• ترجیح مزایای غیرپولی برای کارکنان از راه‌ دور

    چرا برخی دورکاری را ترجیح می‌دهند؟

    ترجیح مزایای غیرپولی برای کارکنان از راه‌ دور

    زمانی که همه‌گیری کرونا باعث شد تا بسیاری از محدودیت‌ها اعمال شود، شرکت‌ها نیز کار از راه دور را تشویق کردند. اما با از بین رفتن همه‌گیری و با توجه به فضای شکوفایی اقتصادی پس از آن، سیاست‌های حضور درمحل کار دوباره رونق گرفته است. اکنون بسیاری از شرکت‌ها کارکنان خود را تشویق به حضور در محل کار می‌کنند و برخی نیز این حضور را اجباری کرده‌اند. برای بسیاری، امکان کار از خانه به خودی خود یک مزیت شغلی قابل‌ توجه است؛ اما مزیت کار از راه دور چیست و چرا برخی از کارکنان دورکاری یا کار ترکیبی را با دستمزد کمتر ترجیح می‌دهند؟

  • سیل شدید اسپانیا را درنوردید

    حداقل ۶۲ نفر کشته شدند؛

    سیل شدید اسپانیا را درنوردید

    سیل شدید شرق و جنوب اسپانیا را درنوردید؛ این بدترین فاجعه مرتبط با سیل در اسپانیا از سال ۱۹۹۶ است. آمار نهایی تلفات پس از این سیل ناگهانی هنوز مشخص نیست اما تعداد مفقودین بالاست. در برخی از مناطق این کشور هشدار قرمز برای بارندگی شدید صادر شده است و انتظار می‌رود آب و هوای نامساعد ادامه داشته باشد. اسپانیا در سال‌های اخیر با طوفان‌های پاییزی مشابهی مواجه بوده است و دانشمندان می‌گویند بدتر شدن رویدادهای شدید آب و هوایی احتمالاً ناشی از تغییرات آب و هوایی و اقلیم زمین است.

  • درآمد پایه همگانی چیست؟

    مآثر در افزایش رفاه اما بی‌تاثیر بر بهروری؛

    درآمد پایه همگانی چیست؟

    «درآمد پایه همگانی» شکلی از تامین اجتماعی است که بدون هیچ گونه الزامات کاری یا شرایط رفتاری، حداقل درآمد را برای همه تضمین می‌کند. این برنامه با سایر برنامه‌های رفاهی که اغلب هدفمند، مشروط و بوروکراتیک هستند متفاوت است. هدف «درآمد پایه همگانی» ارائه یک سطح اساسی از امنیت اقتصادی و استقلال برای همه افراد، صرف‌نظر از شرایط آنها است. به‌نظر می‌رسد اجرای چنین برنامه‌ای به دلیل تغییر ماهیت کار، افزایش اتوماسیون و هوش مصنوعی، تداوم فقر و نابرابری، و محدودیت‌های سیاست‌های اجتماعی موجود مورد نیاز است. اما آیا اجرای این طرح با چنین ویژگی‌هایی لزوما به بهبود وضعیت بازار کار یا اهداف مورد نظر دیگر خواهد رسید؟

  • کمبود نیروی کار و مهارت‌های مورد نیاز در اتحادیه اروپا

    کمبود نیروی کار و مهارت‌های مورد نیاز در اتحادیه اروپا

    در اروپا کمبود کارگران ماهر رو به افزایش است و مشاغل برای مدت طولانی خالی می‌مانند. کمبود کارگران ماهر به یک موضوع کلیدی برای ذینفعان مختلف تبدیل شده است، زیرا نه تنها جذب و حفظ کارمندان دشوار است، بلکه به عنوان یک مانع مهم در برابر نوآوری شرکت‌ها نیز دیده می‌شود. کارفرمایان دلایل مختلفی را برای کمبود مهارت ذکر می‌کنند؛ از جمله این دلایل شامل فقدان متقاضیان واجد شرایط و فاقد صلاحیت است. برای رسیدگی به این چالش‌ها و آماده‌سازی نیروی کار، کمیسیون اتحادیه اروپا بر نیاز به سرمایه‌گذاری در طرح‌های ارتقاء مهارت و مهارت مجدد تاکید کرده است.

  • نقش هوش مصنوعی و رباتیک در ارتقای سیستم‌های سلامت

    ایده‌های علمی تخیلی به واقعیت نزدیک می‌شوند؛

    نقش هوش مصنوعی و رباتیک در ارتقای سیستم‌های سلامت

    سیستم‌های مراقبت‌ بهداشتی برای همه ذینفعان پیچیده و چالش‌برانگیز هستند، اما هوش مصنوعی زمینه‌های مختلف از جمله مراقبت‌های بهداشتی را با پتانسیل بهبود مراقبت از بیمار و کیفیت زندگی متحول کرده است. پیشرفت‌های سریع هوش مصنوعی می‌تواند مراقبت‌های بهداشتی را با ادغام آن در عمل بالینی متحول کند. کاربرد هوش مصنوعی در کنار رباتیک به پزشکان در درمان مستقیم بیماری‌ها یاری می‌رساند و می‌تواند با تاثیرگذاری بر زندگی افراد آنها را از نیاز به درمان در امان نگاه دارد.

  • خطرات کلیدی جدید، بیمه‌شدنی نیستند

    وضعیت صنعت بیمه در مواجهه با ریسک‌های جدید؛

    خطرات کلیدی جدید، بیمه‌شدنی نیستند

    همانطور که چشم‌انداز ریسک‌ها پیچیده‌تر می‌شود، مدیران ریسک نقش گسترده‌تری را در سازمان‌های بیمه به عهده می‌گیرند. نگرانی‌ها در مورد بیمه‌پذیری در حال افزایش است؛ طبق نظرسنجی «انجمن مدیریت ریسک اروپایی» بیش از نیمی از مدیران ریسک بر این باورند که برخی از خطرات، فعالیت‌ها یا مکان‌ها در آینده نزدیک غیرقابل بیمه خواهند شد. در بحبوحه چنین وضعیتی بیمه‌گران در حذف ریسک‌های نوظهور از لیست شمول بیمه خود بسیار سریع عمل می‌کنند و ریسک‌های جدید، به‌ویژه خطرات مربوط به تغییرات آب و هوایی را فورا کنار می‌گذارند.

  • تحول مدیریت بازنشستگی، با هوش مصنوعی

    فناوری در خدمت صندوق‌های بازنشستگی قرار می‌گیرد:

    تحول مدیریت بازنشستگی، با هوش مصنوعی

    بر اساس گزارش مؤسسه تحقیقاتی آمریکاییِ مرسر سی‌اف‌ای، ثابت شده است که هوش مصنوعی (AI) می‌تواند در زمینه مدیریت بازنشستگی تغییرات اساسی ایجاد کند و منجر به صرفه‌جویی در هزینه و نتایج سرمایه‌گذاری بهتر برای مستمری‌بگیران شود.

  • پنج کشور با بهترین نظام‌های تامین اجتماعی

    درس‌های کلیدی برای سیستم‌های حمایتی؛

    پنج کشور با بهترین نظام‌های تامین اجتماعی

    دانمارک، سوئد، فنلاند، نروژ و کانادا از بهترین سیستم‌های تامین اجتماعی در جهان برخوردارند. اهمیت سیستم‌های تامین اجتماعی در برقراری برابری و توزیع عدالت در جوامع است، از این رو این کشورهای می‌توانند نمونه‌ها و سرمشق‌های خوبی برای سایر ملل در زمینه تامین اجتماعی باشند. البته تجربه سیستم‌های تامین با توجه به فرهنگ جوامع مختلف متفاوت خواهد بود.

  • قلب تیتانیومی

    امید جدیدی برای بیماران قلبی؛

    قلب تیتانیومی

    پزشکان موفق شدند یک دستگاه آزمایشی که قلبی مصنوعی از جنس تیتانیوم است و با نیروی آهنربا کار می‌کند را با موفقیت به یک بیمار قلبی پیوند بزنند. این بیمار دومین فرد روی کره زمین است که موفق به دریافت چنین قلبی شده. مخترع این دستگاه می‌گوید قلب طبیعی بیماران برداشته می‌شود و سپس دستگاه از طریق اتصالات به قسمت‌های باقی‌مانده قلب و به رگ‌ها متصل می‌شود.

  • مشکلات فولکس واگن بازتاب اقتصاد راکد آلمان است

    تعدیل نیرو برای بزرگترین خودروساز اروپا؛

    مشکلات فولکس واگن بازتاب اقتصاد راکد آلمان است

    بزرگ‌ترین خودروساز آلمان پس از سال‌ها فروش قوی، اکنون دچار مشکلات سودآوری شده است. اما تقاضای عقب مانده بازار و فشار از سوی چین، این شرکت را مجبور به بررسی گزینه اخراج کرده است و چشم‌انداز کاهش مشاغل و تعطیلی کارخانه‌ها را برای بازگشت به سوددهی در سر می‌پروراند. مشکلات سودآوری برند اصلی فولکس واگن منعکس‌کننده مسائلی است که اقتصاد آلمان در کل با آن مواجه است. مشکل اصلی کاهش تولید بخش صنعتی است که نتوانسته پس از شوک‌های ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا و جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۲ بهبود یابد.

  • حرکت چین به سمت آفریقا آغاز شده است

    پس از تعرفه‌های سنگین کالاهای چینی در اروپا و آمریکای شمالی؛

    حرکت چین به سمت آفریقا آغاز شده است

    بر اساس گزارش کار دولت چین، صادرات آنچه چین «سه‌گانه جدید» می‌نامد یعنی خودروهای الکتریکی، باتری‌های لیتیوم یونی و سلول‌های خورشیدی در سال ۲۰۲۳ حدودا ۳۰ درصد رشد داشته است. این بخشی از مدل رشد جدیدی است که توسط رهبران حزب کمونیست چین ابداع شده است تا اقتصاد کندی را که با ترکیدن حباب دارایی دچار آفت شده را دوباره تقویت کنند. «سه‌گانه جدید» نیروهای مولد تازه‌ای هستند، که در تلاش چین برای یافتن جایگزین مطمئنی به جای اروپا و آمریکا، به سمت آفریقا هدایت می‌شوند؛ به این ترتیب چین بازارهای بین‌المللی خود را در مواجهه با محدودیت‌های شدید تجاری غرب در جای دیگر جستجو می‌کند.

  • بی‌ثبات‌کاری به تضعیف سلامت روان در محیط کار می‌انجامد

    وضعیت کارکنان خدمات بهداشتی؛

    بی‌ثبات‌کاری به تضعیف سلامت روان در محیط کار می‌انجامد

    به نظر می‌رسد همانگونه که سازمان جهانی بهداشت تأکید می‌کند در ارتباط با کارکنان بهداشتی و مراقبتی علی‌رغم تشویق‌ها، سیاست‌گذاران و کارفرمایان تا حد زیادی در وظیفه مراقبت از این کارگران ضروری، به‌ویژه با توجه به سلامت و رفاه روانی آن‌ها شکست خورده‌اند. علت اصلی دهه‌ها کمبود منابع سیستم‌های مراقبت بهداشتی ملی مربوط به انتشار و اجرای چارچوب‌های سیاست نئولیبرالی بوده که ارائه خدمات عمومی از جمله مراقبت‌های بهداشتی را تضعیف کرده است. اکنون با افزایش بی‌ثبات‌کاری، به ویژه در بخش خدمات عمومی که به امنیت شغلی معروف بودند، تضعیف سلامت روان و رفاه کارکنان در این بخش حیاتی با چالش مواجه شده است.

  • قراردادهای تجاری با هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس در اولویت است

    وزیر بازرگانی بریتانیا:

    قراردادهای تجاری با هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس در اولویت است

    بریتانیا روز دوشنبه گفت که تضمین قراردادهای تجارت آزاد با هند و کشورهای خلیج فارس «اولویت» دولت کارگر است. انتظار می‌رود مذاکرات بین بریتانیا و شورای شرکت خلیج فارس بسیار زود از سر گرفته شود. قراردادهای تجارت آزاد بریتانیا به عنوان یک مزیت کلیدی برگزیت مطرح می شد، اما تاکنون ثابت شده است که این قراردادها دست نیافتنی بوده است.

  • آیا کالج‌های دانشگاهی ارزشش را دارند؟

    در نگاه آمریکایی‌ها؛

    آیا کالج‌های دانشگاهی ارزشش را دارند؟

    با بهبود وضعیت اقتصادی برای جوانان با و بدون مدرک در ایالات متحده آمریکا، آمریکایی‌ها دیدگاه‌های متفاوتی در مورد ارزش مدرک دانشگاهی و هزینه‌های آن دارند. موسسه پژوهشی «پیو» با انتشار آخرین نظرسنجی خود در این باره دیدگاه‌ها آمریکایی‌ها نسبت به موضوع را سنجیده است. بر این اساس تنها یک نفر از هر چهار بزرگسال آمریکایی معتقد است که داشتن مدرک دانشگاهی چهار ساله برای به دست آوردن شغلی با درآمد خوب در اقتصاد امروز «مهم» و تقریباً نیمی از مصاحبه‌شوندگان معتقدند که اهمیت مدرک دانشگاهی از ۲۰ سال پیش کمتر شده است.

  • روز جهانی سلامت روان

    سیستم‌های بهداشت و درمان مسائل سلامت فیزیکی را در اولویت قرار می‌دهند؛

    روز جهانی سلامت روان

    پنجمین ویرایش گزارش روز جهانی سلامت روان «ایپسوس»، یک مطالعه ۳۱ کشوری است که به برداشت مردم از سلامت روان و نحوه برخورد آنها با سیستم‌های مراقبت بهداشتی سلامت روان می پردازد. یافته‌های کلیدی این گزارش نشان می‌دهد که در سطح جهان، اکثر مردم احساس استرس دارند، زنان نسل Z درگیری بیشتری با اضطراب دارند، سلامت روان همچنان دغدغه شماره یک است، اهمیت سلامت ذهن و بدن برابر است و سیستم‌های بهداشت و درمان مسائل سلامت فیزیکی را در اولویت قرار می‌دهند.

  • بحران جهانی مسکن/۱

    بحران جهانی مسکن/۱

    موضوع مسکن یک بحران جهانی است. بحرانی که در حال خفه کردن طبقه متوسط شهری، خصوصا در شهرهای بزرگ جهان است. این بحران چگونه ایجاد شده و دلایل آن چیست؟ وضعیت کشورهای توسعه یافته در مواجهه با این بحران چگونه است و آیا می‌توان راه‌حلی را برای آن یافت؟ در این یادداشت سعی میکنیم تا به برخی پاسخ‌های مناسب در این زمینه بپردازیم.

  • عفونت‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک و چالش تولید دارو

    چرا آنتی‌بیونیک‌های جدید تولید نمی‌شوند؟

    عفونت‌های مقاوم به آنتی‌بیوتیک و چالش تولید دارو

    عفونت‌هایی که زمانی با آنتی‌بیوتیک‌ها به راحتی درمان می‌شدند، در طی زمان غیرقابل درمان می‌شوند و یک درمان جدید برای عفونت باکتریایی برگ برنده گروه‌های پژوهشی پزشکی در سراسر جهان است. با این حال، چالش‌های مالی شدید، کشف و توسعه آنتی‌بیوتیک‌های جدید را شکننده کرده است و درمان‌ها در بسیاری از مواقع که بیشتر مورد نیاز هستند، در دسترس نیست. شرکت‌های بزرگ داروسازی در جستجوی سود بیشتر در جاهای دیگر، این حوزه حیاتی را ترک کرده‌اند و محققان با استعداد مشاغل جدیدی را در بخش‌های با ثبات‌تر پزشکی انتخاب می‌کنند. برخی چاره چنین وضعیتی را در اتخاذ سیاست‌های تشویقی و دخالت دولت‌ها در سرمایه‌گذاری جهت تولید داروهای جدید می‌دانند.

  • «حق خاموش کردن» به حقوق کارمندان اضافه می‌شود

    «حق خاموش کردن» به حقوق کارمندان اضافه می‌شود

    امروزه کمتر کسی است که از وسایل ارتباطی مانند تلفن هوشمند یا اینترنت استفاده نکند. اما همانطور که این ابزارها می‌توانند کارها را تسهیل کنند، می‌توانند دردسرساز هم باشند. مثلا کارمندانی که بیرون از ساعات اداری از طریق ایمیل، تلفن، شبکه‌های اجتماعی و... توسط کارفرما مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرند. این مسئله باعث شده تا برخی کشورها در اروپا قانونی را بکار گیرند که از ساعات بیرون از کار کارمندان دفاع می‌کند. این قانون که به صورت کلی «حق خاموش کردن» نامیده می‌شود اکنون در چند کشور در حال اجرایی شدن است.

  • خطر روان‌پریشی برای مهاجران نوجوان

    خطر روان‌پریشی برای مهاجران نوجوان

    جامعه‌شناسان معتقدند ضربه‌ روحی ناشی از مهاجرت می‌تواند هم رده با مرگ یکی از اعضای خانواده باشد. وضعیتی که می‌تواند به ویژه برای مهاجرانی که از نظر ظاهری به جامعه مقصد شباهت کمتری دارند با شدت بیشتری رخ دهد. اخیرا پژوهشی در دانشگاه کالج لندن نشان داده است که مهاجرت در دوران نوجوانی و بلوغ می‌تواند خطر روان‌پریشی را در مهاجران افزایش دهد.

  • رقابت بر سر تولید لیتیوم

    استرالیا، چین و شیلی آمریکا را پشت سر گذاشته‌اند؛

    رقابت بر سر تولید لیتیوم

    استفاده از باتری‌های ذخیره انرژی که با ماده لیتیوم کار می‌کنند در سال‌های اخیر به صورتی انفجاری افزایش داشته است، به طوری که پژوهشگران عصر جدید را عصر لیتیوم می‌دانند. بر اساس آخرین داده‌ها، تولید جهانی لیتیوم با رشد شدیدی از ۹.۵ هزار تن در سال ۱۹۹۵ به ۱۹۸ هزار تن در سال ۲۰۲۳ رسیده است. این رشد نشان دهنده افزایش تقاضایی است که ناشی از نقش اساسی لیتیوم در باتری های خودروهای الکتریکی و ذخیره انرژی است.

  • کمبود ده‌ها هزار خانه در ایرلند

    کمبود ده‌ها هزار خانه در ایرلند

    بانک مرکزی ایرلند اعلام کرده است که بازار مسکن با یک دهه کمبود عرضه دست و پنجه نرم می‌کند و به ده‌ها هزار خانه دیگر برای ساخت و ساز سالانه نیاز دارد. دولت ایرلند بودجه ساخت مسکن را از حدود ۱ میلیارد یورو به ۶.۵ میلیارد یورو در سال افزایش داده است، به طوری که بودجه ساخت مسکن در این کشور اکنون یکی از بالاترین‌ها در اتحادیه اروپا است. گزارش این بانک معتقد است که کمبود مسکن و افزایش هزینه‌های زندگی در نهایت هزینه بیشتری را برای تجارت در ایرلند به همراه خواهد داشت و در نهایت به رقابت پذیری و رشد پایدار در میان مدت آسیب می‌رساند.

  • کاهش شدید فروش خودروهای برقی در اروپا

    کاهش شدید فروش خودروهای برقی در اروپا

    صنعت خودروهای برقی در اروپا با مشکلات اقتصادی و زیرساختی فراوانی روبرو شده است به طوری که ادامه فعالیت‌های این صنعت با چالش‌های اقتصادی جدی مواجه خواهد بود. این صنعت از سیاستگذاران درخواست کمک می‌کند و می‌گوید که اگر کاری انجام نشود، انتقال سبز مورد نیاز نه تنها برای خودروسازان، بلکه برای خود اقتصاد نیز پرهزینه خواهد بود و همچنین انتقال سبز اتحادیه اروپا و رسیدن به آلایندگی صفر در دسترس نخواهد بود.

  • استخدام بیشتر زنان و نوجوانان

    کمبود نیروی کار در اوکراین؛

    استخدام بیشتر زنان و نوجوانان

    فشار جنگ با روسیه نیروی کار در اوکراین را فرسوده کرده است. تحلیلگران معتقدند که با خروج میلیون‌ها نفر از اوکراین، عمدتاً زنان و کودکان و بسیج صدها هزار مرد در ارتش، بحران مشاغل می‌تواند رشد اقتصادی و حتی بهبود پس از جنگ را به خطر بیندازد. این وضعیت استخدام را شدیدا تحت تاثیر قرار داده است. از آنجا که به گفته بانک مرکزی اوکراین صنایع مردانه بیشتر از کمبود نیرو متاثر شده‌اند، چرخش به سمت استخدام زنان و کودکان در مشاغل سنتا مردانه است.

  • آلودگی نوری منجر به آلزایمر و زوال عقل می‌شود

    آلودگی نوری منجر به آلزایمر و زوال عقل می‌شود

    تحقیقات جدید می‌گویند قرار گرفتن در معرض نور بیرون در شب ممکن است شیوع بیماری آلزایمر یا زوال عقل را به ویژه در افراد زیر ۶۵ سال افزایش دهد. این مقاله معتقد است که تابش نور بدون توقف پیامدهای زیست‌محیطی، رفتاری و سلامتی دارد. قرار گرفتن در معرض نور در شب بیشتر از هر گروه دیگری بر افراد زیر ۶۵ سال تاثیر داشته است. محققان می‌گویند: «این می‌تواند نشان دهد که افراد جوان‌تر ممکن است به‌ویژه به اثرات قرار گرفتن در معرض نور در شب حساس باشند».

  • آینده کشمکش‌های آبی

    آیا مناقشات بر سر منابع آب به جنگ منجر خواهد شد؟

    آینده کشمکش‌های آبی

    چشم‌انداز جنگ‌های آبی یک بحث طولانی مدت و فعال است که همه از مقامات بلندپایه سازمان ملل گرفته تا کارشناسان مشهور سیاست آبی نگرانی خود را در مورد خطرات آن درک کرده و ابراز می‌کنند. رقابت فزاینده برای آب در مناطقی که در حال حاضر خشک هستند، در کنار اثر ترکیبی تغییرات آب و هوایی، منجر به وضعیتی دشوار شده است. «فرانسیس گالگانو»، دانشیار دپارتمان جغرافیا و محیط زیست در دانشگاه ویلانوا در پنسیلوانیا، نقاط اشتعال بالقوه را شناسایی کرده است.

  • تقریبا یک چهارم جمعیت اتحادیه اروپا سیگاری است

    تقریبا یک چهارم جمعیت اتحادیه اروپا سیگاری است

    درصد سیگاری‌ها در اتحادیه اروپا طی سه سال فقط یک واحد کاهش یافته است؛ مسئله‌ای که جرقه‌ای اقدام در مورد کنترل تنباکو را دوباره روشن کرد. با این همه وقتی صحبت از موضوعات خاصی مانند بهداشت عمومی در میان است، لابی‌های صنعتی کنترل نشده می‌توانند به ویژه خطرناک باشند. زیرا ثروت آنها در درازمدت، مقررات را ضعیف می‌کند، زندگی را به خطر می‌اندازد و فشار بیشتری را به سیستم‌های مراقبت‌های بهداشتی جامعه اضافه می‌کند.

  • چین برای مقابله با مشکلات جمعیتی بازنشستگی را به تعویق می‌اندازد

    چین برای مقابله با مشکلات جمعیتی بازنشستگی را به تعویق می‌اندازد

    سن بازنشستگی در چین که یکی از پایین‌ترین سنین بازنشستگی در میان کشورهای توسعه یافته است، افزایش خواهد یافت. هم اکنون سن بازنشستگی در چین برای مردان ۶۰ سال و برای زنان ۵۵ سال است و به در عوض هر بازنشسته چینی پنج نفر مشغول به کار هستند؛ نسبتی که تا سال ۲۰۵۰ به دو شاغل در برابر یک بازنشسته کاهش خواهد یافت.

  • بررسی تأثیرات تغییرات اقلیمی بر اشتغال جهانی

    بررسی تأثیرات تغییرات اقلیمی بر اشتغال جهانی

    در دوران اخیر، بشر با استفاده مداوم خود از طبیعت فشاری فراتر از حد پایداری محیط زیست بر آن وارد کرده است. الگوی توسعه مبتنی بر منابع و گازهای گلخانه‌ای (GHG) که تاکنون در سراسر جهان دنبال شده، اشکال مختلف تخریب محیط زیستی ازجمله تغییرات در آب‌وهوا، کمبود منابع طبیعی، آلودگی هوا و آب، تخریب خاک، از دست دادن تنوع زیستی و تغییرات در جریان‌های بیوشیمیایی را به همراه داشته که همه این‌ها به‌طور مستقیم و منفی بر دنیای کار تأثیر می‌گذارد. دنیای کار ارتباط تنگاتنگی با محیط طبیعی دارد. حدود یک سوم مشاغل در کشورهای گروه ۲۰ به‌طور مستقیم به مدیریت مؤثر و پایداری محیط زیست سالم متکی است. تغییرات اقلیمی و سایر اشکال تخریب محیط زیست قبلاً تأثیرات منفی خالص بر مشاغل و بهره‌وری کار را ایجاد کرده و انتظار می‌رود این تأثیرات در دهه‌های آینده بارزتر شود. برای مثال، افزایش دما می‌تواند استرس گرمایی را گسترده‌تر کند و در نتیجه تعداد کل ساعات کار را کاهش دهد. اثرات تغییر آب‌وهوا نیز پیامدهای خاصی برای اقشار آسیب‌پذیر خواهد داشت که از امکانات و حمایت‌های کمتری برخوردارند. برای چنین افرادی که در اقتصاد غیررسمی و شرکت‌های کوچک کار می‌کنند، خلاصی از اثرات بلایای زیست‌محیطی دشوار است.

  • جمعیت سالخورده اقتصاد کشورها را تغییر می‌دهد

    جمعیت سالخورده اقتصاد کشورها را تغییر می‌دهد

    کاهش نرخ زادوولد و کاهش جمعیت افراد در سن کار در بسیاری از کشورها، چالش‌هایی را برای یافتن نیروی انسانی کافی برای کار در کارخانه‌ها و ادارات و به‌طور کلی پاسخگویی به تقاضای موجود ایجاد می‌کند. شرکت‌ها و دولت‌ها به‌طور یکسان در تلاش هستند تا راه‌هایی را بیابند که کارگران مسن خود را برای مدت طولانی‌تری در کار نگه دارند. اما شاید برای مدیران مالی و مدیرانی که استراتژی‌های بلندمدت را ترسیم می‌کنند، مهم‌تر این باشد که جمعیت سالخورده امروزی سالم‌تر از گذشته است.

  • دسترسی فارغ‌التحصیلان آمریکایی به بازار کار کمتر شده است

    دسترسی فارغ‌التحصیلان آمریکایی به بازار کار کمتر شده است

    از دهه ۱۹۶۰، شرکت‌های آمریکایی دفاتر خود را به روی دانشجویانی که مشتاق به دست آوردن تجربه عملی و تماس‌های ارزشمند بودند باز کرده‌اند. در طول دهه‌ها، دوره‌های کارآموزی برای نیروی کار ارزان و کارهای اداری به برنامه‌های آموزشی دقیقی تکامل یافت و منبع مهمی برای نیروی کار استخدامی محسوب می‌شد. اما این سنت در شرکت‌های آمریکایی در تابستان امسال متوقف شده است.