به گزارش آتیهآنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، سیاوش آقاجانی در این همایش با بیان اینکه همایش امروز ششمین همایش ایمنی در دو سال اخیر است گفت: این همایش ها با رویکردهای مختلف و با جامعه هدف مشخص به منظور همسو کردن افراد با سیاست های ما در حوزه ایمنی برگزار می شوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان تاکید کرد: آموزش و فرهنگسازی در حوزه ایمنی و بهداشت با هدف پیشگیری از بروز حوادث در همایشهای ایمنی دنبال میشود.
وی در ادامه گفت: صدور گواهی صلاحیت در واگذاری امور از مهمترین برنامههای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است و صلاحیت مسئولان ایمنی و صلاحیت ایمنی پیمانکاران با هدف ارتقای سطح ایمنی و کاهش بروز حوادث کار صادر میشوند.
آقاجانی بیان کرد: در کنار صدور صلاحیتها موضوعاتی نظیر آموزش، رعایت الزامات و مقررات، پایش، نظارت، پاسخگویی و ایجاد تشکل بخشی دنبال میشود.
وی با بیان اینکه قانون کار، کارفرما را مسئول اصلی ایمنی کارگاه می داند یادآور شد: کارفرما باید زمینه آموزش ایمنی، تهیه وسایل و لوازم و دیگر موضوعات مرتبط با ایمنی را برای مسئولان ایمنی فراهم کند.
آقاجانی ادامه داد: مسئولان ایمنی نیز باید در هدایت و تصمیمسازی، نظارت، نیازسنجی آموزشی، ارزیابی و مدیریت ریسک کارفرما را یاری دهند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان با بیان اینکه ارزیابی و مدیریت ریسک به معنی ایمنسازی عالمانه و علمی کارگاه است گفت: مسئولان ایمنی باید با برآورد هزینههای ایمنی و همچنین تخمین هزینهها پس از وقوع حادثه، کارفرمایان را نسبت به مزیتهای مادی و معنوی و اعتباری ایمنسازی اقناع کنند.
در ادامه این همایش به صورت پرسش و پاسخ برگزار شد که سیاوش آقاجانی به سوالات حاضرین پاسخ داد.
در پایان از تعدادی از مسئولان ایمنی برتر تقدیر شد.
نظر شما