ناسا، دارپا و ام‌آی‌تی به دنبال فناوری ضد جاذبه

به منحصر به فردترین باشگاه ضد جاذبه جهان خوش آمدید، چرا که ناسا، دارپا و ام‌آی‌تی در پی دستیابی به فناوری ضد جاذبه هستند تا آینده پیشرانه‌ها را متحول کنند.

به گزارش آتیه آنلاین، ایسنا نوشت مفهوم ضد گرانش، پدیده‌ای فرضی مبنی بر ایجاد مکان یا جسمی عاری از گرانش است که چندی است در مجامع علمی مورد بحث است. اما از نوامبر ۲۰۲۰ این موضوع بسیار جدی‌تر شده است، زیرا دانشمندان آژانس فضایی آمریکا(ناسا)، موسسه تحقیقات دفاعی پیشرفته آمریکا(دارپا-DARPA) و موسسه فناوری ماساچوست(MIT) به همراه نیروی هوایی آمریکا در حال بررسی فناوری‌های پیشرانش آینده، از جمله فناوری ضد گرانش هستند.

البته این تلاش ممکن است در ابتدا چندان چشمگیر به نظر نرسد، اما باید در نظر گرفت که این مفهوم فعلا کاملاً فرضی است.

بر اساس این گزارش که به نقل از آی ای نوشته شده: "تیم ونتورا" از اعضای این تیم می‌گوید: حوزه پیشرانش بسیار میان‌رشته‌ای است و بین هوافضا، تحقیقات دفاعی، مهندسی برق، فیزیک و حتی بشقاب پرنده‌ها قرار دارد. ما در تیم خود افرادی از همه این رشته‌ها را داریم.

تاکنون ۲۲ جلسه در مورد توسعه فناوری ضد گرانش برگزار شده است که طی آن دانشمندان، موضوعات مختلفی از پیشرانه غیر نیوتنی تا اجسام پرنده ناشناس(UFO) را مورد بررسی قرار داده‌اند و البته هر کسی نمی‌تواند در این جلسات شرکت کند.

۱۶ نفر از ۷۱ شرکت کننده در این جلسات از کارکنان فعلی یا سابق ناسا هستند و ۱۴ نفر دیگر نیز از موسسات علمی و فناوری قابل توجهی مانند MIT و دانشگاه هاروارد هستند که همگی به دنبال امکان یافتن راه حلی قابل قبول برای دستیابی به فناوری ضد گرانش هستند.

با این حال، در حال حاضر هنوز هیچ پیشرفت قابل ملاحظه‌ای حاصل نشده است.

موسسه تحقیقات جاذبه "بنیاد علمی گود" یک میلیون یورو پاداش برای یک آزمایش ضد جاذبه قابل تکرار در نظر گرفته است، اما تاکنون به نتیجه‌ای نرسیده است که این سوال را مطرح می‌کند که آیا فناوری ضد گرانش در سیاره ما قابل دستیابی است یا تنها یک رویای دور از دسترس است؟

کد خبر: 29400

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 7 + 0 =