یک روز پرحادثه در تهران؛ از انفجار در امیرآباد تا قتل در باغفیض
به گزارش آتیهآنلاین، تهران،امروز چند حادثه مهم داشت، ساعت حدود ۲ و ۱۴ دقیقه بعدازظهر صدای انفجار در منطقه امیرآباد خبرساز شد.
این صدای انفجار ناشی از آتشسوزی آزمایشگاه دانشکده مواد و متالورژی دانشگاه تهران به دلیل انفجار کپسول هیدروژن بود. معاون اجرایی حوزه ریاست دانشگاه تهران درباره این حادثه به خبرگزاریها گفت: این حادثه به دلیل تعویض کپسول گاز هیدروژن در ساعت حدود ۱۴ و ۳۰ دقیقه امروز اتفاق افتاد.
محمد رضا تقیدخت از فوت یک دانشجوی این دانشگاه در انفجار آزمایشگاه دانشکده فنی خبر داد و افزود: دانشجوی فوت شده در حادثه فوق، از دانشجویان دوره کارشناسی ارشد دانشگاه تهران است.
قتل امام جماعت
در حادثهای دیگر در یکی از مساجد حوالی باغ فیض تهران فردی ۴۰ ساله هنگام حضور در مسجد با سلاح سرد به امام جماعت موقت حمله کرد.
ماموران کلانتری ۱۴۰ باغ فیض پس از دریافت گزارش، بلافاصله در محل حادثه حاضر شدند. بررسیها نشان داد ضارب با وارد کردن دو ضربه چاقو به ناحیه شکم و پای امام جماعت، او را به شدت مجروح کرده است. این روحانی بلافاصله به بیمارستان منتقل شد، اما متأسفانه تلاش پزشکان برای نجات جان او بیثمر ماند و وی جان خود را از دست داد.
ضارب در همان لحظات اولیه حادثه توسط مأموران بازداشت شد. او در اعترافات اولیه خود، فشارهای زندگی و مشکلات شخصی را علت این اقدام عنوان کرده است.
با مرگ امام جماعت و بازداشت ضارب، پرونده این قتل به مراجع انتظامی و قضایی ارجاع داده شده و تحقیقات بیشتر در خصوص ابعاد این حادثه ادامه دارد.
مرگ موتورسوار
رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ نیزبا بیان اینکه بامداد پنجشنبه ۱۰ مهر ماه، در بزرگراه امام علی (ع) یک دستگاه موتورسیکلت به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه واژگون شد، گفت: راننده به دلیل شدت ضربه و جراحات وارده، در همان لحظات اولیه جان خود را از دست داد.
سرهنگ رابعه جوانبخت با بیان اینکه حوالی ساعت ۰۲:۱۰ بامداد امروز پنجشنبه یک فقره تصادف منجر به فوت در بزرگراه امام علی (ع) مسیر جنوب به شمال سرازیری پل شهید محلاتی نرسیده به نیکنام به وقوع پیوست، گفت: طبق بررسیهای اولیه، مشخص شد که یک دستگاه موتورسیکلت به علت عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه واژگون شده است.
به گفته سرهنگ جوانبخت، راننده موتورسیکلت به علت تخطی از سرعت مطمئنه و عدم استفاده از کلاه ایمنی، متأسفانه به دلیل شدت ضربه و جراحات وارده، در همان لحظات اولیه جان خود را از دست داد.











