به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی بهزیستی استان همدان، یاسر عزیزیسعید، با اشاره به ایجاد دو هزار و ۸۵۷ فرصت شغلی در سال ۱۴۰۱ توسط بهزیستی استان، افزود: ایجاد شغل برای مددجویان به صورت خوداشتغالی و کارفرمایی بوده است.
وی در ادامه با بیان اینکه اداره کل بهزیستی استان همدان با همکاری کارگروه اشتغال استانداری، بانکهای عامل بهویژه بانک کشاورزی ۱۰۰ درصد پرداختی و بانکهای ملت و سپه ۹۱ درصد پرداختی داشتهاند گفت: کارفرمایان بخش خصوصی که به بهزیستی اعتماد کردند موفق به ایجاد اشتغال پایدار و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه به مبلغ ۲۱۵ میلیارد تومان به این افراد شده است.
عزیزیسعید با تاکید بر لزوم توجه به اشتغالزایی، از جذب اعتبار ۲۱۵ میلیارد تومانی در این عرصه سخن گفت و افزود: این تسهیلات از ۵۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان بوده و طی سال گذشته اعطا شده است.
معاون اشتغال و مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی استان همدان در ادامه صحبتهای خود از کسب رتبه نخست ایجاد اشتغال توسط بهزیستی استان همدان با ۲۳۵ درصد تحقق خبر داد و گفت: تعهد اشتغالزایی بهزیستی استان همدان سال گذشته برابر تعداد ۶۹۰ نفر بود که توانست بیش از تعهد خود و یکهزار و ۶۴۹ شغل ایجاد کند.
عزیزیسعید بیان کرد: تعامل و همافزایی بخشهای مختلف اجرایی، لازمه ارتقاء و پیشرفت در زمینه رفع بیکاری، ایجاد اشتغال پایدار، فرصتهای برابر اجتماعی و بهتر زیستن ولی نعمتان بهزیستی است.
وی با اشاره به اینکه توانمندسازی جامعه هدف بهزیستی از طریق ایجاد اشتغال پایدار، همواره از اولویتها و از موارد مورد توجه سازمان بهزیستی است، افزود: در راستای اهداف تعریف شده در سازمان بهزیستی، تسهیلگری اشتغال گروههای هدف شامل افراد دارای معلولیت، زنان سرپرست خانوار و آسیب دیده و معتادین بهبود یافته قادر به کار، با الگوهای توانمندسازی متنوع که شامل پرداخت تسهیلات قرضالحسنه بهصورت خوداشتغالی، کارفرمایی و مشاغل خانگی است انجام شد. این تسهیلگری همراه با پرداخت مشوقهای حمایتی مانند بیمه خویش فرما و کارفرما، یارانه ارتقای کارآیی افراد دارای معلولیت و غیره بوده است.
معاون اشتغال و مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی استان همدان، استفاده از شرکتهای دانش بنیان را برای رشد اشتغال موثر برشمرد و گفت: استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و فناور در مسیر خودکفایی و اعتلای اشتغال جامعه هدف بهزیستی موثر است.
عزیزیسعید هم چنین از برگزاری تور بازدید از کارخانجات با همکاری اداره صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: این تور جهت آشنایی جامعه هدف با مشاغل و مهارتآموزی مددجویان توسط سازمان فنی و حرفه ای با دریافت گواهینامه است. همچنین برنامههایی در راستای ایجاد گرایش به سمت تشکیل تعاونیها با همکاری اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی در پیش گرفته شده است.
نظر شما