تحویل یک میلیون دوز واکسن برکت تا پایان هفته/ راهاندازی خط دوم تولید واکسن تا ۱۸ مرداد
۱۴۰۰/۰۵/۱۰ | ۱۳:۲۱کد خبر: 13534

به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایسنا، محمد مخبر در مراسم افتتاح ویدئوکنفرانسی ۱۵۰ مدرسه و ۱۵۰ مسجد و مرکز فرهنگی احداث شده در مناطق محروم و روستایی کشور که در شهرستان پاکدشت تهران برگزار شد، تاکید کرد: تا پایان این هفته یک میلیون دوز واکسن دیگر راهم تحویل وزارت بهداشت خواهیم داد.
وی با اشاره به اینکه تولید واکسن در کارخانه شفافارمد حدود ۳۵ درصد میزان کل واردات واکسن تاکنون بوده است، افزود: دشمن حتی در بحث واردات و رسیدن واکسن به مردم ایران هم از هیچ کارشکنی دریغ نکرد و واردات بخش زیادی از واکسنهای خارجی به ایران هم از زمانی تسهیل و انجام گرفت که مجوز تزریق واکسن برکت صادر شد.
مخبر درخصوص راه اندازی خط دوم تولید کوو ایران برکت نیز گفت: خط دوم تولید واکسن برکت به لحاظ سختافزار و نرمافزاری آماده شده و تستهای آزمایشی نیز رو به اتمام است و تا ۱۷ یا ۱۸ مردادماه راهاندازی می شود و میزان تولید واکسن را شتاب قابلتوجهی خواهد داد.
در حال بارگذاری...











