشتاین نشاندهنده اراده کاخ سفید برای استفاده از روش های دیپلماتیک به منظور اطمینان از امنیت منابع انرژی در مرحله حساس کنونی و مقابله با تلاشهای کرملین برای استفاده از انرژی به عنوان یک سلاح ژئوپلیتیک است».
در حال بارگذاری...











