بورس باز هم ریخت

 روز یکشنبه (نهم اردیبهشت‌ ماه) شاخص کل بورس با افت ۲۰ هزار واحدی در محدوده دو میلیون و ۲۸۴ هزار واحدی قرار گرفت.

به گزارش «آتیه آنلاین»، در دومین روز معاملاتی بازار سهام در هفته جاری شاخص کل بورس با کاهش ۲۰.۱۴۵ واحدی در محدوده دو میلیون و ۲۸۴ هزار واحدی قرار گرفت. شاخص کل هموزن نیز با افت ۷.۵۳۶ واحدی در محدوده ۷۵۷ هزار واحدی ایستاد.

همچنین امروز و در جریان داد و ستدهای بورس تهران، ۷.۷ میلیارد ورقه سهم طی ۵.۹ هزار نوبت معاملاتی به ارزش بیش از ۵.۹ هزار میلیارد تومان معامله شد و نمادهای صنایع ملی مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت اصفهان، بانک ملت، سرمایه گذاری تامین اجتماعی، پالایش نفت تهران پالایش نفت بندر عباس بیشترین تاثیر منفی و نمادهای کشتیرانی جمهوری اسلامی، سرمایه‌گذاری امید و پتروشیمی نوری بیشترین تاثیر مثبت را بر روی شاخص کل بورس داشتند.

شاخص فرابورس نیز در معاملات امروز با افت ۲۳۰ واحدی در محدوده ۲۵ هزار واحدی قرار گرفت. در فرابورس نیز ۴.۹ میلیون ورقه اوراق بهادار طی ۲۰۴ هزار نوبت معاملاتی به ارزش بیش از ۵.۵ هزار میلیارد تومان مورد داد و ستد قرار گرفت و نمادهای پلیمر آریا ساسول، ایران‌خودرو دیزل، پتروشیمی تندگویان، فولاد هرمزگان جنوب، سرمایه‌گذاری سپهر صادرات و پتروشیمی قائد بصیر بیشترین تاثیر منفی و نماد مجتمع جهان فولاد سیرجان بیشترین تاثیر مثبت را بر روی شاخص فرابورس گذاشتند.

این درحالیست که با افت ۷۰۰ میلیارد تومانی نسبت به دیروز، امروز ارزش معاملات سهام و حق تقدم به رقم ۳.۱ هزار میلیارد تومان رسید. حقیقی‌ها ۱۲۰ میلیارد تومان پول از سهام و حق تقدم خارج کردند و تا به اینجا تراز منفی ۱۰۴ میلیارد تومانی در صندوق های درامد ثابت ثبت کرده‌اند.

نکته منفی طی دو روز معاملاتی گذشته این بود که تابلوهای معاملاتی کمی بی رمق‌تر شدند و امروز فروشنده‌ها برای فروش سهم‌های خود مجبور شدند قیمت‌ها را پایین بیاورند، ولی این افت زیاد عمیق نبود و قدرت فروشندگان چندان چربشی به خریداران نداشت.از سویی همچنان بازارساز در منفی‌ها با سفارشات خرید خود و رنج‌های گاه و بی‌گاهی که روی برخی سهم‌های مهم بازار می‌زند، سعی در کنترل بازار و رشد معقول آن دارد، اما ادامه روند کاهشی ارزش معاملات می‌تواند نگران کننده قلمداد شود.

از طرفی، شاخص کل بورس و شاخص هم‌وزن در نزدیکی حمایت‌های کوتاه مدت خود قرار دارند و در صورتی که این حمایت شکسته نشود، روند کوتاه مدت آن‌ها صعودی خواهد بود. امروز همچنین نمادهای کوچک و متوسط عرضه بیشتری به نسبت نمادهای شاخص‌ساز داشته‌اند.

در یک هفته گذشته برآیند معاملات در بازار سهام، ورود نقدینگی حقیقی (خرید حقیقی از حقوقی) به ارزش ۳۹۹ میلیارد تومان را نشان می‌دهد. اما امروز بازار شاهد خروج نقدینگی حقیقی به ارزش ۹۵ میلیارد تومان بوده است. این درحالی است که در یک هفته گذشته از شدت خروج نسبت به میانگین ماهانه کاسته شده است.

برآیند معاملات صندوق‌های درآمد ثابت نیز در یک هفته گذشته حاکی از ۱۲۲۲ میلیارد تومان ورود نقدینگی حقیقی به این صندوق‌ها است. امروز نیز با ورود ۳۶ میلیارد تومان نقدینگی حقیقی برای پنجمین روز متوالی به صندوق‌های درآمد ثابت، دریافت سود ثابت همچنان مورد استقبال حقیقی‌ها قرار دارد. در یک هفته گذشته شیب ورود به این صندوق‌ها هم نسبت به میانگین ماهانه، در حال افزایش است.

ارزش صف‌های خرید ۱۰۴ میلیارد تومان است که کاهش ۱۱۱ میلیارد تومانی نسبت به میانگین هفتگی را نشان می‌دهد. همچنین ارزش صف‌های فروش هم با کاهش ۳۵ میلیارد تومانی نسبت به میانگین هفتگی همراه بوده و در محدوده ۱۳۴ میلیارد تومان قرار دارد.

کد خبر: 70209

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 2 + 2 =