تلاش برای سرعت بخشیدن به تعمیرات نیروگاهی

مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی ایران گفت: ۶۹ هزار مگاوات ظرفیت واحدهای نیروگاهی برق حرارتی تا نیمه خردادماه و بعد از پایان تعمیرات وارد مدار خواهد شد.

به گزارش آتیه آنلاین ایرنا نوشت: محسن طرزطلب در مراسم رونمایی از پروژه‌های صنعت آب و برق در هفته سوم پویش هر هفته  الف ب-ایران که به صورت ویدئو کنفرانس از محل ستاد وزارت نیرو برگزار شد، افزود: اکنون تعمیرات واحدهای نیروگاهی به سرعت درحال انجام است و تلاش می‌شود تا قبل از پیک بار این امر پایان یابد.

وی ادامه داد: ۶۰ روز فرصت است تا تعمیرات نیروگاهی در ۵۸۲ واحد نیروگاهی در سطح ۲۹ نیروگاه به اتمام برسد.

مدیرعامل شرکت برق حرارتی خاطرنشان ساخت: ۸ هزار مگاوات از تعمیرات نیروگاهی باقی مانده که تلاش می شود ۷ هزار مگاوات آن تا پایان اردیبهشت به اتمام برسد.

طرز طلب در ادامه به رونمایی از نخستین روتور توربین بخار نیروگاهی اشاره کرد و گفت: مهمترین ویژگی این رونمایی آن است که برای بار نخست درشرکت تعمیرات نیروگاهی ایران محقق شده است.

وی ادامه داد: اکنون و با این رونمایی امکان ساخت انواع توربین های نیروگاهی و روتور در این شرکت فراهم شده است.

مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی افزود: همچنین امکان تعمیر انواع نیروگاه‌های کشور در این شرکت فراهم شده است.

همچنین رضااردکانیان وزیر نیرو در مراسم رونمایی از این روتور گفت: اهمیت این رونمایی کمتر از هزینه ای که صرفه جویی می کند نیست و این باعث افتخار است.

وی افزود: کار بسیار ارزنده ای است که توسط متخصصان، مدیران و تکنسین های در شرکت تعمیرات نیروگاهی به سرانجام رسیده است.

این روتور توربین ۸۲.۵ مگاواتی توسط متخصصان شرکت تعمیرات نیروگاهی ایران ساخته شده است، البته برای خرید خارج توربین یاد شده باید ۹۰۰ میلیارد ریال (حدود سه میلیون یورو) برای تامین ارز مورد نیاز اختصاص می‌یافت که با ساخت داخل این روتور، همه هزینه‌های صرف شده به ۳۵۰ میلیارد ریال کاهش یافته است.

دور اسمی این توربین سه هزار دور در دقیقه، تعداد مراحل پره ۱۹ ردیف، تعداد پره ۲ هزار و ۵۳۹ عدد، فشار اسمی بخار ورودی ۸۶.۱۸ بار و دمای اسمی بخار ورودی ۵۱۰ درجه سانتی‌گراد است.

۶۲ روستای کشور برق‌دار شدند

مراسم اتصال ۶۲ روستا به شبکه برق و رونمایی از یک هزار و ۷۵۰ میلیارد ریال پروژه صنعت آب و برق امروز برگزار شد.

در مراسم امروز، پروژه برق‌رسانی به ۶۲ روستا در ۱۶ استان‌ اردبیل، ایلام، آذربایجان‌شرقی، آذربایجان‌غربی، کرمان، خراسان‌جنوبی، خراسان‌رضوی، خراسان‌شمالی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، مازندران، قزوین، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و یزد با جمعیت تحت پوشش ۹۳۱ خانوار با حضور رضا اردکانیان وزیر نیرو به بهره‌برداری رسید.

مهم‌ترین پروژه این هفته‌ پویش، رونمایی از نخستین روتور توربین بخار ساخت ایران است که با ۶ متر طول و ۱۵ تن وزن، تعداد دو هزار و ۵۱۹ عدد پره دارد.

این پروژه به روش مهندسی معکوس و تولید داخل بوده که با سرمایه‌گذاری ۳۵ میلیارد تومانی رونمایی شد.

همچنین هشت پروژه آماده افتتاح، چهار پروژه برای اصفهان، دو پروژه سهم استان چهارمحال و بختیاری و یک پروژه نیز در استان تهران به صورت ویدئوکنفرانسی به بهره‌برداری رسید.

چهار پروژه آماده افتتاح صنعت برق در استان اصفهان شامل نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی طالخونچه، نیروگاه خورشیدی یک مگاواتی زادافشار، بخشی از اتصالات ۶۳ کیلوولت هسنیجه و خط ۶۳ کیلوولت سپاهان است که در شهرستان‌های اصفهان، نجف‌آباد و طالخونچه با هدف تامین برق پایدار و مطمئن برای مشترکان صنعتی، تغذیه پست‌های ۶۳ کیلوولت شهرک صنعتی علویجه، سیمان ساروج و هسنیجه افتتاح شد.

پروژه‌ تصفیه‌خانه آب سامان با ظرفیت ۱۲۰ لیتر در ثانیه، دو هزار و ۷۰۰ متر لوله خط انتقال آب خام، پنج هزار و ۵۰۰ متر خط انتقال آب پاک از تصفیه‌خانه به مخازن شهر و مخازن آب به ظرفیت هزار مترمکعب با اعتبار ۵۱ میلیارد تومان و ۳۰ هزار نفر جمعیت تحت پوشش در شهرستان سامان و پروژه احداث ۲ بی ۶۳ کیلوولت در پست فارسان برای تغذیه به پست ۶۳ کیلوولت دشتک و با هدف تامین برق پایدار برای مشترکان صنعتی، خانگی و تجاری و تغذیه پست سیار دشتک، دو پروژه در استان چهارمحال و بختیاری افتتاح شد.

کد خبر: 13772

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 9 + 3 =