خشم ترامپ از موافقت بایدن با تکمیل پروژه نورد استریم-۲
۱۴۰۰/۰۵/۰۳ | ۰۶:۴۴کد خبر: 12745

به گزارش آتیهآنلاین به نقل از نووستی، «دونالد ترامپ»، رئیسجمهور پیشین آمریکا به سیاست «جو بایدن» همتای کنونی خود که با تکمیل پروژه «نورد استریم-۲» موافقت کرده است، حمله کرد و گفت: «او میتوانست مانع احداث این خط لوله انتقال گاز شود اما با تکمیل آن موافقت کرد».
ترامپ طی سخنرانی در ایالت آریزونا گفت: «من این پروژه را متوقف کردم اما او (بایدن) با بزرگترین خط لوله در جهان که از روسیه به آلمان گسترش مییابد، موافقت کرد و حال ما باید از آلمان دفاع کنیم».
وی گفت: «من ممکن است با پوتین موافق باشم، زیرا این پروژه چیز خوبی است و او نیز با من موافق است، اما هیچکس سختگیرتر از من برای روسیه نبوده است».
ترامپ با توضیح این مطلب که پیشتر به «آنگلا مرکل»، صدراعظم آلمان گفته بود این خط لوله پایان خواهد یافت، گفت: «من از مرکل پرسیدم که ما میلیاردها دلار هزینه میکنیم تا از شما در برابر روسیه محافظت کنیم و شما میلیاردها و میلیاردها دلار برای انرژی به روسیه میپردازید. آیا این انصاف است؟»
ترامپ در ادامه گفت: «من پروژه نورد استریم-۲ را متوقف کردم و بایدن آن را ظرف دو هفته تایید کرد، حال آنها این پروژه را از سر خواهند گرفت و ظرف دو ماه به پایان خواهند برد. هزینه این اقدام میلیاردها و میلیاردها دلار خواهد بود، حال آنکه آنها خط لوله آمریکا را متوقف کردند».
در حال بارگذاری...











