به گزارش آتیهآنلاین به نقل از ایرنا، علی باقری گفت: از زمان روی کارآمدن دولت سیزدهم و با فراهم شدن امکانات مورد نیاز، وزارت تعاون اقدام به طراحی الگوی زیست بوم ملی اشتغال و سامانه رصد ملی اشتغال کرده است. بر همین اساس سامانه جستجوی شغل با هدف اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان، رضایتمندی مخاطبان، کاهش هزینههای جستجوی شغلی و در نهایت ایجاد پویایی در بازار کار راهاندازی شده است.
وی نیازسنجی بازار کار و هدایت کارجویان برای کسب آموزشهای فنی و حرفهای و افزایش مهارت را از دیگر مزیتهای این سامانه برشمرد و بیان کرد: در این سامانه، کارجویان میتوانند با تکمیل رزومه و ارائه اطلاعات مهارتهای فردی خود با ثبت نام در این سامانه، درخواست شغل دهند.
باقری افزود: مطابق آمار ارائه شده از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پس از ثبتنام نیروی کار و کارفرمایان در سامانه جستجوی شغل، ۴۷۹ فرصت شغلی توسط مراکز کاریابی و کارفرمایان معرفی شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران ادامه داد: کارجویان و کارفرمایان برای کسب اطلاعات از فرصتهای شغلی می توانند به سامانه جستجوی شغل به نشانی یاد شده مراجعه و مراحل ثبت نام را طی کنند.
از مجموع ۱۴ هزار و ۶۳۰ تعاونی تشکیل شده در مازندران، هفت هزار و ۸۰۶ تعاونی در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعتی، خدماتی، تولیدی، توزیعی، مسکن و عمران مشغول فعالیت و بقیه غیرفعال و راکد هستند.
تعداد اعضای تعاونیهای فعال استان ۱۲۲ هزار و ۴۰۳ نفر است که در مقایسه با سایر شرکتها، بخش خدمات با دو هزار و ۶۹۶، کشاورزی با دو هزار و ۱۶۲ و بخش صنعت نیز با یکهزار و ۳۹۷، مسکن با ۳۵۵، تامین نیاز مصرف کنندگان با ۱۹۱ و تامین نیاز تولیدکنندگان با ۱۵۲ شرکت، بیشترین تعداد تعاونیهای فعال و ثبت شده را در مازندران تشکیل میدهند.
نظر شما