آمریکا حاضر به کنار گذاشتن اجزای سیاست فشار حداکثری نیست

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به دعوت دبیر کل سازمان ملل از طرفین برجام برای اجرای تعهدات، گفت: یکی از علل اجرای ناقص قطعنامه به اقدام غیرقانونی آمریکا باز می‌گردد و ایران همچنان به مفاد این قطعنامه پایبند است و اقدامات خود را در چارچوب بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام که ضمیمه قطعنامه ۲۲۳۱ است، تنظیم می‌کند اما آمریکا حاضر نیست اجزای سیاست فشار حداکثری خود را کنار بگذارد.

به گزارش آتیه آنلاین به نقل از خانه ملت، ابوالفضل عموئی با یادآوری نشست اخیر شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره اجرای قطعنامه ۲۲۳۱ و تاکید بر بازگشت آمریکا و ایران به این توافق و لغو تحریم ها علیه تهران، گفت: دبیر کل سازمان ملل طبق  قطعنامه ۲۲۳۱ این سازمان موظف  است که به صورت دوره‌ای درباره اجرای این قطعنامه گزارش دهد. گزارش اخیر دبیر کل هم شامل این نگاه بود که قطعنامه ۲۲۳۱ با خروج غیرقانونی آمریکا از تعهدات در برجام به صورت دقیق اجرا نمی‌شود و بر همان اساس طرفین را به اجرای تعهدات دعوت کرد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: یکی از علت‌های اصلی اجرای ناقص قطعنامه به اقدام غیرقانونی آمریکا باز می‌گردد. جمهوری اسلامی ایران همچنان به مفاد این قطعنامه پایبند است و اقدامات خود را در چارچوب بندهای ۲۶ و ۳۶ برجام که ضمیمه قطعنامه ۲۲۳۱ است، تنظیم می‌کند و در همین چارچوب مذاکرات وین را بین ایران و ۴+۱ پذیرفت تا شروط بازگشت ایالات متحده به توافق هسته‌ای را تعیین کند اما آمریکا تا این لحظه نشان داده که حاضر نیست اجزای سیاست فشار حداکثری خود را کنار بگذارد.

وی اضافه کرد: سیاست فشار حداکثری به ایران هرچند برای همه نخبگان آمریکایی یک سیاست شکست خورده شناخته شده اما اجزای آن مانند تحریم‌ها مورد تعلق خاطر آمریکا است و بر همین اساس ما با پایبندی به قطعنامه ۲۲۳۱ نشان دادیم که طرف مقابل تعهدات خود را اجرا نکرده و به آنها پایبند نیست.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، افزود: دبیر کل سازمان ملل باید فشارهای خود را بر طرف غربی از جمله آمریکا که اجرای دقیق این قطعنامه را با مشکل مواجه کرده، افزایش دهد تا به تعهدات خود برگردند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: روند مذاکرات وین نیز هنوز به نتایج مورد نظر جمهوری اسلامی ایران نرسیده و تا هنگامی که آمریکا حاضر به لغو تحریم‌های برجامی و بعد از برجام نشود، نباید انتظار داشت که ایران اجازه ورود آنها را به توافق به عنوان یکی از اعضا دهد.

کد خبر: 20778

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 1 + 4 =